heart to heart

Igår när jag kom hem så kollade jag på lite tv, bland annat pettson och findus. Senare kom löparhedsborna Ida och Therra, eller ja T bor ju i örebor nu. Whatever, dom tog med thaimat från heart to heart och sen så var dom här hela kvällen lång, jag och Julia visade allt vi köpt, they like it, haha. Sen så såg vi på tv, då visades filmen "john tucker must die". Han som spelar john i filmen kan man inte kalla ful, utan istället väldigt het!

Jag har ju inte några bildern från då så jag tar collaget som ida lagt ut med 2 bilder.


sådääär ja! Ida tyckte att man var finast om man höll glaset i fötterna!

/Johanna :)


mästerfotografen jobi :)

Igår klockan halv 11 for som sagt var jag, Sara, Åsa och även Julia till piteå och shoppade. När vi kom dit var det helt folktomt och sen märkte vi att de var 30 minuter tills dom öppnade så då passade vi på att fara till Ö&B och handla lite, även till djurmagasinet och dollar store. på den sistnämnda affären handlade jag rattmudd till min epa, fett nice. Nu slipper jag frysa om händerna. Sen var klockan lite över 12 och vi drog in till stan och shoppade. Jag köpte det som visas på bilderna där nere. Till lunch var det att vi käkade på subland, jag åt en kycklingsallad, dom andra åt någon sorts baguett. När vi for hem lite innan fyra så var det värsta snöröken så det var lite läskigt att åka bil då, men vi överlevde i alla fall som tur är.

 
lite nya trosor frå gina tricot!


ett linne från cubus med paljetter där uppe.


tröja från hm :) puffärmar tiep, lite iaf..


vanligt svart linne från gina, sånna kan man aldrig få för mycket av helt enkelt.

Jag vet att bilderna är fett nice. typ aldrig träffat nån dåligare fotograf, men var ju som tur var inte seriös :)

/Johanna :)


piterunda :)

godmorgon! snart ska jag, Åsa och Sara fara in till piteå och shoppa. Alla de större affärerna har öppet eftersom det är mellandags rea nu.

Igår så for jag, Ida och Julia till gymmet, det vart mest konditionträning för mig. Ifall jag hinner hem idag innan middagen och träna ska jag följa, men då blir det att pumpa och inte lika mycket kondis. Jag körde stearmaster, å fyfan vad den är jobbig.

När vi kom hem for jag och syrran till Elina lite senare på kvällen, dit kom också Åsa. Det var då vi bestämmde att jag skulle följa till piteå.

Idag är det egentligen storuman, en skotertävling. Men igår fick jag veta att det var klockan 6 på kvällen och det är inte lika roligt då. Jag, Julia, Johanna, Ida och Therese ska nog äta thaimat från heart to heart grill idag, bara det nu inte blir att fara till storuman så. Nu ska jag gå på toa och borsta tänderna, sen så far jag till piteå. VI HÖRS :)




/Johanna :)


vistträsk!

nu sitter jag och syrran och kollar på high school musical 2, fett awesome. Ska snart gå och byta om för på 40 minuter ska vi fara till Vistträsk och käka middag. Sen ska jag ut och gå där borta också när jag kommer hem ska jag till Ida. På måndag måste jag köpe gymkort, bara det ite är en röd dag då.



/Johanna :)


julklapparna

Nu är julafton över och nu väntar jag bara på att det ska bli det nya året, 2010.


Igår på julafton var det endast, jag, mamma, pappa, Julia, farmor och Gotthard här, men ändå hade vi väldigt mycket mat. Vi har världens finaste julgran, en sembratall, eller hur det stavas. I alla fall så gjorde vi det vanliga på julafton. Idag klockan fyra ska vi till Vistträsk på släktmiddag, det ska bli nice.

Måste varit snäll iår, det jag fick var:

♥kupevärmare till epan
♥PENGAR
♥lösnaglar
♥nagelpynt
♥musikalbiljett
♥bo på hotell i februari
♥godiiiiis
♥trisslotter
♥lampa
♥örngott
♥täcke
♥kudde
♥ska få ett nautliuskort
♥fick pengar till en iphone om jag nu ville ha en, om jag köper en sån ska jag få bidrag till det den
♥snälla föräldrar
♥shampoo
♥catwalk, volym och lockigt hår
♥och ännu mera pengar

väldigt bra julklappar!
också nu sitter jag och kolla på iphoner och skal till dom, hitta ett snyggt för 60 kronor, ska köpa det om jag kyckas inhandla en iphone nån gång :)

/Johanna :)

good night everybody :)

pratar med ida på msn, hon vill träna, köra skoter och mysa. Det är det enda jag vill nu också. HImla skit att det inte går å köpa ett nautiluskort imorgon.. ååå! Men i alla fall ska jag sova nu, tjoooo!







/Johanna :)


bilder sen julafton!








jäklat fulla käften med vindruvor ;)




kramar tomten!







/Johanna :)


god jul

klockat 3 kollade jag på kalle ankas jul och kan du vissla johanna? efter det har vi ätit och nu väntar jag bara på jultomten, vill öppna paket nu :)



/Johanna :)


julavslutning

ÅÅÅÅ! RÅKADE JUST RADERA HELA INLÄGGET! EN GÅNG LADDA DATORN FAST Å ALLT FOR NER OCH NU RÅKADE JAG SUDDA ALL HIMLA SKIT!!

iaf, idag är det måndag och en dag närmare julafton. Inte för att jag önskar mig något speciellt, men det är ju snart ett nytt år, 2010. Det ska bli fett awesome. Fick sluta 2 idag för vi var så snabba på hk;n, jag och Agnes dansade jätte snyggt, hoppas ingen såg det, hahha!! Iaf så ska jag snart på tennisavslutning för alla barnen. Dom ska få lite fika, mjukpepparkakor (tror ja), pepparkakor, singoalla, chokladbrago, julmust, saft och kaffe till föräldrarna. Ska kolla facebook nu och sen dra!

/Johanna :)


pyssel å pissel

har kört epa idag, med malin, jossan och Johanna :) jipppie. Har också handlat lite fika tills imorgon på tennis avslutningen. Nu ropar mamma, ska hjälpa hon tror jag. Sen så kommer det lite släkt och vänner som ska hit och pyssla!


kör på mössa idag!

/Johanna :)


blandat inlägg, kanske?

Igår när jag och min familj hade vaknat så drog vi till luleå efter att vi hade käkat frukost. Vi for och kollade på julkalendern, alltså en föreställning som varade i cirka 40 minuter, och kallt var det. Lite innan föreställningen kollade vi in i domkyrkan, jag tror den heter så. Den var ganska fin, och stor. Vi vart erbjudna att stanna på ett barndop, haha!

Sen for vi därifrån till storheden, vi for på biltema först och kollade på ett slutsteg. Men nu har jag så tur att Joel har satt in en bas så att jag inte behöver något slutsteg alls. Sen efter det så for vi på dollar, jag köpte några wounderbaum, fett awesome.

När vi kom hem till Älvsbyn for vi till heart to heart grill och beställde hem 4 potioner thaimat, grymt gott kan jag säga er! Sen efter vi ätit kom Joel och kopplade in basen, sen kom Jossan och sen så var vi vid datorn och så körde vi epa, hehe. Anton och Petter körde också där vi var, kul.





sen for Joel, men inte Jossan. För hon sovde hos mig och så vaknade jag vid 10 och hon lite efter det. Vi tog några bilder igår efter Joel hade farit också.











/Johanna :)


godnatt!



/Johanna och Josefin :)


fråååga!

Anonym om halsduuuk:

Okej tack så mkt för svar! var det länge sen? tror du den fortfarande finnskvar

svar: jag tror det var i oktober, men den borde ju finnas någon stanns. gina tricot har ju någon som är lik den rosa men den finns inte i rosa.

/Johanna :)


jag om några år :)



/Johanna :)


inte länge kvar till lov..

tjatjachacha! det är fredag och bara 2 underbara dagar kvar i skolan! idag har vi haft ett fett prov på över 10 sidor ;O skiiit svårt var det, håller tummarna på ett g, men isåfall ett svagt sådant. Ikväll ska vi ha middagsgäster hära tycker jag det ser ut som, men jag vet inte. Justeja, Julia är hemma från sundsvall och är hemma till Januari någon gång!

min vecka;

*längtat till JUL :)
*kört epa
*pluggat
*gymmat
*varit i skolan och längtat efter lov
*fixa epan litegrann med Joel
*hmm, lite andra småsaker som inte är värda att ta upp med!

/Johanna :)


halsduuuk

Anonym om hhahaha luciiiiiiia:

vart har du köpt halsduken du har på dig i headern? skitsöt! fin blogg också :)

Svar, tack, jag har köpt den på JC :)

/Johanna :)

hhahaha! luciiiiiiia

jag(stolt); vill du veta vem som vart årets Sofia?
jag; oj, jag mena lucia.
jag; HHAHAHHAH!
ida; hehhehe..


svar; sofia vart årets lucia! hahaha

/Johanna :)


Erik vann hela idol 2009!

tog bilden av kissies.se



Jag tycker absolut att rätt person vann! Han var ju bara för underbar på vinnarlåten om man jämnför med Calle, hans uttal sög, men inte Eriks, + att Eriks röst är mycket bättre till den låten. Synd man inte fick höra Tove sjunga den istället för Calle, men man får inte alltid allt man vill ha i livet..



/Johanna :)


I <3 FACEBOOK!


8 saker jag gör just nu;

*
Undrar vad alla andra ska göra ikväll på luciavakan?

*Kollar på blocket på en fin liten bmw, haha!

*Leter efter en mobil på internet, helst en Iphone, alltså jag letar helst efter en sån.

*Nöter facebook all the time!

*bloggar som en idiot just detta tillfälle med lite bilder å lite text..

*Väntar på att Ida ska komma :)

*Skulle egentligen på bio ikväll för Jossan undrade om jag vill följa hon Adina, Julia och Evve, men nej, jag har inte skjuts för jag är själv hemma..

*Kollade just ut genom min syrras rum där jag såg en bil köra in på våran gård och bara vända, det brukar man ju inte precis göra uti mig? ;o efter som jag bor som på en väg där man svägen in till tre olika hus.. konstig förklarning, men dom som vet vars jag bort fattar nog att det är konstigt..

/Johanna :)


vad ska man kalla detta inlägg?

tjabbbba tjena hallllå!

jag har inte suttit på datorn här uppe (som ja gör nu) på mer än en vecka. Jag tog just lite bilder därför jag har så kul liv, när jag kollade igenom dom så hittade jag även dessa underbart vackra bilder! Jag hade tänkt dela med mig av dess bilder så här har ni dom;



 




Några söta bilder från då Julia och Johanna var hemma ifrån sundsvall :)







detta var då en dag!

 
detta en annan när vi åt mycket morötter!





 



 
sen en annan gång gjorde elina flätor på mig efter att jag duschat och då passade hon på att göra ett sugmärke! det gick inte att he bort hon från mig! hahaha, kanske var samma dag men olika tidpunkter på den dagen!

som sagt var så spenderar jag mycket tid med Elina, och nu även ganska mycket tid med Jim.

/Johanna :)


svar; ja, jag har kul liv!











/Johanna :)


Min vecka i små ord!

Tjabba! Kollade just när jag sist uppdaterade och det var för 1 hel (nästan) vecka sen, inte likt mig. Brukade göra minst nästan ett varje dag. Men är väl bättre om man inte skrver allt för ofta bara tråkiga saker? har jag rätt eller fel? RÄTT!

Idag är det fredag (ja, jag var tvungen fråga mamma och pappa vilken dag det var, hahah körde en liten Kajsa dära!) vilket betyder att det är idolfinal, det är synd för jag tycker inte det ska ta slut, då måste man ju vänta till nästa år igen... Och dessutom så är det dåliga finalister, eller ska jag kanske säga dålig (Calle), skulle vart Tove istället enligt mig, men inte enligt Linn, hon är besatt av Calle typ ;o hon tycker han är snygg till och med! Crazzzzy! :)

jaja, ska sluta babbla på om de nu och ska säga vad som har hänt lite snabbt i veckan.

*Engelska prov
*Fått tillbaka tyskaprov, 0,5 p från mvg eller så var det 1,5 p ifrån.
*Något har hänt i matsalen mellan en lärare och någon elev.
*Fått liiiiite julkänsla.
*Varit en tärna i ett luciatåg, vi failade lite på en föreställning, vi var bättre på den andra föreställningen än den första om man säger så. Alla i min klass sa att man hörde mig, skämmigt! Men iinte så konstigt eftersom att jag stog just framfor en himla mick.
*Pluggat som en apa! (känns det som i alla fall) har gjort so (islam och eu), no (biologi), matte (kvoten ur), engelska (passivum och rak ordföljd), svenska (läst manuset till TP;n och även arbetat med berättarteknik, hade även redovisning i det), Musik (luciasånger) Idrott, (haha, jag har tränat på gymmet, det kan man ju kalla som idrott, inte en läx men ändå!) tyska, (till provet och lite sånt) Vilka ämnen har jag inte pluggat då, jo, endast slöjd! Har ändå kvar mycket, även så ser nu ju hur mycket jag har pluggat, inget liv typ?
*GYMMAT! :)
*Drömmt om en epa!
*Ragggggggat med Jim och Elina.


Raggggar epan!

/Johanna :)


storforsens julmarknad...

god dagens! idag har dagen varit fullsmackad på schemat kan jag säga er. Vaknade och gick upp och kollade på julkalendern, ett måste.

Sedan väntade en god frukost nere eftersom min syster Julia är hemma i helgen, hon for hem från sundsvall i helge därför idag har det varit en julmarknad hon ville på, och då passade hon på att komma hem nu. Vi for i alla fall till sotrforsen på julmarknaden, invigningen var fin och resten också, väldigt mysiiiiigt som min mamma sa hela tiden.

Sen kom vi hem, han byta om och gå på toa sen kom skjutsen till Boden. Vi lämnade av Sara vid sporthallen, sen drog jag, Julia och Åsa till Åhlens och snabbshoppade. Sedan så letade vi upp ett mysik café, kommer inte ihåg vad det heter, men något i alla fall. Det var coolt att gå där inne, var liksom inte ett helt normalt hus om man säger så, utan helt crazy. Sen så närmade sig klockan halv 6 och vi for till sporthallen och kollade på handbolls matchen mellan boden och sollefteå. Boden vann med 35-26, YES!
Sen åt vi middag och nu är jag och Julia här hemma, ha rkollat på robinsson och kollat på allt gott på bordet, ingen av oss är sugen på chips, dricka, godis, glögg, pepparkakor, någon god ölkorv eller någon annan korv med smak, det är inte likt oss kan jag säga.
Nej nu ska jag gå upp och kolla på GREASE!

Klicka för att se nästa bild
Bmw 518i

mailade på denna om att de it gick å ringa till han, så han skickade ett nytt nummer pappa ska ringa imorgon. Jippie, vi ska lacka om den om vi köper den för ni ser väl att det är en annan färg på görren motför det andra? ;o

/Johanna :)

Å NEJ!

neej! Tove åkte ut ur idol, Calle skulle ju ha gjort det! himla skit!


han till höer skulle ut!



/Johanna :)


2-2, 2 sekunder kvar.

det vart 2-2 när det var 2 sekunder kvar. haha, det var lite kul. Men i alla fall ja har gjort klart islam läxan nu hära på datorn så nu ska jag rulla vidare uppåt för att gå och lägga mig i min sköna säng! och förresten, har klippt min lugg idag, elina med! hahha, vi gjorde det hemma, riktigt nice!

/Johanna :)

RSS 2.0