äventyr ;>

har just gjort klart min so! allt utom en fråga, det är nå vad en gubbe prata om på ett studie besök men kmrinte ihåg det! imorrn ska jag påå cirkel träning kl halv sju tror jag :) idaG ska ju dit ;) har inte spela dator så mkt den senaste tiden! så får höra av mig snart igen, ska på ett äventyr och skrämma sexorna snart vid korsträsk, så ska äta nu, sen fara till malin och sen blire kul! :) hejdå! =)

                                                                 
                                                             hitta en najs bild på mig :D

skolan

den suger, har nyss kommit hem därifrån, sluta 20 över 2 men då måste jag ju vänta på himla bussen som kommer en timme efter, ska iaf vara med johanna idag :) skulle egentligen vara med elina men hon var i stallet! så johanna kom till mig, sen for vi till marcus i kortsräsk! var ute lite med han wille och johanna, träffade några ifrån korsträsk där! ska inte skriva mer nu, ska upp tidigt imorrn!! hejdå :)

läxaläxaläxaläxaläxa!

det enda man gör på fritiden är läxa och träna! det är så tråkigt med läxa! jag har nyss gjort idrotts läxa, ska göra engelska nu :( men kan inte nå, ska förksöka iallafall så kan inte sitta här! hejdå =)

kladdis!

linnn är duktig och bakar kladdkaka, jag me! jag ska på korpen kl halv 7! :) jag ska först på pump, sen lite efter det ska ajg på core för första gången, tror de är kul! men det lär jag ju få se, ska baka nu!


stressigt!

åååh! äntlien hemmma. först skola, sen direkt hem så jag är hemma halv 4! =) sen böt jag om, gick ner och hann göra lite sexualkunskap som jag inte har hunnit göra :p sen så åt jag köttt och potatis! gotta :) sen for jag på innebandy kl5 till kl kvart över6! sen kl 7 var det korpen, han aldrig fara hem /: det var step up! kul som bara den, ska gå nästa vecka med!kanske lär mig lite mer då :) för jag han inte riktigt med, sen kom jag hem tio över 8 rusa upp till teven för då var der outsiders, trodde det skulle vara andra avenyn med, men dom har bytit dagar till söndag, tisdag, torsdag! så då missa jag inte det helller :) ska sova nu, godnatt! ;p

muskus :D

igår var jag i muskus :) vi for vid 4 och handla mat :) det var lite tjaffsigt men löste sig till slut =) när vi kom dit började vi med att göra maten dirket! jag var hungrig, hade inte ätit nå på hela dagen :( vi gjorde taco! mummmmma P: sen åt vi så vi vart mätta! efter det tror jag att vi skulle gå till kajsa för att hämta mjölk, och sen då vi kom dit sa kajsas mamma att vi hade mjölk, ådå var det bara att vända till baka! förresten så klättra vi på sånna här stora vita grejjer ;> sen kom vi tillbaka, dåå lekte vi jag har aldrig..... det var kul :) sen lyssna vi på då rebecca och fredrik prata, rebecca visste det men inte han! haha :P sen så ät vi massa godis och melon i stora last! sen åt vi glass med fresta och nå vaniljvisp typ :P´sen gick vi ut till eldstaden, sen in igen! sen efter ett tag så for vi hem! nu är ajg med johanna och hanna! ska duscha nu! sen är det andra avenyn =) hejdå! kommer med bilder sen :P

kan inte sova!

vakna vid åtta och har försökt somna om, men det går helt enkelt inte :S jag har tänkt att ladda upp bilder senare idag när klockan är lite mer :) för jag ska försöka sova igen nu typ, tror jag iallafall! men skriver sen mera om hur det var igår och allt!

pröva!

ett roligt test om du vill se hur du är som person! :) http://gud.us/lovetest.php?page=619787

hade inte tid igår..

Jag gjorde massa grejjer igår som att shoppa med linn, elin, malin & anna! jag och linn for typ enkomt till stan för att köpa paket till anna. åsså hitta vi ett som vi köpte.sen då vi kommer hem säger staffan och carina att linn inte får fara för hon hade glömmt he undan nå kläder! bajjs, så då hade vi köpt paket  för 300 i onödan! ska iallafall fara till muskus idag! juste, lova att jag skulle lägga in bilder igår! men får bli idag!

Lite lejda bilder på  mej och linn! :)

   
   
   
   
   

KU!

nu är jag med linn! vi ska till ku snart. tidigare idag har jag gjort hål i mina öron :) roligt, det kändes inte ens! ska till ku nu! laddar upp imorrn på mina öron :)

mammas data.

nu sitter jag på mammas dator och skriver blogg! har nyss skrapat några lotte vart inga stora vinster idag :/ typ 20 kr och 5 kr :) haha! ska snart gå in och börja skära korv, ska bli korvsdtroganoff till middag! mummma (y) ska gå inte och börja nu! Hejdå :D

lägger in bilderna lite snabbt!



PUMP!

har nysss varit på pump :D det var jätte kul! men lite jobbigt! men det ska det ju vara. imorgon ska jag på cirkelträning och det ska vissa vara ännu jobbigare ;p ska dit med malin, åsså ska typ mamma vara där ;P ska ladda upp bilder imorrn på mitt hår hur det vart efter jag haft dom i en hel dag på skolan ute :D men ser lite iaf ;P ska suta skriva nu :P ser idol förresten! hejdå :)

flätor!

nu har just syrran flätat mitt hår så det kommer vara vågit/lockigt imorrn! Jipppppiekajjjjej! :) skulle bara skriva det, ska lägga mig och läsa i sängen nu!

 

blir nog skola imorrn...

får jag hoppas, därför vi har en friluffsdag och då ska jag typ ta kort :P det är roligt ju =) men får se om jag orkar fara på pump på korpen... för jag vill ju med orka på korpen på cirkelträning :D också vill jag på torsdag till korpen, men har ingen att gå med då på boxersize! nån som vill följa? ;) jag har nyss sett ex-effect och next! det var roligt! nu är det slut :) jag känner mig jätte pigg just nu! har nyss duschat och är fresch! har lust att spela kort, ska dra!

sjuk /:

jag sitter vid datan bara nu och är sjuk /: inte det roligaste! men har hunnti göra lite idag, som att dammtorka! göra engelska och lite svenska! även ätit köttbullar ;D skulle bara skriva lite nu vad jag hunnit, får skriva mer senare! hejdå =)

älvsbyvärket!

jag har nyss kommit hemifrån älvsbyvärket :P jag var och kollade på en kurs som Jossan, adina, julia, evelina & elin håller i :) Viktoria hängde i en stång i 90 grader rakt ut alltså i 18 sekunder alla andra 5 och neråt =) det var duktigt.. nu sittter susanne och björn pch pratar med pappa :D själv så är jag bara på msn :P och ska kolla på www.topshop.se, grymt snygga kläder! <3 hejdå :) 

åååh! mår inte bra! /:

hejsan, jag har jätte ont i min mage! linn har nyss varit här me hon skulle hem och äta! vet inte om jag orkar vara med hon sen! hon skulle iallafall hjälpa mig att plugga men kunde inte göra nå! bara gjorde ont i min mage! ååh, vad ska jag ta mig till! ;o jag vaknade idag iallafall kl 9 för kl halv 10 skulle jag och linn ut och gå, det var härligt! vi gick nån minut ifårn en hel timma :D jag hade mina nya skor som jag fått av mammsen! så grymt sköna alltså =) jag ska inte spela mer nu, orkar inte göra nå! :/ :/

OKEY!

tja, igår så var jag på okej :) jag åt en god grej med kött, sallad och pommes! som kalllas......... kebabtallrik! <3 malin åt en sallad och linn en god kebabrullle, kajsa åt kyckling rulle! mummmma.... :P vi for och handlade godis sen på KONSUM, gotta! sen när vi kom hem spelade vi kort, då vart jag kisssnödig, alla andra med! så då spelade vi ett spel, och den som kom sist fick dricka ett glas vatten! och den som kissa först förlora! hahah, YO! linn vart i alla fall sur för hon var tvungen att fara hem för hennes mamma ville det, och malin skullle upp och jobba så hon for med hem! då var det jag och kajsa kvar..... vi spela dator, vi prata med malin på msn! det var kul! ska inte skriva mer nu :)
 
GOTTA! min såg nästan ut sådär ;p

mat i magen

mat är gott! det tyckar jag, jag ska snart ut och äta på byn med några polare, tex malin och linn. kankse nån fler :) jag tror vi ska äta på okej :D men inte pizza tror ja :D ska iaf gå nu :P hejdå!

brottom!

nu ska jag snart dra till muskus och se film med malin och kajsa :) skojskoj ;D ska iaf typ packa nu, åt köttfärs och makaroner för trodde inte min mat skulle hinna bli klar....... :( så åt det ist för kyckling och pommmeS!!!!!!!!!!! åååååh :'( men ska iaf dra så jag hinner packa, puss!

KU :D

nu har jag nyss kommit hem från linn :) har varit på skolan idag, hade jätte ont i huvudet så kunde inte jobba /: men tur det inte var så många lektioner idag då :D nu har jag iaf just satt mig här typ, åsså ska linn komma till mig sen :P vi ska fara på KU vid 19.00 ;> tror ngr från min klass ska vara där :P det får vi se :) hoppas det finns tv där iallafall! annars dör jag!

snabbt inlägg..

nu har jag inte mkt tid på mej att skriva, ska fara till malins snart med nåra böcker.. sen till jonas och äta palt :) sen ska jag på inne-bandy direkt efter palten /: jobbigt! men innebandy är alltid kul =) ska iaf se idol efter det ;P idag har jag och mamma varit på sportringen och handlat! köpte sockar, 2 par skor, ett par byxor och handskar... mammsen köpte ett par byxa med :) sen for vi hem. så har jag bara hunnit börja byta om till innebandyn. måste ju fara direkt efter jonas så hinner aldrig hem! men så är livet! är det nån som vet om det är luleå imorrn på idol? men iaf ska dra, måste hinna in på dom andra sidorna! pusss (:


serrri....

jag är inte pigg alls :/ åååh, det är så jobbigt med skolan! idag har jag inte gjort ngt, skola bara, åsså sen efter det gjorde jag tyyska, svenska och ett tal i matte! haha :D klara mig inte utan Lars braiga hjälp xD iaf så efter det var jag på korpen. set var grymt kul. var där med mammsen och elisabeth, börjar redan känna verken. haha, men det är bra :D orkar inte sitta här med, hejdå!


tröttt /:

idag har jag varit trött hela dagen! lite jobbigt /: som sagt så har jag haft No redovisning idag,d et var gode jobbig, fick bara G+ :( :( :( :(................. bajs, om jag hade läst pytte lite snabbare hade jag fått VG! det var bara två i klassen som fick VG, fatta nästan att Diane skulle få det eftersom eva typ älskar hon verkar det som! ;P wellwell, man kan ju inte älska alla /: nu har jag iaf varit på innebandy, mktmktmktmktmktmkt roligt :) menlite jobbigt! haha, men det är det de är till för ju! nu ahr jag nyss duschat och sitter och pratar med jossan på msn ;p hon sa att hon hade nyss ätit palt! då var jag sugen på det, men så kom jag ju på att det är ju imorgon på skolan tror ja. hahah... ska sluta skriva nu och spela rebubbled! hejdå =)


                GOTTA! GE MIG!

högheden idag med

jag har typ kommit hem från högheden för en timme sen, det var roligt idag! mats vann, tomas 2:a, nån 3:a emil 4:a :) det var ett litet roligt heat idag nämlingen var det så att emil och tomas (son och pappa) körde mot varann i ett heat! egentligen skulle fredrik tiger vara med där men han skulle inte vara med idag, då hade alla tänkt he ihop dom med övre heatet men det ville inte tomas! han ville köra mot emil! hahah, det var kul =) nu ska jag nog dra, ska kanske spela pingis hos ida sen, får se hur det blir! hejdå :)


bli medlem på dom hära sidorna!

http://www.gratisgodis.se/?r=252529

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=86093

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=9774

högheden!

idag har jag varit med jossan :P vi for upp till högheden eftersom jag skulle jobba där i sekitariatet :) vi satt där inne och räkna varv och hängde upp resultaten! det var ganska roligt, jag ska göra det imorrn med! tipsar er om att kolla! idag då var det ändå en ganska rolig överraskning för att Emil Öhman kom 2:a och de var hans första tävling! kul va? =) jag har nyss kommit hem efter den långa dagen och längtar lika mkt till imorrn! hejdå :)

BEN&JERRY

Jag och jossan har nyss ätit en såndära glass! SUPER GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inte så mkt...

att skriva /: jag har bara varit på skolan idag! :) ikväll ska jag vara med jossan! skullle vilja sälja jultidningar för man tjänar ju alltid ngt på det (Y) men ska fundera över det!!! HAHAHA!


Next!

Nu sitter jag här på den bärbara datorn :D jag och linn har nyss jobbat lite, men linn gör det nog än! inte jag :) så just nu ser jag och linn next! var nyss ex-effect, det är bra ibland, MEN HIMLA LEJT! ;p jag tkr att pisan är söt! tkr du det? vi ska se idol på 20 min :D det är bra! hejdå P:


IDOL....

BÖRJAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

här kommer några bilder.......

från då jag städa och var så duktig :) 
 




                                              Min garderob :)



                                         Vid spegeln! :)



                     Mitt sminkskåp och lite annat :D



                                       Lådor, smink & hårgrejer :D



                                   Parfymer & hårgrejer :)



                                                          Kläder ;>



                                                Ännu mera kläder :P



                                                     Byxor och det :)


                                                      Mitt rum!



                                                       
Byrå =)



                                                          Fönster och byra! :)



                                                   Min bäddade säng :)



                 Sådär, ser ni så städat det är? =)

städa

Idag hade jag tänkt att vara duktig och dammsuga :) det bör jar att bli skitigt här uppe! jag ska med byta glödlampa så jag kan se ngt, det är ju bra :) men det är inte så roligt /: men man måste ju göra det någon gång :) jag har prövat göra en liten design idag! gick ganska bra, men sen fick ida hjälpa mig på det sista! haaha! kolla in www.asabrannmark.blogg.se så får ni se min blogg jag har gjort :) haha! kan skriva lite sen, måste städa  nu :P



  tyckte den var söt!

skola

idag hade jag skola :( men det var iaf lite som var rolig, som till exempel No:n och profilen :D No:n var endast kul för att vi jobbade om dorger :) nu sitter jag här och lyssnar på lite musik på youtube, hon som sjunger är jätte bra ;) vill vara lite kar! men det kan ju inte jag fixa! :( idag ha rjag iaf innebandy! hoppas inte den börjar 5 utan 6 annars kommer jag aldrig att hinna i tid! hahah, ska nog börja byta nu då! hejdå :)


RSS 2.0