tråkigt att vara sjuk

Sitter här oc har tråkigt, finns ingenting at göra när man är sjuk. Huvudet dunkar och man är helt slut. Lyssnar på miranda och william nu när det är paus i fotboll. Blir att vara hemma imorgon också. Mamma vill in till både luleå och piteå, jag också men helst till luleå. Måste in på bikbok och köpa några nya jeans leggings, också vill jag på DivA. Det är de jag är i behov av nu. Bjuder på en underbar låt av miranda och william nu! dom är så bra :)



/Johanna :)


låtar!







inte orginalet !


inte här heller tror jag.


damn so sexy bitch!


fresch!

/Johanna :)


måndag :)

sådärja, tog nyss två bilder till. Har bara kvar att visa några fina nästan likadana bilder på mig från i lördags på motorcross tävlingen. Förresten så läste jag i tidningen, det stog Joel Pettersson (37) på bilden. Och det var Emil Åhlund, båda hade 37 så tidningen blandade ihop dom, är säker på det för Joel hade vista siffror och emil grön, å det var gröna i tidningen. Joel har röda kläder och emil blå och den i tidningen hade blå kläder också ser man att det är Emil på ögonen!


mitt nya halsband. 110 kr på öbergs.


kan också visa filmen mamma köpte för någon dag sen, män som hatar kvinnor!

/Johanna :)


gina tricot

lovade bilder på kläderna från gina, här är dom.


kofta, 199 kr


kofta, 199 kr


linne, 99 kr


kofta, 199 kr


trosor, 3 för 149

också är det en jeans skjorta, men min mamma ska stryka den så visar den senare!

/Johanna :)


lönen för teknikkurs

mamma;du har fått en tråkig överraskning.
jag; vad är det?
mamma; lönen.
jag; vi har fått mindre än 1000?
mamma; jaa
jag; 800?
mamma; nej, mindre än det ni var lovade, kanske 500 kr.
jag; men å! vi skulle ju minst få 800 kronor!
mamma; ja, men då ni var nån förmånga (3) så får ni bara hälften.
jag; skit!

alltså har lönen för tekink kursen kommit nu. 500 kr, var lovade 800-1000, men vart tydligen inte så! SKIT...



500kr!

/Johanna :)


two and a half men and scrubs!

Det gick snabbt för mamma att fara till folkhägskola så nu har jag nyss ätit klart kycklinggryta och ris. Det var gott men smakade inte så jätte mycket, eller så är det jag som har dålig smak. Ska leta reda på kameran så bilder kommer in senare ikväll. Klockan är trots allt bara lite efter 12. Ska fortsätta se scrubs och 2 and a ½ man nu :)





/Johanna :)


sjuk

Justeja, jag har ju fått hem en massa kläder från gina tricot. Jag är sjuk nu och väntar på att mamma ska komma hem med mat från folkhögskolan på ett tag, efter att jag ätit kan jag ta kort. Fast juste, jag vet inte riktigt vars min kamera är... måste städa. Annars tar jag väl bara systemkameran, så lätt är det. Återkommer senare, nu blir det att kolla på 2 and a ½ man! :)

/Johanna :)

söndag

idag var det motorross igen. Vart förskjutet pågrund av en skaka, en pojke i 10-13 klassen skadades. Tror han bröt ett revben som det såg ut, men är inte säker. Han fick också använda syrgas. llite efter lockan 6 var tävligen klar. Jag skulle hem och snabba mig och äta och sen fara till Adina, men jag mår dåligt, är helt slut och har ont i kroppen och halsen. Ska vara med hon en annan dag, hon var ändå lite upptagen så. Imorgon blir det skola för hoppningsvis. Ska gå och lägga mig nu så inte alvedonen jag tog nyss börjar verka så jag blir pigg :)

/Johanna :)


motorcross

Igår var det grillkväll, det var tevligt och mysigt. Käkade lite gotta och sånt. Kom hem tidigt för det började regna, jag körde moped och då är det inte kul om det regnar.

Idag for jag till högheden lite efter 7, det var motorcross. Var roligt att kolla på, men mest för att både Emil och Joel var med, och dom var ju så duktiga :) Imorgon börjar tävlingen 07.30 så då ska ajg dit ännu tidigare. Ikväll har jag varit hos Jossan med hon och Evve, vi har kollat lite på tv och sånt. Nu är jag hemma och ser på date movie. Spelar in den för jag ska gå och sova nu så jag orkar upp imorgon.



/Johanna :)

fredag

Hej, nu är det fredag och äntligen helg. Idag har kläderna från gina kommit, ska behålla allt. Ska bara ringa Ida snart och sen ska vi upp till stallet, iaf jag. vet inte om hon ska det nu, sen klockan nio ska jag hem igen och kolla då adina och josssan uppträder. Sen tillbaka igen kanske. Måste dra, hejdå :)

/Johanna :)

..

vet att bloggen ser lite cp ut, men kan inte ändra själv. hahha

vakna med the voice!



Haha, detta handlar om bloggar. Både Dessie, Paow och Kissie har lagt ut detta på deras bloggar för ett tag sedan. Tycker tjejen i the voice är dum för att vara 31 år!

/Johanna :)

friluftsdag

torsdag idag, och hela våran skola hade friluftsdag, lagen var på olika ställen, mitt var på selholmen. Vi gjorde tävlingar och det gick väl sådär om man säger så. Efter skolan for jag till Elina, vi har kört moppe och är hos mig nu. VI ser på gossip girl som jag ahr spela in. Elina ska hem nu för hon har match senare, ska nog dra och kolla hur farmor mår då.. :)



/Johanna :)

boxer!

igår var det skola, efter det körde jag moppe till malin, skulle sen ut på byn igen och lite bortanför reningsverket strejkar den! SKIT MOPPE! Fick då leda den hem, men som tur är har då pappa lagat den nu :) var två remmar av och saknades skruvar. På kvällen kom Ida och hälsade på och var till senare på kvällen. Elina beställde även från gina, så jag beställde med:  3 trosor, 3 koftar, en skojrta och ett linne. tar kort när det kommer hem, bara allt kommer fram, vart 20 varor.

IDag körde jag moped till skolan. Efter skolan for jag till elina, tog ett recept av hon. Vi for till skolan för vi skulle hämta papper men hon glömde nyckeln till skåpet, då for vi hem igen och såg polisen så vi stanna inne ett tag så den inte skulla ta hon för att köra moped. Sen for vi dit igen, men då hade dom låst. Så vi for på hårateljén och shopppa hårfärg till Anna. Sen hem till mig och börja baka men märker att vi inte hade någon kesella så vi for och handlade det, sen hemma igen så blir det middag. Så jag har inte kunnat skriva förens nu. Ska baka nu, sen kolla på något jag spelat in med våran nya boxer, vi hörs!



/Johanna :)

sommarglass



Bli medlem på sommarglass. Ger poäng för att besöka hemsidor, logga in, göra erbjudnanden, och även att värva vänner.

genom att trycka här blir du medlem! tar endast en minut!

måndag

jag hämtade ut blåsaporna, min funkade men inte elinas, så jag skickade ett mail och sa det. Sen slutade min också fungera med började sen efter nån timme att göra det igen. Sen gick jag hem från Elina i osköna skor. Men min mamma kom när jag var vid reningsverket och av mig crocs, det var i alla falla lite bättre! Nu pratar jag med några på msn men hinner inte me deras tempo i att skriva. Ska läsa allt dom hunnit skriva under denna minuten!

/Johanna :)

blåsapa

puuh, första skoldagen avklarad..

Cyklade hem idag för Hanna lånade min cykel igår så då tog jag hem den. När jag cyklade var det så härligt så jag tänkte att jag far till farmor, men alltid då jag cyklar dit och inte frågat om hon är hemma så är hon inte det, men alltid annars om jag ringer. Nu ska jag kanske fara och hämta paketet från coolstuff.se


FRÅN HEMSIDAN!

Blåsapa Nageltorkare

Ok, du har målat dina naglar. Du har nu tre alternativ:

1. Sitt stilla med händerna jättelänge.

2. Skaka dina händer i luften, som OutKast så fint sjöng, "like a polaroid picture".

3. Köp en Blåsapa.


Blåsapa, tänker du då, vad i hela världen är det? Jo, det är tillsammans med blåsfisken det populäraste blåsdjuret. Mycket populärare än blåsräven, blåsålen och blåsoxen*.

Men det fina med just den här blåsapan är att den helt och hållet viger sitt liv åt att torka ditt nagellack. Helt söt sitter den på en hylla tills du lägger dina fingrar på apans lilla bananplatta varpå den omedelbart börjar blåsa ditt nagellack torrt och fint. Och visst är det skönt att apor och kosmetika äntligen får en relation i en situation utanför testlabbet?


(Vi ber dock att få påpeka att detta är en apa av plast. Riktiga apor är jättedåliga på att hjälpa till med sminkning och makeup.)


Blåsapan behöver 2 AAA-batterier, vilka ej ingår men kan köpas här. Produkten levereras i en slät vit kartong.

*Blåvalen är inget blåsdjur. Den är ett blådjur.


/Johanna :)

skola

vaknade av mig själv klockan 8, så stannade kvar och var vaken då. Nu ska jag platta håret och äta, sen är jag klar. Första skoldagen idag, kul.



/Johanna :)

when in rome

Godmorgon :)

Jag och Hanna vaknade vid halv tio, det var kallt. Vi såg when in rome ett litet tag.

¨

Sen gick vi ner och käkade varma mackor. nu har vi nyss satt oss här och käkat en liten klubba allt. Vi ska kanske vara med lilla Svea bara dom nu är hemma, har ringt till farmor men hon pratade redan med någon annan och då lär det ta några timmar att få tag på hon.

/Johanna :)

Savannah :)



/Johanna :)

hhj

Hannie är bra på att sjunga, not. Hon ligger hr brevid mig och tror att hon kan sjunga bra, men där har hon allt fel. Haha, hon är skirbra nu! Seriös också.

Jag och Ida tog moppen och drog till Ä-P och åt en kebabtallrik. Sen hem igen, då såg jag sundmannarna med bilen så dom stanna också häönka jag på byn. På byn kom hanna också sen for vi hem igen. Nu har vi nyss gjort chokladsås och glass (de), haha. Nu lyssnar vi på musik. Ska sluta, ha de gött.

/Johanna :)

byn

Nu har jag och mamma nyss varit ute på byn, handlade ett halsband jag sett hos Ida som var bara ett enkelt vardagligt halsband. Också handlade mamma jenasleggings på mim och nåra saker på helenas.




fin spricka i kameran? :)

/Johanna :)

frisyrer

Godmorgon, vaknade för ett tag sen men hara bara legat och dragit mig. Igår kväll gick jag, Elina och Agnes ut och hyrde en film, den hette springbreak...... eller något. Handlade om ett vårlov i alla fall, den var kul. Inatt då jag sov säger mamma nu att jag har sakt hästar, inte glad röst men typ uew, hästar, den rösten typ. Snart ska jag äta och efter det ska jag fixa mammas hår efter melodikrysset! Hon ska till nybyn ikväll, ska pröva flera frisyrer kanske.

/Johanna :)


bilder

haha, tog lite nya bilder allt!! :)
















födelsedagsbarn

goddag :) sitter nu hos födelsedags barnet Elina :) Vi har fikat och så. Nyss hoppade vi stuttsmatta med Elliot. Nu sitter jag på hennes gammla dator och hon på hennes nya.

Tog kort nyss, men man var tydligen tvungen att spara dom! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ID

Tagit IDkort tidigare. tog kort på pärlfoto, någon ung kille tog kort. Sen fixa vi det på banken. sen hämta vi hanna, for hem också har vi scrappa till nu. Ska gå och hacka lök nu, blir god-middag här hemmma med farmor och gotte :) Efter det drar jag till Ida en snabbis innan jag ska vara med Hanna och Hanna igen ikväll, dom ska käka karrameller som vanligt. Får se hur det blir med mig :) Ha det bra så skriver jag ikväll eller imorgon.


Idag kom mitt betalkort hem, mamma ska skicka in det. Sen efter två dagar är det inne och då kommer kortet hem till mig efter 5 dagar. Då är jag äntligen laglig!

/Johanna :)

torsdag

godmorgon :) vaknade kvart i nio av att det var kallt i mitt rum, sköönt. I love too sleep when its cold. Idag ska jag kanske hämta ut böckerna som har kommit hem till bokhandeln, sen får vi se vad som händer. Kanske hittar på något annat, ska i alla fall duscha nu och sen ska jag äta och sen läsa.

IMORGON FYLLER GULLUNGEN ELINA ÅR!


 



/Johanna :)


onsdag

Idag har jag varit med Elina hela dagen, finns inget mer att säga. Vi vaknade 8, sen åt vi och efter det for vi till tvärån till hennes pappa. Vi fixade i hilda och elinas rum. Sen hem igen till hon. Efter det cyklade jag, och hon åkte bakom mig hem till mig och åt lax och potatis, gott :)  Nu har hon nyss farit, ska läsa nu, orkar inte skriva.






har man kul så har man :)

/Johanna :)

elina

Imorse vaknade jag 8, brukar vakna 9 men inte idag. När jag vaknade fixade jag med mina nya scrapbooking saker jag och mamma handlade igår. Vart massa pappaer och pennor och mera. Sortera mina och mammas pappaer i min nya mapp, är typ fullt nu, man får inte ner nå papper där fram i alla fall. Sen åt jag mat och sen for jag  till farmor. Färgade hennes hår, sen var jag med Svea. Efter det drog jag till elina, vi har varit på omegle och varit på smultert, vi åt middag, gött :) Sen for v hit och har nyss ärir klart och det.

/Johanna :)

gina tricot

Igår var jag till piteå, gjorde moppeprovet på kanske 2-3 minuter, så enkelt var det. Sen for jag och mamma till stan, jag skulle handla tre koftor men fanns bara en av dom i fel storlek. När jag kom hem gjorde jag och mamma kycklingsallad och bjöd det till middag. Sen for jag till farmor, men hon skulle plocka potatis så jag var med lilla Svea istället. Vid 7 for jag upp till Ida, vi skulle beställa från gina tricot, men det funkade inte. Så då skulle jag försöka med det då jag kom hem, gjorde det med men nej? man kunde inte ta faktura, skit sida!

Idag vaknade jag 8, sen satte jag mig här och nu ska jag gå igen. Är såååååååååå sugen på att läsa ut ljudet ur ditt hjärta. Senare ska jag kanske och hämta ut ett usb minne vi får för att vi gick teknikkursen :)



/Johanna :)

piteå :)

Morrnmorrn, snart bär det av till piteå. Ska göra moped teoriprovet, känner inte att jag kan allt så bra precis. Fick slut test nyss, hade gärna velat ha fler, men klarar man det inte får man göra om det bara. Efter jag gjort provet ska jag och mamma gå på stan en snabbis, i alla fall in på gina tricot och dom, måste handla nya koftor tycker jag, även hon med.



/Johanna :)

nördsidan! ;>

NO! IT´S RAINING!

Jag har nyss kommit hem från farmor och svea, tur att jag slapp vädret. Hos svea lekte vi med Alicia och Melker, dom tre kommer verkligen inte överens!! Ska nog vara med Ida snart, efter hon ätit och det. Funderar på att gå ut och gå num, men nej, det regnar såklart. Ska nog kolla på bilder och kanske kolla på room raiders som är på tv nu i ett tag framöver.

Läste nyss på Idas blogg om att Julia, alltså min syrra har flyttat neråt i landet flera, flera, flera mil bort. Så nu är det bara jag och Ida kvar uppe på nördsidan. Eftersom Therese bor i Örebro.


Vi på nördsidan. Blondinerna kvar!

/Johanna :)

boknörd!

Har ungefär 7 kaitel kvar i boken nu tror jag. Efter det är det bara att längta efter den 4:e boken i pocket. Har ju snart 9 böcker i gossip girl som jag med ska börja läsa. Så har saker att göra på kvällar och dagar då jag har tråkigt. Jag vill beställa en blåsapa och en boklampa från coolstuff.se men har inte någon att beställa med!

Nu kom mamma så nu ska plugga teori tror jag nog. moped, ojojoj!

/Johanna :)

funderingar

Vaknade för 20 minuter sen, av mig själv. Sitter i morgonrock nu och funderar vad jag ska göra idag. PLUGGA ska jag göra, men det blir lite senare. Kanske ringa någon kompis, fara till farmor, scrappa, städa, nej jag vet inte.


/Johanna :)

körskolan!

ÅNGEST!

Jag gör test på en hemsida med moped körkortet men klarar inte alla frågor får typ 7 fel och man får bara ha 4 eller 5 typ. Komme rinte klara det, och det är på Måndag jag skriver teorin! SKIT!



/Johanna :)

byn en sväng ;>

bolliboll, jobi hära!

Sitter inne i mitt fina hus och chillar med Hanna. Hon komtill mig tidigare och då scrappa vi lite, sen cyklade vi ut på byn och köpte godis, gick också in på bokhandeln och mim. Bad Adinas mamma beställde hem några böcker jag ville köpa. Sen for vi till farmor och gick över till Svea. Sen hem igen och scrappa. Nu har ja gnyss läst i ljudet av ditt hjärta, skriver mera sen. Ska ge hanna hennes tröja och kofta.


;O JUSTE; jag måste träna till teoriprovet på måndag!

/Johanna :)

bilder ;)





















bilderna är tagna av  fannykarlsson_.blogg.se

/Johanna :)

läsa och scrappa, det är kul det :)

åå! man kan nästan inte sluta läsa "ljudet av ditt hjärta". Har legat och läst nyss och funderar redan på att göra det efter jag skrivit detta. Idag ska jag scrappa med hanna så nu får jag äntligen pröva mina nya saker jag fick. Sen kanske jag drar upp till farmor en sväng. Var där igår med, men då var jag bara med Svea typ. Så¨vi får se..


oo, fresch! ska nog duscha nu med!

/Johanna :)

teknikenshus

Igår på teknikkursen :)

teknikenshus
Vi börja i plenitoriumet :)

Läskig trappa

nästan alla :p

Dom tävlade :)

Elice och Julia

Matildas bilder från bdb.

Amanda

Elice

Bak i bussen
 

julia, elice, amanda och matilda
anna, amanda, elice och julia

filmstudion ;>

jag övar :)

Och Annas bilder :)

Anna och Matilda :)

/Johanna :)

paket :)

I Onsdags fick jag hem mitt första paket jag väntat på, en parfyn ifrån bellme.se





Igår fick jag hem 2 av dom andra paketen jag väntade mig, det var från bubbleroom och ellos. Det var bh:ar, sportbh:ar, en svart kofta med ränder på sidan och lite saker man fick med. Nu har jag och Julia nyss prövat ut bh:ar, vart så jag behöll, 4 stycken av dom 9. Och en även från bubbleroom.



Sen även får jag ju hem från bon á parte tror jag, alla fanns inte i lager ju, memn ändå ;>

Idag kom det 4:e paketet från, adlibris, 7 gossipgirl böcker och en harry potter, den nyaste. Fick ju 6,7 gossipgirl av Anna karin, sa att det var dom jag ville ha så då köpte hon dom. Men då had ejag ju beställt dom, så ska skicka tillbaka dom. Ska köpa 8,9 istället då.





/Johanna :)

födelsedag

Igår fyllde jag år, främmande kom och främmande for. Fick i alla fall massa pengar, böcker, kläder, presentkort, shampoo och balsam, hårsray, blommor, smycken och en grön fin sak.

Nu sitter familjen lundström här och ahr nyss fått paket av dom. Adina är påväg hit och ska sova hära, imorgon ska vi fara til Luleå men tekninkkursen till teknikenshus. Kommer hem hallv 6 kanske.

Ska gå nu, hejdå :)

 

 

/Johanna :)

holmträskbilder


min mat :)


therese


johanna


jag


innan vi for till den lilla stugan ute mitt i ingenstanns


Jag och Johanna klättrar uppför bäcken


haha, trosorna högt upp (Y)


hhaha :)


Therra lyser memn inte johanna ;>


sen drog vi hem..


dagen därpå, vi pumpar ut ur madrassen :) therese och johanna ;>

/Johanna :)

teuger

Nu har jag lyckats få in bilderna som jag tog av´Therese till datorn :)


molly åkte båt medans andra tolkade bakom den.


Johanna


bada bada bada :D


jag och ida!


mamma och anna karin tolkade


pappa och molly


therese :)

/Johanna :)

Måndag :p

När jag kom hem idag så for jag direkt till farmor, men hon skulle bort. Ska fara snart och kolla om hon är hemma än. Kanske ska fara till Adina efter middagen, om inte det blir av så ska jag vara med Hanna, Hanna och Julia. DOm ringde lite tidigare.




har mitt underbara fina linne ifrån carlings :)

/Johanna :)

teknikkurs dag 1

Nu är också det från bon a´parte hembeställt.

Idag var det teknikkurs, dag 1. vi började 9 med lite svammel och sen efter lunch gjorde vi tvålar och ljus. Var för det mesta med Adina idag för vi jobbade med varandra. Imorgon ska någon från luleå komma och berätta om någonting för oss. Kommer ej ihåg vad det heter.


lappar med gubbar på, man skulle måla av varandra utan att kolla på pappret och sen skulle man välja ut en som nån annan målat av en själv och säga varför man valde den.


Adina ;>


Några :)

kassa mobilbilder :)

/Johanna :)

beställningar :)

Idag klickade jag hem en beställning från bubbleroom :)

Bubbleroom / H Sportbehå


Bubbleroom / H Sportbehå

Bubbleroom / H Bygelbehå

Bubbleroom / H WCT-jacka

detta kom med hem denna gång :)

beställde även från bellme en parfym

Kylie Minogue Sweet Darling i gruppen Parfym & Skönhet hos  (KYLIE-SD50_3)
 
vet att sexy darling luktar gott så får se om sweet darling luktar lika gott?

/Johanna :)


södra vistträsk kalas

Nu är jag och Adina hemkommen ifrån S-vistträsk. Min kusin Ida fyllde år så vi hälsade på hon. Vi fikade först smörgåstårta och sen gick vi ner till sjön, dom har ganska fint där nere. Sen kom John och gjorde upp eld i bastuflotten, då for några ut på den ett tag. Sen for vi upp och åt en chokladboll innan vi for hem igen. Nu har jag nyss tagit bort nagellacket och ska måla nytt, sen ska vi läsa, se film och sova. Imorgon väntar teknikkurs klockan 9-15.




/Johanna :)

rallycross

bollibolli, nu är jag hemma efter arbetsdag nummer 2. idag var det mera fart i tävlingen för mats var ju med. I sista specialfinalen körde 7 bilar med olika motorer. Dom första var 2150 cc som startade, sen kom 2400cc, och sen super nationella, mats var sista för han har en annan motor. Han kör då upp alla inom 5 varv och vinner, så jäkla bra man kan vara.



/Johanna :)

rally cross

Idag var jag på högheden. Sara smsade mig 10 över 9 och frgåade om jag var påväg, var kvar i teuger då. ringde ida och sa att vi skulle fara, så lite efter 10 var vi framme. Tävlingen startade 11 och var klar 4 kanske. åkte moped hem då, nu har julia och emma gjort middag eller håller på som jag snart ska äta. kyckling och annat :) Har inte överföringskabel så visar kassa mobil bilder sen.

/Johanna :)

höghejda

God morgon :)

vaknade för ca 10 minuter sen. Ska gå ner och äta frukost sen dra mig ivdare till farmor. Senare ska jag kanske upp till stugan och bada och sova dära tills imorgon, fast måste hem vid 10 på morgonen isåfall, ska jobba i högheden  klockan 11, det är tävling! så kom och titta.

Nej, nu är jag hungrig! vi hörs :)



/Johanna :)

bh beställning :)

Nu har jag just skickat iväg en beställning på 9 fina bh:ar, får hoppas att några passar i alla fall. Aldrig beställt från den sidan så får se om jag kan ha den storleken jag trodde. Går tyvär inte att blogga om dom, eller ja, ta en bild på dom. Kommer om en vecka typ.

Sen ska jag och syrran beställa från born a´parte också, hittade några där. typ 6 stycken, men det tar längre tid innan vi får dom för några var slut.

Ja, jag är i behov av många nya :)

Från bon a´ parte ;)
 








 



/Johanna :)

kycklingsallad

Mmm.. Nu luktar det nygrillad kyckling hära. Jag har just gjort kycklingsallad. Sitter nu och äter och är strax klar.





/Johanna :)

holmträsk

SKTI! JAg ahde uppdaterat från mobilen men det kom inte upp. Var för dålig mottagning.

Skrev i alla fall; Imorse for jag och Therra ut på byn, gick in på ica en snabbis och sen drog vi vidare upp till flurheden och plocka upp  Jolle. Sen efter 40 minuter var vi framme i Holmträsk. Vi lämnade packningen och fro vidare till nourte som var någon kilometer bort. VI badade dära och sen fikade vi. Vi for hem sen och åt kycklingsallad och lite annat. Nu ska vi fara nånstanns Jolle tyckte verka kul. VI hörs!

Lägger till att vi for dit jolle ville, sen gick vi i skogen å leta en stuga, den var grymt fin den. Sen hem och basta och bada i bäcken vid deras stuga. Jag och Johanna klättre genom bäcken på stenar som stack upp ur den. Nu ska jag, therra, julia, johanna och ida upp på Ä-P och äta middag.

lägger in bilderna när jag kommer hem mest troligt.


/Johanna :)

löparheden :)

är det tisdag idag? Jo, det är de för imorgon ska jag till holmträsk och då är det onsdag. Man har så lätt att glömma dag och datum under sommarlovet.

Idag har jag steekt här hemma, har velat bada men helt enkelt inte orkat fara någonstanns. Adina ville att jag skkulle komma men var tyvär tvungen att tacka nej till det. Under dagen for jag och mamma till lomtjärn där julia sommarjobbar och hälsade på, sen for jag hem och direkt til farmor. Hon var inte hemma så jag gick till söta svea.

Förra gången jag var hos hon, 3 dagar sen, då var det inte speciellt soligt..

gullig!


farmor och svea :)


jag och svea



sen började hon ta lite bilder på sig själv ;)

/Johanna :)


sommarvärme!

Nu är det riktig sommar hära uppe. Har varit ute hela morgonen och sen for solen bort ett tag. Passade på att äta då och vara här inne, nu ser jag att solen är framme igen så det är bara att gå ut igen. nej nu går jag, hejdå :)


gammal bild på mig :)

/Johanna :)

påle

igår på kvällen for jag, ida, therra, johanna och julia upp till påle. INgen annan var där så vi var helt själva. Vi tävlade vem som kunde böja sig ner och hoppa upp utan att bikinin for av, min bikini var bäst. Eller Johannas också men hon hade lånat min. Sen for vi hem till mig och åt jordgubbskräm :)


Ida och Therra i fin bilen :)



/Johanna :)

kläder :)

La in några bilder igår.


Detta söta linne köpte jag idag på carlings. Igår alltså.


två vanliga linnen  jag köpte förre veckan.


två mysiga stickade sjalar.


flippklocka :)


tröja från monki. Köpte också ett linne dära, men det är i tvätten också två tröjor till min syster.

/Johanna :)

solen skiner :)

Nu har just främmandet från södra farit, Ida och Kerstin :) Jag sitter nu och väntar på Therese att hon ska komma, var sakt mellan 1 och 2. Då drar vi in till Luleå. Ska nog äta något nu för när jag är på stan blir jag alltid hungrig!


Det är grymt soligt ute så ska dra, hejdå :)

ska ta kort på det jag handlade förra veckan när jag kommer hem.

/Johanna :)

monki


Detta collage såg jag på idas blogg nyss, från luleå på dagen medans Therran vart stylad. Även imorgon blir det att fara till luleå. Ska kolla på monki BARA, för dom har rea. Inget annat ska inhandlats! KLART SLUT!

/Johanna :)

teuger

Jag, Ida, Therra och Johanna for till teuger lite tidigare. Vi badade och var på raketen. Och jag kom mig upp ur vattnet två gågner, och det var så  många gånger jag prövade också . Mamma bevisade också att hon klarade det, hon började andas mycket och högt, anfådd.

Sen så for mamma och Anna-Karin och åkte den bakm båten med medans pappa och hunden molly körde båt. Gick inte så speciellt fort, undra om dom ramla i något för vi for medans dom åkte. Tog bilder, men therra har dom, visar dom senare.

Har nyss läst på en blogg att Ahlgers bilar har börjat med rymdgodis. Dom har haft granar, tomtar, däck, bilar i choklad och sura och syrliga. Kanske är det för att Christer Fuglesang kommer den 6:e augusti återigen att ta sig en semester upp till månen :)



/Johanna :)

farmor

I förrgår for jag till farmor på dagen. Jag var med lilla svea som är hennes granne. När sveas familj och en annan familj skulle äta middag så sitter svea hela tiden och ropar, hanna, kom! jätte glatt. Hanna är då jag, men hon säger inte Johanna. Sen så gör hon det några gånger. Sen så lekte hon med mig istället för hennes kompisar. Sen nä rvi är med hennes kompisar börjar dom också bli som hon, kallar mig hanna och håller mig i handen hela tiden! dom är allt för gullliga! Igår var jag också hos farmor, vi for på fluxen och sen var vi bara hemma. Var hem nån gång då och då för att kolla pisan. Sen for jag till Ida och såg film, sen tillbaka till farmor och sov dära tills idag. Idag sov hon länge, men inte jag så ajg har inte gjort något. Vi har ätit gröt till frukost och sen bara arbetat for hem nu för att kolla till pisan och det. Ska tillbaka nu, hejdå :)


nyduschad och osminkad.
/Johanna :)

bäst muiks just nu, rix fm!

rix fm bilder :)


Innan utgång :)


Jag och Ida i bilen. :)


samma!

 



Janet :)


kim


H.E.A.T


Martin Stenmark :)


Han tog på sig luleå hocket tröja (Y)


Sen for vi hem :)

/Johanna :)

Luleå











Sådär, några bilder från dagen i Luleå :)

/Johanna :)

RSS 2.0