lördag/söndag

Godmorning!

Det är sol här hemma, men det blåser ändå så att man inte kan vara ute! Jag har nyss ätit och är mätt nu, ikväll kommer elina, bill, greta, gotte och farmor på middag :)

Igår var jag hemma lite innan 8 bestämmde jag mig för att göra något, pratar då med Ida också sen far jag dit. Körde moped dit och det var kul. När ajg kom dit vart det robinsson, den sämsta vann såklart, typiskt. De som satt och kollade på skulle ta den bästa överlevarn men tog den de gillade mest. SKIT! Men sen så for vi ut på byn, då åkte jag med Ida. Det var typ max 5 personer där, så vi for hem igen efter ett tag. Då popppade vi hög musik och började att baka kladdkaka. Då ringde pappa och frågade om jag ville med till Kolmilan, men jag sa nej för jag ville baka klart ju, dom var ändå inte där nå länge. Stannade hos Ida istället, vi åt då kladdkakan och så SATC till det. Sen vid 1 for jag och Therese hem. Jag hade tänkt att se mera SATC då men jag orkade inte, somnade sabbt som bara den.

/Johanna :)

Lördag

Jag gick och såg på lite roliga filmer efter jag suttit vid datorn, somnade så snabbt jag blundade. Sedan vaknade jag och då var det sol :) Då solade jag lite, sedan nu har jag nyss målat lite av våran utbyggnad. Ska snart äta fläskfilé och klyftpotatis med pepparsås. mummma! ;>

/Johanna :)


Kolmila i Tväråsel

Pufft...

Igår kväll 5 i elva tog jag och pappa hojjarna och cyklade till Tväråsel. Det tog cirka 50 minuter och då var vi snabba ju. När vi okm dit så satte vi oss vid en eld och brevid den var det en kolmila. Det var ganska coolt att se hur en sådan ser ut när de är påtända. Var där med typ 10 killar, nice ens..

Senare på kvällen vid 2 började Konny att steka fläske och slobben, det var gott. Fick mig en liten sloben innan de tog slut, det var populärt över allt. haha.. Sedan efter det när jag satt dära så vart jag helt plötsligt trött, jag gick och la mig i en liten stuga då. Somnade presic, men då kommer nån in och stör. Då beslutar jag mig för att gå och sova i  tältet i stället. Där hade jag i alla fall en sovsäck och madrass. Nu vet jag hur m,ycket kläder jag behöver tills då vi ska paddla på Torsdag, ganksa mycket kan jag säga. Hade underställ, mjukisar, legging, halsduk, pannband, sockar, skor, handskar, jacka och en vest. Men jag frös ändå!

när vi cyklade hem tog det bara 40 minuter, alltså 10 minuter mindre. Då vi cyklade hem var då alltså imorse, har hunnit duscha och borsta tänderna. Och nyss satt mig hära. Jag är trött så jag ska nog gå och kolla på någon film snart, men vi har inte någon bra som jag inte har sett. Men lyckas nog ändå att somna så trött jag är. Får inte sova för länge nu för senare vill jag hitta på något, men nu blir det sängen för min del :)


en kolmila, våran var lik denna ;>

Ifall och det börjar att brinna där uppe måste man gå upp och kasta upp ved och jord och stå och slå så att elden börjar att täppa igen så inte elden får någon syre. Det hände någon gång, det var kul att se. Kolmilan kommer mest troligt vis att brinna eller ja, ryka till Söndag eftermiddag. Det är de dom ville, men får se om den slutar tidigare ;)

/Johanna :)


Fredag..

Idag hade vi tur i våran klass. Istället för att ha 1 timme lunch korta vi ner den till 15 minuter, pluss lite till eftersom vi hade prov och det tog inte rikigt 1 timme ju. Men i alla fall så flyttae vi fram musiken så vi hade den innan No;n istället för efter som alltid annars. Direkt efter musiken hade vi No, där fick vi sluta 20 minuter tidigare och då han man hem med den tidiga bussen, chill. När jag just hoppat av bussen ringer Hanna och frågar om jag vill ut och gå, och det är ju klart. Cyklar hem, byter om och sen går vi direkt efter det. Vi trallade kanske mycket faktiskt. Sedan for vi hem till Hanna, där så vi på någon serie som typ heter Ghostwhisper eller hur det nu stavas.
Sen for jag hem och åt, gött. Sedan har jag suttit med en himla so uppgift hela kvällen. Sedan spela jag mamma och pappa jimrummy eller hur det stavas. Pappa vann, men jag var bättre. Nu ser jag lite Smallville samtidigt som jag gör SO och skriver blogg.

Vad händer imorgon, ingen aning? förslag? nej men nu ska jag sluta hejdå :)

/Johanna :)

barncancerfonden!


idag hade jag min redovisning, gick bra! pratade bara sanbbt. Håller på att skriva ut den nu, ska till Åsa med den nu sanbbt inna jag drar ut på byn! ;> vi hörs.




/Johanna :)

piss väder!

hej, nur har jag varit hemma från skolan i snart en timme. Jag var tvungen stanna till efter fyra för att inte få IG i slöjd. Men jag är då inte klar än med det som ska vara klart innan vi slutar, har ingen mer lektion kvar eftersom vi paddlar nästa torsdag. men nu ska syrran ha datorn, förresten så är det pissväder ute just nu! vill att det ska vara sol!!!!!!!

jag och jossan! ;p


/Johanna :)

OLW!

grymmaste reklamen ever! ;>



/Johanna :)

teuger! ;>





bilder från jossan, det är jag, julia, adina och jossan! :)






sedan är dett dagen efter med julia, therese och ida :)

/Johanna :)

nelly.com

Hej, idag kom äntligen mitt efter längtande nelly paket! det innehöll en massa saker, men två klänningar till mig i alla fall. Jag kunde tyvär inte ha den jag hade tänkt ha på examen, den var grymt liten i storleken!

men dom hära godingarna fick jag i alla fall!

Sawy Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM
kunde inte ha!

Seagate Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM
denna sparade jag! :D

/Johanna :)

prommenad!

hejsan, nu har jag ätit för snart en timme sedan, det var jag som stog för maten idag. Det var en sak vi gjort på hk;n. Efter det läste jag min engelska bok, har bara 15 sidor kvar nu, skit bra! också nyss satte jag mig här och skulle bara skriva det, ska ut och gå nu mot brukte. Sedan ska jag med syrran till åsen tror jag. Men ha de, hejs :D

/Johanna :)

skola

heej!
Nu har jag nyss kommit hemifrån skolan, har inte jobbat något idag typ. Bara matte första timmen och sen resten såg vi film utom den sista timmen då vi hade hk. Vi gjorde någon kyckling wook, grönsaker och ris idag. Det var riktigt gött. Nu ska jag visa Lísa en sak, sedan ut och måla. Ska försöka hinna att ut ch gå lite efter maten, även kunna so;n till imorgon och läsa ut engeleska boken. Men nu ska jag fixa en sak, hejdå ;P

/Johanna :)

måndag

Hallå alle sammans!

Idag for jag dirket efter skolan till Hannie poe, som hon kallades för förr. När jag var där flätade hon min lugg jätte fint,  också åt vi oxpytt innan hon skulle fara på fotbollsmatch med ett fotbollslag. När jag kom hem lästen jag min engleska bok, inte speciellt långt kvar nu. Sedan kom Elina helt plötsigt också ville hon att vi skulle köra moped, vi körde och körde. Ganska mycket ändå, fram och tilllbaka. När vi kom hem provade hon min vita klänning från nelly och hon kunde ha den typ, i alla fall om hon hade haft lite större bröst, haha. Sedan kollade vi på en revy som just slutade. Var tänkt att jag skulle ut och gå idag med Linn, men eftersom det blåste och regnade så slutade vi ut det. Hämtade min klänning hos hon också medans vi var ute och körde moped. Nu ska jag kolla lite på Afrikas läder och sedan ska jag gå coh lägga mig, skönt! Idag på skolan bowlade vi med elevrådet, några mörka mobilbilder kommer...  Hejdå :)


bowling! ;>

/Johanna :)

hemma från stugan!

Nu är jag hemkommen ifrån stugan, Just nu sitter jag hära halvt ny duschad och ska äta och sen ska jag dra till Ida. Ikväll skulle jag egentligen köra moped med Elina men vet inte om Julia har den och om elina skulle komma hem sent. Ska äta nu innan jag far. Ha det så bra! :)

bilder ifrån tuger kommer nån annan gång, orkar inte nu..

stugan

godmorning, inatt så sovde linn hos mig, vi kom hem från hon någon gång efter 12 och sedan låg vi i mitt rum och såg på film, typ 10 orsaker att hata dig eller något. Nu ska jag upp till stugan efter att kajsas mamma har hämtat klänningen, måste gå. Hejdå :) kmr hem på söndag!

/Johanna :)

:)



/Johanna :)

god kvällsfika! :)

god kväll,

Nu sitter jag hära hos Linn och diggar musik medans hon "försöker" massagera mig, men håller mest handen still eller hålle rpå i hennes hår eller något annat liknande. Lite tidigare idag vid halv 11 vart vi sugna på glass så då gick vi ner och kollade om dom hade glass här hemma och det hade dom, åsså sen vände jag mig om och såg bananer och då kolla jag genast i deras skafferi ifall att om dom hade någon choklad och gissa om dom hade det? Ja det hade dom. Då gjorde Vi banan med choklad i ugnen, och gott vart det kan jag lova. Visar hur man göra imorgon kanske med bilder om ni har tur. Är ganska lätt men även jag misslyckas, jag skar upp banen fel på första. Men man lär sig av sina misstag. nu ska jag sjunga och skriva vidare, nattinatti säger jag för ikväll! :)

/Johanna :)

Teuger!

God dag, idag har jag och min syster bakat ganska många bullar. Men ingen av våra föräldrar vet om det än, haha. Nu har jag nyss massagerat Linn så nu är det hennes tur, vi gör ett program som min syrra har på ett papper, det är skönt. Tidigare idag var Elina hära med, hon kom hit en snabbis och fikade våra nybakta bullar. Egentigen skulle Adde komma förbi ikväll medans Julia var i Luleå men tror inte att det vart så. Imorgon ska jag upp til stugan i Teuger. Adde, Julia och kanske Jossan ska komma upp dit. De två förstnämnda ska nog köra och åka moppe upp och då vet dom inte vars man svänger vänster en endaste gång, och då msåte jag möta dom dära vid korstrsäk, men det är ju så kul att köra moppe. Förresten så har Elina fått nya Aerox -09, så snygg den var alltså. Hon körde ju mopppe hit tidigare. Nu ska jag äta kiwi samtidigt som ja får mig lite massage :)



/Johanna :)

Torsdags mrogon

God morgon!

Nu har jag nyss vaknat ska inte sitta hära inne nu då det är sol. Ska bara skriva detta klart och sen gå ut, skönt! Jag vaknade efter sovit i 8:a timmar och är inte ens trött, det är inte vanligt för att vara jag. Men nu ska jag ut och göra något, skriver mera sen.

/Johanna :)

grillning :)

Min kväll har bestått av grillning och massasge. Julia hade något program som vi körde, så ja goch Therra maserade varandra. Före det var vi ute och grilla här hemma hos mig och Julia. Jag körde moppe på åkern lite bara, sedan så gjorde jag pinnbröd och efter det så vart det en banan med smält choklad i, gött! Vi spelade brännboll också, och för övrigt varva jag alla gånger, ingen annan gjorde det. Eller ja Julia, men Ida fuska och sa att hon inte gjorde det. Men nu somnar jag snart, ska sova nu! hade så bra så hörs vi imorgon innan jag ska till småträsk och sedan vidare till teuger i våran stuga.

/Johanna :)

shopping bilder!

Här är shopping sakerna ;>


skorna!


linnena!


örhängena!


allt på en bild ;>

/Johanna :)

Nelly

Sawy Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM

Seagate Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM


Seagate Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM

Sawy Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM

/Johanna :)



shopping i Piteå :)

igår var jag som sakt hos Lars å A-K, efter det for vi till Irene och Ulf, och gud så fint dom har det där som bor. Där vill jag bo när jag blir äldre. Värsta uteplatsen och allting. I alla fall så när jag kom hem vid 11 kanske gick ja och la mig och läste direkt efter jag gjort mig kvällsklar. Har inte mycket kva nu av boken "om jag kunde drömma", den är så bra att jg svimmar!

Idag när jag vaknade 7 gjorde jag mig klar och det på 18 minuter sedan åt jag och sedan for jag til busssen. När jag hoppade på bussen gick jag till Rebecca och Emma och satte mig där, jag var trött på bussen, puuh! Var tvungen att vänta tills klockan 10 tills affärerna öppnades. Vi vänta i över en timme tror jag.. Jag shoppade i alla fall ett par skor, två linnen och ett par lila örhängen. (bilder kommer senare, har redan tagit dom men inte lagt in dom på datorn än)

Nu håller jag och Julia på med plankstek, har gjort moset klart nu, ska börja med fläskfilén och sedan efter det ska jag göra dekorationen så snygg jag bara kan, hahaha! Men lägger upp bilder sen, ikväll blir det grillning med Julia, Therra och Ida, men vi hörs!

/Johanna :)

super god kvällsmat

Go kväll allihopa. Jag har nyss ätit en super god kvällsmat bestående av 100 olika pålägg höra hosa familjen lundström. Vart inte någon promenad idag för att då jag skulle gå bar det av hit istället. Men blir nog en annan dag, imorgon ska jag in till stan med 07.55 bussen, jobbigt, jag vet. Men om man far dit med 11.50 bussen hinner man inte shoppa nå mycket, eftersom dom stänger 16.00, men det löser sig. Nu ska jag gå och läsa lite engelska innan vi ska fara hem. vi hörs imorgon!

/Johanna :)


...

jag och syrran!en bild på mig, en på mig och syrran och en på mina kläder jag har på mig ;P
vet att bilderna är äckliga!


/Johanna :)

linn och pisan :)

i söndags solade jag med dessa snyggingar! Pisan härmade linn när hon låg och solade, fast pisan tog plats på gräset :)



/Johanna :)

prommenad

nu har ajg gjort Kajsas bloggdesign just, eller ja, typ iaf. Skulle egentligen ut och gå eller något med syrran men hon skulle till åsen och dit vill inte jag. Ska gå en kort liten runda nu jag tror jag. Ska bara gå på toa och fixa lite saker innan dess. Imorgon om Kajsa är frisk ska hon komma hit och pröva den vita klänningen, tror hon kommer vara skitsnygg i den! det är i alla fall vad vi hoppas på, men ska gå på toa nu och sen byta om, hejdå :)

förresten så har jag beställt ännu mera från nelly, en rosa, en svart och en lila svart klänning. alltså tre till :D:D:D

/Johanna :)

vit gullig klänning :D

Tjabba tjena hallå, vad gör ni idag då? själv sitter jag hära och smaskar på ett gott äpple samtidigt som jag skriver med elina på msn. Imorgon har vi ingen "skola" utan vi ska ha en välgörenshetsdag. Man sa arbeta ihop typ 150 kronor, ifjol var det 250 kronor och det vr mycket. Jag har redan jobbat lite så jag behöver abra göra typ tre timmar imorgon. Jonas som jobbar åt min pappa ska fråga hans barn Emma om hon ska jobba hära eller om hon har något annat att göra. MEn om hon ska vara hära börjar jag 08.00 och gör till 11.00 för att 11.50 ska jag till piteå. Jag ska shoppa med Rebecca och Emma, ska beställa något mer från enlly nu, dom hade ju fina kläder och bra storlekar ändå. Men lite är dyrt, så det är synd ju. Förresten så beställde jag hem en klänning som var vit med några "rosor" typ uppe vid brösten. Någon som vill köpa den, typ kollat på den förr. Tar samma pris eftersom jag bara frågar ist för att skicka tillbaka den, men om ni vill ha den och bor i närheten så kommentera. det är i storleken M/L :) typ den är 71 cm lång, midjan 75 (den är stor dära) och bröstvidd 39, men då är det ju x2 på dom sista för dom tar från halva till halva. Den kostar 449 kr, inte så mycket ändå för en sån gulig klännig. Såg just att den bara fanns kvar i XS/S så passa på nu!

Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM





Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM


Mats ;P

Elinas pappa :)


söndag med mycket sol.

alltså jag har ingen lust att blogga eller överhuvudtaget sitta vid datorn, det är ju så bra väder hära. Pratar nu med Linn och Johanna på msn, jag ska vara med linn sen. undra hur mycket burnare hon är än mig? hon kom hemfriån grekland (kreta) idag. Nu frågade Johanna om hon fick komma efter hon spelat match så ska vara med dom ikväll.

Nu ska jag kolla på lite talang medans jag gör en "uppsatts" om barncancerfonde, gör idrotts prov om kost, pluggar NO och läser ut en engelsk bok och skriver om den efter varje kapitell man läser, jobbigt. Ska börja med det nu, vi hörs! hejdå :)





/Johanna :)


kan inte röra mig ur fläcken utan att få ont

vad ska man göra idag då? det vet jag redan, hahaha.. både mamma och pappa är i stugan och Julia for nyss på någon sak hon ska vara på tills ikväll. Just nu sitter jag och kolla på något dåligt tv program, ska byta nu snart trpr jag. Men nae, det var inte något bra på tv!!! jag har en spikmatta brevid mig nu så jag är rädd att röa mig, den gör ila mig om jag tar i den. Inte snällt av den.



/Johanna :)

beställningar!

idag när jag kom hemifrån skolan vart det som en liten julafton. Hade beställt kläder ifrån bubbelroom för någon dag sedan. Det var blandannat 2 linnen, en vanlig tubtpo, en rosa klänning och även en röd klännig. Jag hade tur och kunde ha alla saker. Det känns som om jag beställde någon smycke därifrån men kanske inte? Kanske blandar ihop det med det jag beställde ifrån Nelly igår.

några av sakerna som jag beställde ifrån nelly:
Fish Hook Rhodium SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COMBallerina SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COMRose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COMSweet Dress SEK 189, Rare Fashion - NELLY.COMEva Dress SEK 499, Ichi - NELLY.COM

/Johanna :)

palt i stora lass!

mums, nu blir det snart palt. HAr kollat igen Syrrans nationellaprov nyss, heregud vad kul det ska bli att göra ett sånt, eller så inte. Kunde i alla fal första sidan av typ 6. Idag på skolan hade vi SO prov som jag fick alla rätt på, går ganska bra för mig i so just nu. Ska göra om barncancerfonden snart med, en typ uppsatts och en redovisning, jaja, får se hur det går :p

USA-delstater

nu är jag hemkommen från skolan för ett tag sen. Idag ska mamma göra någon ny maträtt och det ska bli kul att se hur det smakar. Idag på skolan gjorde jag NO prov, jag klara det i alla fall. Sedan har vi haft bautaboll på idrotten, alltid lika kul att spela och se på  när dom andra gör det.

JUSTE, jag har ju SO pro imorgon, MÅSTE PLUGGA NU!



/Johanna :)

shopping från hm

Ikväll ska Kajsa beställa hemifrån HM, då ska jag beställa med en väska och två par skor. Ska kolla om det är något mer, det blir ju billigare med frakten då för i delar på bekostnaden.

Detta vill jag ha:


/Johanna :)

trött efter mycket moppe.

å så skönt! jag har precis kommit ut ur duschen. Vart helt slute efter att kört moppe i 2,5 timmar. Julia lärde mig vad man ska kunna till moppekortet typ. Det gick jätte bra till slut i alla fall, var egentligen tänkt att jag skulle hjälpa pappa men då började det med att jag körde fyrhjuling och träna att backa med släp, sen började jag med moppen och har kört det tills nu. På 1:an nu är det malenas röster och semifinal del1.

Är det någon som vet om wipeout går att se på datorn? ska börja kolla runt nu :)

/Johanna :)

tråkigt inlägg

gud vad skönt att vara hemma,  sitter hära nu och kolla i en bok. Letade efter recept, och nu hittade jag ett som såg gott ut. Någonting med skinka tror jag det var. Mamma lager den i alla fall nu. Ikväll blir det väl att plugg SO och NO till proven jag har. Men ska be mamma ringa och anmäla mig på moppekursen nu om det inte är försent för det, men då hörs vi. HEJDÅ!

/Johanna :)

många prov i veckan..

jaa, å nu håller jag på att pinka på mig, men mamma år på toan här nere,. JAG DÖR! ska rusa upp nu kanske om hon har låst, måste bara hålla mig lite till å säga att jag har klippt mig idag toppade bara så det märks ingen skillnad typ, bara lite kortare på längde. okej, det var inte alls mamma som duscha, utan Tommy och då är det låst in till toan, men har är snabb så håller mig tills dess.

Idag har jag gjort SO prov, vart alla rätt så MVG :) Imorgon har jag ingenting, onsdag har jag prov i NO, torsdag i SO, ferdag i Matte. och nästa tisdag i NO, joobbig värre. MEn kan då no prover som är på onsdag gode bra, kanske g+ till vg kan jag klara.

Just nu ser jag 2 and a ½ man, det är grymt, haha. Tidigare idag så var jag Therrra, Tommy och Julia på en moppe tur till länkön och kolla hur det såg ut dära, det var kul. Alltid kul med moppe ju. Idag fick jag veta att fem i min klass klarat moppe kortet, kul :) men nu är tommy klar, hejs!

/Johanna :)

EMD ;>


kollade jut runt på lite bloggar och kom till Linas, hon hade också varit på EMD och jag hopppas det gick bra att jag låna denna video ;)

hör ni då erik säger mår ni bra där  uppe? åsså sen nä ni mådde inte riktigt lika bra, jag står iaf där uppe. och sen säger han, ni ser bra ut, ni ser bra ut dä ruppe ;) heheh!


/Johanna :)

Söndag morgon

Godmorgon alla! Jag vaknade för kanske 40 minuter sen, skönt att sova länge idag. Har inte kunnat göra det då jag har varit sjuk.. Men i alla fall så var jag ju och shopppa igår också skrev jag ju det igår, men glömde nämna att jag såg EMD live, haha cooolt! Men i alla fall så var det en konstig sen där dom var. Nu ska jag gå ner till köket och laga göra min frukost, gött. Visar bilder på mina köp sen kanske. Men vi hörs, Hejdå :)

/Johanna :)

shoppping i luleå

Gud, jag är slut i hela kroppen! Jag har sprungit runt på stan hela dagen idag med mamma och syrran. Jag hittade lite saker:

  • Vardagsskor från intresport
  • gladiator sandaler från eurosko
  • 2 par jenas/jenasleggings
  • mascara från hm

kollade även på väskan jag ville ha, men fanns bara i vitt. Såg även tygskorna, men fanns bra i 41 och dom var för stora för mig. Ska beställa nästa gång min familj ska göra det tror jag. Idag åt vi även lunch på Waldorf och nu står Julle och Tommy och gör middag ;>

och förresten, gud vad cool Monki i luleå var, spec. provhyttarna ;>

/Johanna :)


hos johanna.

hej på dej. sitter hos johanna nu medans hon håller på att pröva lite kläder, men nu är hon klar med det. vart riktigt fint, jag vill ha vesten hon har över hennes tunika, fubbigt. nu städar hon lite i hennes fina rum, nä vet ni vad, jag orkar seriöst inte skriva på en liten minidator, det är så jobbigt för fingrarna, så vi hörs. Ikväll blir det lite tv kanske sen vet jag inte. HEjdå :)

/Johanna :)

utmanad

Jag utmanar: Elina, Ida, Kajsa, Rebecca och Fanny :)

Den eller de bästa musikgrupperna A - Ö, minst en grupp/artist och max tre grupper/artister på varje bokstav.

A - Alesha Dixon, Agnes Carlsson, A Camp
B - beyoncé, britney spears, bon jovi
C - cold play, chris daughtry, Colbie Caillat
D - Daniel Lindström (kom inte på nån annan)
E - escada, elvis presley, Eskefeurat
F - Flo Rida
G - Gavin DeGraw 
H - Haley James Scott, Helen Sjöholm
I - I are droid (kunde ingen annan)
J - Justin timberlake, Jonas Brother, Jason Mraz
K - Katy Perry, Kate Voegele, Kelly Clarkson 
L - Lady Gaga,
M - Madonna
N - Nickelback, Ne-Yo
O - Ola Svensson, offspring
P - pussycat dolls
Q - Queen
R - Roxette, Rihanna, Rise Against
S - Shakira
T - Takida, The Fray, The All-American Rejects
U - Usher
V- Venke Knutson
W - Westlife
X - X-treme
Y - young jeezy
Å - Åsa Jinder (kunde ingen annan)
Ä - ärzte junge (sökte på youtube åde var den första som kom upp)
Ö - Östen med resten

/Johanna :)

nelly.com

Coral Black Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COMPink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMPink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMRose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COMShenna Dress SEK 899, Pepe Jeans - NELLY.COMDonna Dress SEK 399, Vila - NELLY.COMTwo Tone Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COMWhite Perfect Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COMBlack Leopard Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM
 

Black Leopard Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM


White Perfect Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COM

så sjukt snygga kläder nelly har! ;>

/Johanna :)


Fredag morgon

godmorning! nu har jag varit vaken i snart en timmme. Fixade till några saker här uppe innan jag kom hit och satte mig för att läsa bloggar. I alla fall idag har jag inga planer alls eftersom jag är sjuk, hade kanske kunnat fara till skolan men har lite feber än och hosta också. Men skola på månda blir det i alla fall.

Ikväll är det Talang 2009 och så ska det låta, det är två av mina favorit program om man nu inte får räkna med dom två alldra bästa, gossip girl och one tree hill. Sex and the city är också väldigt bra :)

Nu ska jag kolla runt hära och sen blir det en god frukost för mig, ha det så bra medans och glöm inte att rösta på min som det står i inlägget under.

/Johanna :)


rösta på mig

Rösta på mitt bidrag i Katjas blogg!
Jag är bild nummer 2, den med mycket grönt  i bakgrunden:)
SNÄLLA! :p



/Johanna ;)

städat och fint :)

Idag har ju som sakt jag och mamma städat som galningar, men mest hon. Vart en helröjning i garderoben, allt har blivit rört, varenda klädesplagg och varenda sminksak, ja ALLT! här får ni se ett collage, synd att jag inte tog före bilder för det var verkligen STÖKIG!!!

 





och sist och gulligast!


om ni inte ser vad det står är det för jag var typ 5 år då jag skrev det.
översättning

bild1 (gul): mamma, jag älskar dig aJ Lav Joo Du fins i mina drum (bild på mig då jag sover, och en på mamma och pappa då dom sover)

bild2 (grön): Du är Bra i familJen Du Lagar mat Jete Bra (sen är det nån konstig bild)

bild3 (ljusgul): mamma Du tvätvar kleder och henger upp de nestan Jemt (bild på en tvättmaskin och en tvättlina)

bild4 (ljusgul): mamma Jag vill att du ska leva i dit Liv Dö aldrig (bild på gräs, en blomma och solen)

bild5 (röd): Du läter Dina Barn Jöra SPorter hästar nogra Barn få inte Jära SPorter (ingen bild alls) 
 
bild6 (grön): mamma Du har Målat Så de knakar oCh Snykt (en bild på vårat hus då mamma målar det)

Jag var söt då jag var lite, hahah! :)

/Johanna :)

tävling :)

Jag är med i en tävling hos en tjej som heter Katja :)
temat är husdjur!
var med och tävla du också :)
Jag tävlar med denna bild på min söta underbara katt:



/Johanna :)

min katt :)





/Johanna :)

städning på G

Varför kan man aldrig bara bli frisk? Jag HATAR att vara hemma ifrån skolan, för det första så suger det och för det andra missar man så mycket, med alla prov och allt!!!!!

I alla fall så ska jag städa nästan hela övervåningen idag, började lite igår, mamma ska hjälp mig, så jag har tur, tack mammsi :) ska först å främst städa i min garderob så det rymms lite nya kläder, måste även få bort allt sen för snart någon gång i framtiden bär det av till IKEA I think....

Ska vara med i en fototävling också hos Katja, bara för att de tär kul. Temat är husdjur tror jag :) eller djur i alla fall! får se hur det går, ska kolla boggar nu.



/Johanna :)

VINNAREN ÄR:

Sådärja, nu har jag räknat alla röster!
Vinnaren är: http://saradahlfors.blogg.se/ med hela 40 röster!



Bra kämpat alla som deltog i tävlingen :)

/Johanna :)

shopping!

Snälla! alla saker måste finnas som jag vill ha! :D


mer saker vill jag ju ha, som boxarlinnet och sminket! men får se hur det blir! :)

/Johanna :)


filmer/serier









lite serier och filmer ja vill se/ älskar! :)

/Johanna :)

fortfarande sjuk..

ja, nuär ajghemma idag också från skolan. Slutar tydligen aldrig att hosta, och nu har dessutom febern blivit lite högre, men det är bara att stå ut.

Igårkväll så gick jag och mamma ut på kontoret och hjälpte pappa att svara på frågor till ett prov han ska ta så att han får dra släp efter våra minibussar. I alla fall så målade mamma mina naglar medans vi hjälpte han, jag var grym, kunde flera frågor!
 
inte mina (har mer rosa nagellack)

Idag vaknade jag lite innan 10, då satte jag på mig morgonrocken och gick ner, vart en macka och kräm imorse, gött säger jag bara. Nu sitter jag och kollar på MTV och snackar med malin på msn, hon är också sjuk, stackars hon. På MTV visar dom just nu denna låt:

beyonce - halo :)


På lördag när jag förmodligen är frisk och har hunnit vara på skolan 1 eller 2 dagar så bär det av till Luleå för stor shopping. Jag och Julia började prata om att vi ville dit, sen så sa vi det till mamma bara så sa hon okej, behövede inte tjata något då ens. Jag vet några saker jag ska inhandla:


Ett puder härifrån, det jag har nu är för vitt för min hy, ska ta ett snäpp eller två snäpp brunare, åsså skulle jag vilja ha en ögonskugga som jag skulle ha som rouge, Elina har det, och det blir jätte fint, jag har ett sånt, men det är alldeles för rött tycker jag, får ta jätte lite alltid.


Ska inhandlas: svart boxar linne, kolla om det finns mitt linne jag vill ha med fransar, måste hitta det någonstanns! och sen bara kolla om dom har något fint som råkar finnas i affären.


Gladiator sandlaerna jag visat förr, dom övre av dom, ska se om det finns i antingen brun eller i svart, gillade båda :)




Ska se om dom har inne deras gladiator skor, ska se om jag vill hellre ha dom om jag kan ha dom är dom från eurosko, efter som dessa är 200 kronor billigare, gillar både svart och det bruna. Ska även kolla om de har tygskorna hemma, vill ha både svarta och vita, mamma spillde ju vin på mina förr vita, åsså mina svarta har jag uppe, prövade de idag och jag kiunde ha dom, men dessa tygskor kostar ju ändå bara 129 kronor. Får se hur det blir, vill kunna ha knästrumpor i dom, å dom strumporna är ofta tjockare, vet inte om jag kan ha det i mina nuvarande skor av tyg. Vet inte ens om hm har hemma skor eller om det bara är på hemsidan deras dom har de.

Ska också leta efter en examensklänning :)

/Johanna :)

filmanalys

HEJHEJ YOYO!
hemma idag från skolan för att jag ville vila upp mig så jag orkar dit imorgon, har ju prov och så...
iaf så har jag inte skrivit något på hela dagen för jag har inte haft tid, har varit med Carro och Emil och gjort våran filmanalys, de är här än typ. Vi gör lite saker. I alla fall så såg vi he´s the girl som vi ska analysera, grymt svårt säger jag då bara, man måste ju tänka på allt.. ska fortsätta prata om det nu, sen ska jag dricka mitt goda te,  ROOBIOS jordgubb och vanilj, för er som bor dr jag bor så finns det på cafe storgatan, mummms. men ska kolla vidare nu, hejs :)

/Johanna :)

Åkt på en förkylning!

Idag var det skola igen, och jag har känt mig krasslig i halsen sen i fredags. Jag besluta mig i alla fall för att fara på skolan och se om jag orkade hela dagen. Väl framme så gjorde jag och mina kompisar samma sak vi gör varje morgon, sedan så var det lästimme, sveska och sen so. So:n var skit kul idag, vi gjorde en lek i början och den ägde! hahha, vi är en liten barnslig klass kanske? Sen efter so:n gick jag och åt i matsalen med otilia och carro. När jag kom hem så började jag på svenskan som ska in imorgon, ska gå och göra den snart med. sen solade jag, efter ett tag vart det jobbig att ligga där och sola bara sådå hämtade jag boken "om jag kunde drömma" och läste den. Mamma kom då hem och det var dags att börja med middagen då. Jag gjorde kycklingsalsa, mums, den vart bara lite stark tycker jag. Ska ta en tekopp nu och sen blir det plugg för hela slanten.


 
fortsätt rösta i inlägget under!

/Johanna :)

finalisterna!

Okej, jag avslutar tävligen nu 40 minuter innan egentligen, men det är för att ni ska få se bidragen idag och inte imorgon på eftermiddagen, kan inte spela mera dator idag tyvär, därför visar jag finalisterna nu :)

Okej, nu har jag suttit hära länge och funderat vilka 8 bidrag som ska gå till finalen.
Jag har valt att det blir dom hära bilderna:


1. http://viljasvarld.blogg.se/


2. http://majanovajosefin.blogg.se/


3. http://saradahlfors.blogg.se/


4. http://livilu.blogg.se/


5. http://missmarissa.blogg.se/


6. http://jatterstrom.blogg.se/


7.http://smultronduvan.blogg.se/
Klicka f�r att st�nga bilden

8. http://silverninas.blogg.se/


Nu är det bara att rösta på eran favorit så den vinner :) och ni får inte rösta på er själva! och varje person har två röster var!

Röstningen avslutas Onsdag klockan 20.00

/Johanna :)

Svensk niggaz

Hejehej i stugan! Jag är faktiskt i stugan idag för övrigt :)
Himla nice, blåser lite bara.. Har legat ute och pressat utan resultat, tyvärr.
Har även ätit fettigt och flottigt som vanligt, och sedan kräkts upp det som ett anorexibarn. Gött.
Nu är Ida här och hon är mycke negrigare än mej fast hon är en blek svensk. Fatta blek jag är då, man blir ju bländad av hudens vackra ton..! :O


Så blek e ja, nice va?!

/Johanna :)

Collage :)


Jag, farmor och Gotte tog lite fina bilder samma dag som jag bjöd dom på palt :)


När jag var i Piteå och shoppade gick jag på en konstutställning som min kusin Sofia Berglund hade, alla bilder över detta har hon målat :)


När jag var i Emmaboda före påsk med elevrådet från älvsbyn och vidsel :)


En dag med Elinaaaa ute på hennes balkong, en av de första varma dagarna här uppe i Norrbotten :)


Överraskningskalaset för Malin i helgen, vi var i Muskus byastuga :)

/Johanna :)

SKOR! :)


Eurosko, 399 kr! min favorit!

h&m, 198 kr!

h&m, 198 kr!


h&m, 129 kr!





h&m, 129 kr!

/Johanna :)

glass och robinsson! :p

Nu såg jag att Ida skrivit om att vi har ätit en mjukglass.
det har jag ju med gjort, så jag ska visa en bild på den godingen med lakrits och viol på!



snart blir det robinsson för hela slanten.
Det är ju så spännande nu när lagen är ihopslagna, jag hejjar på Nina än ;>

Alla deltagare i Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
(tagen av tv4.se)
/Johanna :)

motorcykeltåg













Foto: Petter Granberg

/ Johanna :)

fettigt och flottigt ;)

Hej, jag har sovit.
1 hel timmmmmme :O
först sov jag 3,5 timmar inatt.
Men gick ju till sängen halv 6 på morgonen och det förklarar ju allt.
Somnade ute när jag låg och solade, fast vart solad på ryggen, inte i ansiktet ;/
men i alla fall efter det hade jag och ida tänkt cykla broarna runt men jag orkade inte det.
Vi cyklade till byn och åt en mjukglass med violtopping och lakritsströssel på, mumma.
Therran är i Örebro just nu och kommer hem på Onsdag klockan 10.
hon är fettig och flottig där nere, hon äter b&j, popcorn och stäjke fläske.
hon har även blivit biten av en bäjbis fästing, ajaj.
nu ska hon fortsätta vara fettig och flottig i tre dar till ;)
Kolla hennes blogg under minalänkar så finns hon, Therese Brytner heter hon!
I alla fall så är det en mycket bättre berättelese dära tycker jag, också äre snygga bilder där med, men det är klart, det är ju jag och ida som är med på dom!
Jag är så vacker jag! :) hahhhaa ;)

/Johanna :)

1 maj historia

Nu ska ni få veta den hemliga platsen vi var på.......... Det var i: MUSKUS byastuga. Jag, Emma, Otilia, Carro, Madde, Kajsa, Rebecca och Fanny. Iaf så återgår jag nu från där jag vakna, ja som sakt, jag vakna klockan 9 av en radio som sa: kapitel3..... Jag klev då upp och satte mig vid datorn en snabbis. När jag var klar och hade skrivit blogg gick jag ner och gick ut på gräsmattan med Julia och Tommy och kastade en tennisboll mellan varandra, kan inte påstå att jag och Julia är lika duktiga som Tomma, men nästan.

Sedan gick jag in och åt frukost vid 11, jag pratade då med Linn och vi bestämmde att jag skulle komma till hon ett tag innan jag skulle bort på överraskningsfest. Vi solade lite ute, handlade och lyssna på bra musik. Jag kom på att jag skullle handla klockan 13.00 och klockan 13.30 var det beräknat att motorcykeltåget skulle komma på byn, det är alltså typ nästan 1000 motorcyklar som kör efter varanndra varje år 1 maj för er som inte visste det. I alla fall så handlade jag typ Loka jätte snabbt. Sedan for vi till Carro och slängde ut alla sovsaker som jag skulle ha med mig till byan. Carro var så gullig att hon packa in det i bilen åt mig. Vi vart då oroliga att vi skulle vara stopppade med att fara över vägen i typ 1 timme, men tur hade vi, motorcyklarna var lite sena, och inte tidiga som alla andra år. När dom var klara cyklade vi hem och packade min väska med maten jag skullle ha med mig. Sen kom Carro hit och hämtade mig för att fara till Muskus, eller vi skulle först handla Carros pizza på OKEY, många gilade den, tror jag, haha. Väl framme väntade vi på alla, jag och Carro var ju som sakt först dit. När alla kom gjorde vi en tårtkladdkaka och en vanlig kladdkaka. När vi var klara ville några se Malin ta tårta med händerna och bara äta därifrån så åd gjorde hon det. Kajsa gjorde det också, usch! Sen gick jag till köket och när jag kom tillbaka så proppa Kajsa upp tårta i Carros ansikte och sen fortsatte alla så utom jag, Emma, Malin och Madde tror jag. Jag hade redan fått lite grädde på mig, och det var nog! Sen pratade vi, grillade, åt, myste, lekte gunga, drev med några pojkar på msn, m.m. Går inte in i detalj på det sistnämnde. Sen vid 5-6 gick jag, emma, kajsa, otilia och carro och la sig. De andra somnade innan oss. Sen idag for vi hem efter att vi städat. ska göra om min design nu, hejs.

bilder kommer!

/Johanna :)

valborgsmässoafton

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
igår började dagen med att 5 tjejer kom till mig.
vi pratade och lyssnade på musik.
När klockan närmade sig sju började vi med maten för då skulle madde komma :)
Alla var jätte duktiga på att sprittsa moset, haha!
I alla fall så var då min mat jätte god, säkert dom andras också.
Senare satte vi oss ett tag och pratade lite, vi skulle efter det gå ut och gå en liten bit.
också som alla vet är otilia, kajsa och rebecca lite som dom är. så dom for och höll på här på min gata.
det är bara det att när dom var vid någamlingar och höll på gick dom brevid oss ända till bron.
´Gubben och tanten som bor där kmr ut och dom springer järnet över halva bron.
också kommer gubben fram till oss ;o
han var typ full, också fråga han vad vi höll på med.
Så vi var tvungna stå och prata med han för det dom hade gjort.
Han sa att han skulle leta reda på oss nästa år om vi var ute :O
bäst att man håller sig inomhus!
Vi 4:a som stannade kvar gick då hem till mig.
Väl hemma började vi ta nån godis var bara, vi var så sugna!
sedan så tog vi lite glass och satte oss och åt den.
Det kom många skratt under lillla tiden vi åt kan jag säga, men jag vet inte åt vad vi skrattade.
sen for emma och carro hem lite efter 10, och den andra lite mer efter 10, haha.
dåd började vi smsa med kajsa, då var hon å rebecca å otilia i nått trapphus, men iaf så sen så bad dom madde komma på byn till dom och sen vet jag inte vad som hände, tror dom for hemifrån där ganska snabbt i alla fall. sen på kvällen var jag med ida gode länge, sen for hon hem, då gick jag upp och läste min underbara bok "om jag kunde drömma", den ska jag gå och läsa ute nu om det är bra väder. HEJS!

Jag längtar till ikväll!

/Johanna :)

RSS 2.0