KALASFIRANDE!

nu är det fulllt ös med kalasfirande hemma hos familjen berglund/johansson. Mamma fyller 40+, så det är lite personer hära. Ikväll ska jag till ida och vara där med några tjejer tror jag, från både piteå och älvsbyn mest troligt. Nu är det tårta så ska väl kolla om de finns något annat att äta, haha!

/Johanna :)


torsdag och fredag kväll :)

hejhej! jag har inte skrivit så intressanta inlägg på senaste tiden. Tänkte bara säga att i Torsdagskväll var jag med Johanna och Linn. Det var inte så länge sen jag var med Johanna, men med Linn, känns som evigheter. Det var i alla fall kul, mycket prat och några roliga systemlekar senare traskade dom hem.



Sen så igår kollade jag ju såklart på idol. Vem gör inte det liksom? Ida var också här och var med oss. Vart lite hårdträning för magen och brösten igår. Jag är typ starkare än pappa ;o Men jag är ju som sakt ganska så stark så, det är inte så konstigt..


jaa, min familj är konstig ;> haha!

/Johanna :)


nu...

...

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

/Johanna :)


RABIH JABER!

oo, nu är det bara den bästa kvar! RABIH :) LÄNGTAR SOM BARA DEN! min lilla nallebjörn, haha! men seriöst, hans léende är ju bara för charmigt :)



upd. JAG HATAR JURYN!

/Johanna :)


IDOL NU!

idol börjar på 0 minuter :D:D:D


här är några bilder från idag :)


mina nya byxor!


jeans leggings!



på baan thai!


väntar på skjusts!

/Johanna :)


luleå en sväng!

Imorse duscha jag och sen drog jag till stan med mamsi, a-k, ida och julle. Jag köpte jenasleggings från bikbok och från vero moda. Det var rikgit nice. Ska visa bilder sen, ida måste bara skicka dom. Nu frågar mamma om vi vill ha plankstek till middag, och det är ju klart man vill? så ska gå ner och hjälpa hon med det nu då, drygt att skala potatis! Uppdaterar när jag fått bilderna..

/Johanna :)

Stora planer

Idag har jag köpt en stooooooor väska. Om det nu skulle vara för av intresse för resten av den stora världen att veta det. Varför köpte jag då denna stora väska kan man fråga sig? Har hon inte nog med stoväskor som det är? JO tänk, den här väska är STOOOOR. Inte lite stor, utan riktigt stor. Ni ser jag berhöver nämligen i stor väska för att kunna rymma alla min andra väskorna i den väskan. Eller egentligen behöver jag alla väskor som jag kommer över... Denna nya fina väska har hjul, tre stotja faktist.

Soliga hälningar JULIA, lite större

 

mmm, godis!

har varit och handlat godis på ica, 3,90/hg!





/Johanna :)

TV!

ikväll ska bl.a kissie och linda rosing vara med på TV, på svt1. Jag kommer at kolla på programmet med lite godis såklart :) Läste också att Paow skulle göra någon tv inspelning ida på 1;an! Kolla på det!



/Johanna :)


Las Vegas tema!

På fredag är det dags för Idolerna att sjunga. Förra veckan var temat rock, nu är det Las Vegas tema! Här är låtarna som Idolerna har valt: 

♦ Tove Östman Styrke
”Mack the knife”
♦ Calle Kristiansson
”It's not unusual”
♦ Reza Ningtyas Lindh
”New York, New York”
♦ Eddie Razaz
”Can't take my eyes off you”
♦ Erika Selin
”Sway”
♦ Erik Grönwall
”You don't have to say you love me”
♦ Mariette Hansson
”You to me are everything”
♦ Rabih Jaber
”That's amore”


en bild!

Klicka för att stänga bilden
hittad en bild på Saras blogg :)

/Johanna :)


Saras nya lägenhet..

Jag och syrran gick ut på byn och hälsade på våran "kusin" Sara i hennes nya lägenhet. Den var väldigt fin och mysig. Snygga tapeter var det också för att inte ha tapetserat om´. Sen fortsatte vi till Johanna och var där ett tag. Nu ska jag gå ner och köra sallad till middagen, mmm så gott :)



lite rödrosig pch flottigt hår, whatever!

/Johanna :)


vad har hänt?



/Johanna :)


how i met your mother

godmorgon, idag tog jag inte någon sovmorgon alls. vaknade halv 7 och var pigg, men försökte sova och gjord det ända till klockan 8. Men i alla fall efter det har jag kollat på två avsnitt av 2 and a half man och ett avsnitt av gossip girl. Och nyss har jag ätit frukost, gott :) igår kollade jag och ida på lite himym, skönt att inte ha 1000 avsnitt av dom på boxern, måste nog kolla på två avsnitt idag, kollar ju på dom från september nu i oktober så.. Men i alla fall, här är någon bild på mig och ida från igårkväll.






shoppppppa i piteå city

heii, var ju som sakt var i piteå idag med Ida. Försökte att inte shoppa något, i alla fall inte några kläder. Vart så att jag handlade sakerna jag kommer visa i inlägget längre ner. Ida är ju 17 år så hon får övningsköra, och det gjorde hon till och från piteå, och påvägen hem i slutet av sträckan hamna vi bakom ett senadrag, och då vart hon ilsken kan jag säga!! man vart nästan lite rädd hon. Hon säger nu; men de var fan länge vi var bakom den jävlen, haha!  Men inte så konstigt den körde typ 70 på 90 vägen, sen så 50 i slutet, tror den hade dålig syn. Den stängde av helljuset när vi inte mötte någon, men när vi mötte någon så slog den på det igen, vilket tard! men i alla fall, här kommer bilderna!


på vila medans ida provar hennes jeansleggings hon köpte :)


vad kan det vara i dessa skönheter? ;o


flätome till håre!


tråjsen borti boxen :)


mina underbara nails!


billi öronhängena ;p

/Johanna :)


kissie, dessie och paow!

igår var ju som sakt bloggarna på tv, jag tog lite kort på dom som ni ska få se :)


hon åt ko-tunga!!










kissie åt testicklar :D


gubben spruta champang på kisse ;>



/Johanna :)


pitestan!

heej, nu ska jag klä på mig lite finare kläder än vad jag har just nu, ska ju till piteå snart. Ska fixa håret och sminka mig också! Kanske tar med kameran så det blir bilder, men vi får se :)

/Johanna :)

aschberget!

snart är dom tre kända blondinbloggarna på tv8, jag spelar in det så jag kan kolla på det senare :) alltså bloggarna, kissie, dessie och paow. haha, lite komiskt eftersom dom inte är så bra kompisar, haha!

sitter och kollar på det nu, haha!

/Johanna :)

hos emma ;D

sitter hos emma nu och har varit hära hela kvällen. har fått mig ett skratt eller två, har ont i käken och magen efter allt, haha!

en rolig sak elice sa var (vi pratade om pissblåsor); duu! jag hinner bli kissnödig igen innan jag ens har hunnit pissa färdigt!

HAHA, KLOCKREN!

nu ska jag smsa mamma utan störm i mobilen, hejs



/Johanna :)


hos emma ;D

sitter hos emma nu och har varit hära hela kvällen. har fått mig ett skratt eller två, har ont i käken och magen efter allt, haha!

en rolig sak elice sa var (vi pratade om pissblåsor); duu! jag hinner bli kissnödig igen innan jag ens har hunnit pissa färdigt!

HAHA, KLOCKREN!

nu ska jag smsa mamma utan störm i mobilen, hejs



/Johanna :)


tennis ännu en gång :)

nu är pannkakan i ugnen och är snart klar. Efter det ska jag fara till forum för att vara en tränare och sen ska hem och sen kanske vara med Emma och Elice, får se hur det blir med det. Tidigare var jag och Ida och gick, det var härligt. Vi hade något att prata om hela tiden, som t.ex. min lejda mamma! hahha, skoja. Sen så har Ida varit här ett tag men båda vi ska ju bort så hon for tidigare. Nej nu ska jag äta. HEJDÅ!

/Johanna :)

ed hardy mobil

Har ni sett den nya mobilen snubben har gjort, den var ganska cool men blir kanske för mycket till slut, fast det är ju klart, jag vill ha en iphone med ed hardy skal så det är som samma ;>



/Johanna :)


gamla klipp och prommenad :)

btw, jag ska hänka med Ida ut på en prommis nu, ska se om det går att gå utan och ramla och spänna sönder musklerna för att ej göra illa sig. Haha, sitter och kollar på gamla idolklipp nu, men det kan jag ju inte hålla på med nu, måste gå och byta om genast :)









/Johanna :)


kommentarer ger ett gott skratt...

HAHA! jag läste just att min mamma hade kommenterat att jag inte fick lägga upp bilderna från igår, får väl se hur det blir med det :) Sen hade ida skrivit att man inte fick hota sina barn!


sådär såg det ut ;) haha!

/Johanna :)


one tree hill

Yes, idag är det måndag och ska egentligen vara skola. Men det är lov nu till nästa måndag, fett awesome! SKa snart gå och kolla på oth programmet jag spelade in igår. Sen ska jag väl försöka hitta på något, kanske ska fixa mina naglar om jag orkar, för jag måste och handla något man ska spraya på de så dom håller, sa Åsa när dom var här och åt. Nej nu ska jag inte mögla hära mera! Hejs :)

ps. Hade tänkt ladda upp några bilder från igår som min familj tog, haha! men jag hittar inte sladden..



/Johanna :)


johanna och johanna :)





NIIICE! :)

/Johanna :)


ställt tillbaka klockan :)

visst är det idag man ställer tillbaka klockorna 1 timme? ;O Hoppas det i alla fall, för nu har jag gjort det :)


/Johanna :)


ställt tillbaka klockan :)

visst är det idag man ställer tillbaka klockorna 1 timme? ;O Hoppas det i alla fall, för nu har jag gjort det :)


/Johanna :)


scrapbooking!

nu sitter jag med mamma och hanna ute på kontoret och scrappar. Håller på att göra ett coolt kort. Hanna skulle just göra en sak men smetade ut det sa hon, haha :) Nu ska jag fortsätta att pyssla lite till och sen får det vara bra för idag :)

/Johanna :)

icareklamen!

Det är ju väldigt mycket snack om icareklamen, att den är kränkande, m.m. ibörjan kan man ju tro det men sen så ger ju "praktikanten" som igen, alltså han gör också saker som inte är så snälla.

första:



andra:



terdje:



jag tycker i alla fall dom är roliga :D

/Johanna :)

RABIH!

ooo! så bra Rabih var, han är för söt alltså!

Foto: Linus Hallsénius/TV4
ser ni inte så gullig? :O

/Johanna :)


outside my window!



/Johanna :)


fett skönt!

jag säger bara "LOV"! Fett skönt :) motför att det har varit som lov när vi har haft prao, men ändå. Vi hade som sakt bad idag, det var ganska kul. barnen tycket nog att jag och Jossan var coola som hoppade från stora trampolinen och jag som dök från trampolinen. Även då vi kunde stå på händer i vattnet, haha! Jag och Jossan fick sluta vid 1 idag, det var bra. Så jag har hunnit vara hemma nu ett tag. Måste upp och kolla på lite how i met your mother så inte boxen är full med tvprogram. Vi hörs ikväll eller nå, blir ju idol då :)
/Johanna :)


somnade till!

Ja, idag var det sista helt vanliga dagen på dagiset, för imorgon ska vi bada och så ska vi kolla på en film tror jag det var. Det ska bli sköönt! Idag slutade jag klockan 3, så sen dess har jag hunnit somna! tro det eller ej, typ första gången jag gör det i soffan innan kvällen. men somnade bara till någon minut och sen har jag kollat på tv. Igår beställde jag och mamma en massa fina jackor typ, och byxer. Ska bli kul när dom kommer och kolla hur dom ser ut. Nu ska jag kolla vidare på.... nånting! :)

/Johanna :)


sigge på besök

puuh, äntligen hemma från den långa dagen. Det har varit jobbigt, inte barnen men att vara dära och vara ute så mycket och leka. Det var palt till lunch, gott. Nu ska vi snart äta lax, är hungrig, så det är bra. Sen skulle vi till isac som fyller år men Sigge, min kusins barn skulle komma snart tror jag. Så att då ska vi vara hemma, kanske hinner dit en annan gång =)

/Johanna :)

praooooooo

har just ätit, och nu ska jag och jossan fara och praoa, skönt med sovmorgon! slutar klockan halv 5 idag, jobbigt! VI HÖRS

/Johanna :)


dagispraoande!

goddagens! Idag var det ganska kul på dagiset, bara det att det blir jobbigt efter ett tag. Eller nej, faktiskt inte. Dom är så gulliga alla barnen. Vi gjorde den "vanliga" utflykten idag, det var kul. Sen så har vi bara varit på dagiset och det. Nu ska jag gå ner och göra något, eller ja, kolla om det är försent att fara bort :)



/Johanna :)


tennisen gick bra :D

heej, känner att jag börjar bli trött, man blir väl det av att vara på dagis från 8-3. Iallafall så är jag hos elina nu, träningen var jätte kul, vi räknade poäng och lekte lite saker och spelade såklart. Nu ska jag kolla va hojna gör, vi hörs!

/Johanna :)

lingonhuset

sådärja, nu har jag just kommit hem från den nya praoplatsen (lingonhuset), alltså första dagen dära. Var gode så roligt att vara med barnen, men vissa pratade över mycket medans någon kille inte sa ett ord. Det ska bli extra kul imorgon när Svea är där då, men såg att hon inte ska vara där på fredag heller, jag som hade sett framemot att bada på badhuset med den lilla gulllungen. Skit också. Men nu ska jag gå och käka en palt och efter det ska jag och malin och hålla i tennisen vid halv 5. Ska fara till Elina efter det tror jag, eller hon sa då att vi skulle höras av senare så då kommer vi säkert vara med varandra :)

/Johanna :)

formel 1!

oo, nu är jag mätt. Nu sitter mamma och försöker förhandla lite med Fredde om epor, haha! Nu far typ allt främmande tror jag så då blir det väl att bara vara hemma resten av kvällen. jag har tråkigt, måste göra något. Pappa ligger bara och kollar på massa bilar som kör runt och runt. låder "fjång" hela tin. haha!

/Johanna :)

palt till middag!

mamma och jag har just gjort klart palten. Jag har hunnit duscha också. nu hade jag tänkt att kolla slutet på mammas pojkar innan vi ska äta den goda maten! Det är repris just nu, men börjar nog om alldeles snart så nu ska jag kolla vidare och sen äta.

/Johanna :)

repris på idol :D

morrnmorrn. Igår somade ajg snabbt efter jag lagt mig. Nu har jag nyss ätit och sitter och kollar på reprisen på idol nu, mariette ska sjunga nu :) har just pratat med jossan lite om praoen, man måste ha på sig varma kläder när man ska vara ute så mycket. Också måste jag och mamma fara och kolla vars det är vi ska vara, vet ju inte det än. Jaja, ska olla vidare nu!

/Johanna :) 


ÅRETS BLOGG...

FOKI!

 

Årets nykomling...

FOKI!

 

 

Kaxigast i bloggvärlden...

KISSIE!

 

Årets kändisblogg...

MAGDALENA GRAAF!

 

Årets blogginspiratör...

BLONDINBELLA!

 

Årets manliga bloggare...

SCHULMANIA!

 

Årets fashionista...

LISAPLACE!

 

Årets mest originella blogg...

FOKI!

 

Årets foto-/design-blogg...

NEVNARIEN!

 

Årets veteran...

STINA-LEE!

 

Guldpennan...

SANNA LUNDELL!


rosettkungen jobi!

tjohoo :) ikväll har jag äntligen fått göra en rosett på ida. det vart riktigt nice ska jag säga.



sen har vi också kollat på "fast and furious". och på lite himym (how I met your mother). Också har läst att Foki vart årets blogg, så kul för hon :)

nu ska jag dansa och stampa med leroy! HEJS

/Johanna :)

*smälter*



/Johanna :)


blogg-awards

snart blir det middag för hela slanten! Efter det tag jag limmon till blogg-awards! hoppas vi syns där:)

*ironi*

/Johanna :)

folkrace tävlingen

goddagens. Har nyss varit ute en snabbis och gått lite. Innan det kollade jag på idol från igår, dom var så bra allihop, nästan i alla fall. Ikväll ska Ida och Therese komma hit, då blir det att stampa med leroy och kolla på en film. Mysigt, det var länge sedan jag gjorde det, för jag har ju varit med elina och killarna senaste tiden mycket. Juste, påtal om elina. Hon är ju i karlstad och kör för andra gången i hela hennes liv en folkrace bil, och juste den gången tävlar hon. Jag pratade just med  hon i telefonen, hon sa att hon hade tagit en start men la in fel växel sen och hamnade längre bak. Hon sa också att det var ovanligt att köra en "diffad" bil, för hennes vanliga bil hon kör med på banan är inte det. men som sakt, första tävligen, hon lär bli bättre!

/Johanna :)

stampa med leroy!



detta är vad jag och ida har roat oss med ikväll :) även idol och massage med therese :)

/Johanna :)


ska fara till Therese! :)

jaa, nu är det fredags kväll och hemmagjord pizza väntar. Mamma ropade nyss att den var klar så ska ner och käka den nu! Efter det far jag till Therese och blir där hela kvällen, vi hörs :)



förresten, lycka till i karlstad Elina :) HÅLLER TUMMARNA FÖR DIG SNYGGING!
:D:D:D



/Johanna :)


första praoveckan avklarad!

Sista dagen på Tresco är nu slut, skönt! näste vecka blir det att vara på ett tagis, lingonhuset. Ikväll blir det idol med therese och kanske ida också. Therra är ju hemma från örebro över helgen så då ska jag äntligen få träffa hon :)



/Johanna :)


snart är helgen här :)

ska gå upp nu och kolla ifall våran inspeligsbara box är full, bara det ite har glömt spela in gossipgirl! ska kolla på något nu så det går att radera! Och imorgo är det fredag :)

GODNATT :)




/Johanna :)


folkrace på högheden :)

nu har jag nyss varit på högheden med elina :) Hon har kört folkrace för hon ska ju kanske till karlstad och tävla i det. Hoppas i alla fall hon törs göra det. Bilen hon körde var ju inte i speciellt bra skick, den hon ska tävla med är ju mycket bättre än den hon körde idag.



/Johanna :)


rosett på huvudet :)


jag vet hur man gör nu! tyvär har jag lite för lite hår tycker jag, för det blir inte så stor rosett som typ någon med lite längre hår.. Men jag kan i alla fall göra en, men den ser som sakt lite luftig och liten ut. Också nu har jag ju kortare uppklippningar, då är det också svårare :>

har klippt mig!



ser inte så bra ut på bild, för det ser ut som jag är halv flint :O

/Johanna :)


slutat jobba nu :)

sådärja, ledig resten av kvällen, skönt! var några väldigt trevliga kunder idag på restaurangen. Haha, väldigt gulliga. Nu ringde Johanna eller någon och undrade ifall vi ville komma på forum och spela inne-bandy, vi får se ifall vi far.



/Johanna :)


jobbet igen!

vi börjar på 5 minuter så nu ska vi gå dit, vi hörs!

/Johanna :)

blir mera jobb idag..

andra dagen är intr klar än på tresco, har ju kvällen kvar också. idag fick vi flottig lunch, pizza alltså. Men vi fick ju göra våra egna så.. Elina sänker mitt självförtroende då hon säger att jag år dålig på att göra pizzorna runda, inte snällt av hon..



/Johanna :)


godnatt :)



/Johanna och Elina :)


pic of ous!














so serious! :)

/Johanna :)


TresCorona :)

hello. nu är jag hemma hos elina, det är typ mitt nya hem, haha. men i alla fall efter jobbet for vi till klippet och jag fick en klipptid nu på torsdag klockan 9 på morgonen innan jobbet. Sen drog vi till mim där Elina fick vara en testmodell för några jeans. Hon köpte också en tunika :) men inte jag.. Sen har vi bara varit hemma och börjar jobba igen klockan 16.30 :)





/Johanna :)


första praodagen

godmorgon, idag är det tisdag vilket betyder min första dag på prao;en eftersom våran praoplats har stängt måndagar. Vi börjar klockan 10 så ska börja fara kvart i. Jag har just ätit klart och ska nu bara platta håret vid luggen så får i fara sen. Efter vi praoat ska jag och kolla om klippet har nån klipp tid till mig, måste klippa bort det nötta i håret ;> nu ska jag kolla på några bloggar! skriver sen..

/Johanna :)

TjooHooo!!

www.penispupers.blogg.se

TjooHooo!!

www.penispumpers.blogg.se

TjooHooo!!

www.penispumpers.blogg.se

tennis träning :D

klockan närmar sig halv 5, vilket betyder att jag ska träna småbarnen i tennis. Efter det ska jag hem, äta och duscha, sen ta Elinas moped och köra till hon igen. Vi ska vara med anton och säkert tobbe med då :) nu ska jag gå, ska snart bort :p

/Johanna :)

hemma igen efter träning ;D

hello, nu är jag hemma igen. Eller hemma och hemma, hos Elina. Efter vi varit på gymmet gick vi till skolan och hämtade en nyckel som jag måste ha klockan 5 då jag och malin ska vara ledare i tennes på forum. Sen så pratade vi lite med Sara och Maria med om imorgon.

/Johanna :)








nu drar...

... jag till gymmet! vi hörs senare :) och elina följer, sa hon nu :)


måndag

godmorgon :)

vaknade lite innan 10 av mig själv av att vara utvilad, hahaa. Snart ska jag nog fara på gymmet bara Elina vaknar någon gång och loggar in på msn, hon kan ju inte sova såhär länge :O när man pratar om trollen så kommer dom, hon skrev just på msn :) Hon skulle följa med mig på gymmet 11 men eftersom hon sov så länge ska hon inte följa för hon "hade" tänkt att gå en lång prommenad med Harry, men jag ska fara 11 ändå.Har ju ingen prao idag, så detlär bli chill. Klockan 5 är det tennis, juste nån lånade ju nyckeln och hon skulle ta den till skolan men jag ska ju inte vara där så måste väl gå inte dig ändå.... jaja!

/Johanna :)

sing a song :)


anton och tobbe spelar gitarr, och anton sjunger med :P

/Johanna :)


det jag önskar mig mest i världen just nu :)

Klicka för att se nästa bild
A-traktorn :)

Klicka för att se nästa bild
iphone

Klicka för att se nästa bild
skal till iphone ;D

Klicka för att se nästa bild
också en väska till den såklart ;D haha!

/Johanna :)

moröttttttttter ;)

sitter hos elina och äter morötter, eller hon äter för hon har allt uti hon. tror hon skulle ta tillbaka det ifall jag tog det till mig, typiskt hon.. hhaha skoja! hon ska tydligen och äta palt vid 4 fick jag veta nyss så får se vad jag ska göra då, men vi hörs! hejdå :)


jag hade rätt, när jag drog skålen mot mig drog hon tillbaka den ;O





/Johanna :)


saturday night :)

god kväll på er :D nu har tobbe och olle nyss farit men Elina ska stanna kvar och sova hära. Vi har kollat på lit tv och bara myst vid teven. Det busringde några till tobbe och då pratade anton med dom i 10 minuter med olika dialekter och låtsades vara olika personer. haha, typ; du ringer inte till min vän på bruten finska. haha, ska gå och sova nu, förreseten så gästblogga jag i penispumpers.blogg.se :) LOOK!







vem står bakom mig och posar? :) :) :) :)





















/Johanna :)


olle å tobbe :)


elina kommer nu :)






har ingen mascara!

Nu ----> kenny starfighter :)

/Johanna :)


a-traktorer!

a-traktorn jag vill ha :)

Klicka för att se nästa bild

Visa annonsens film

och den elina vill ha ;D

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

VILL HA EN NU :)

/Johanna :)

helgen :)

Igår efter skolan så for jag hem och var här ett tag. Sen ringde Elina och jag for dit. Vi for till stallet och kollade på deras nya häst som det är bilder på, lite längre ner.
 



Sen hem igen och kollade på idol och käkade liite mat. Karolina åkte ut, det var synd. Men hon var verkligen dålig igår tycker jag.

Sen så undrade Tobbe ifall vi ville med till Sandra där emil, hon, viktor och therese var, men vi orkade inte fara någonstanns så vi stannde hemma och pratade på msn med tobbe. Elina somnade efter ett tag så då sa jag till tobbe hur söt hon var ;D haha!

Idag ska tydligen Elina komma till mig sa hon nyss, hon hade sovit i soffan hela natten med kläder på ;O Får väl se vad vi ska göra, blir väl att vara med någon.


/Johanna :)


nyduschad!



/Johanna :)


godnatt :)


bilder :)

bilder sen nån dag tillbaka!



















hahahah

/Johanna :)



nya hästen piggy :)








har pussa den saken :O


new kissie!?









/Johanna :)


äntligen helg :)

äntligen fredag! nu är det inte skola på 3 hela veckor eftersom det är prao nu i två veckor och efter det är de höstlov. jaa, så kul :) första veckan ska jag och elina vara på tresco, andra veckan ska jag och jossan vara på lingonhuset :D elina skulle vara på något annat dagis, åååååå så kul det sak bli. Ska kolla på gossipgirl nu :D hejdå!

/Johanna :)


sweeeeeet!
















/Johanna :)


hemma från skolan...

... och har bajs tråkigt! måste göra något :)



/Johanna :)


EPOR!

jag och elina sitter och kollar på snygg epor!

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

snygga va?

/Johanna :)

elevfiket idag :D

nu sitter jag i elevfiket med elina. Tidigare idag hade iv engelska prov, tror jag inte klarade det! har aldrig gått så dåligt på något prov ever! haha, men nu ska jag kolla min bokrecention på min hotmail :D haha!

läs penispumers.blogg.se :)

/Johanna :)

tisdag och onsdag :D

hello, igår efter skolan for jag till elina ett tag,  efter det for vi hem till mig med moppen. Kanske sita gången man kör den för iår? Vi pluggade i alla fall lite innan maten. Sen efter det kom Emil och Tobbe. Vi spelade något bil spel, eller i alla fall dom. jag var för dålig, sen for tobbe hem men inte emil. Då hjälpte jag Emil lite med bokrecentionen som sak vara inne i vecka som jag för övrigt sitter och skriver på nu. Har skrivit 2 A-4, sara sa att jag inte fick skriva mer än 4 :( hahah! Elina ska komma nu, hon for hemifrån för 30 minuter sen så jag trodde hon hade krockat eller något med mopeden. Men hon var hos hennes farmor och farfar då jag ringde. ifall hon inte komme rpå tio minuter sa hon ska lag leta vars hon är! har gått 6 minuter nu :) haha!


emil igår


nu kom elina! HON LEVER!


/Johanna :)


söndag

goddag, imorse tog jag en såvmorgon till 10. Mamma kom upp och sa att det var frukos lite senare, perfekt. Efter jag ätit maten kollade jag på tre gossip girl avsnitt som jag spelat in, och satt på msn och chattade med elina och hilda. Hilda har grymt snygg farm på farmville! jag har ful, men det är för jag ska tjäna mycket pengar och efter det ska jag göra den snygg...! Imorgon ska jag och Malin vara ledare till småbarnen i softboll nice!

/Johanna :)


kollar på...

dåliga bilder!


... lilla jönssonliga nu, cornflakes cupen :)


hilda äter :p


söta elina :)

/Johanna :)


jultidningar

för ett tag sen for jag till farmor och åt palt till lunch. Efter det for jag och hämtade ut jultidningarna jag beställde, fick en plattång och 4a filmer. Nu har jag varit hos Elina ett tag, hon äter pannkakor nu. Ska kolla på facebook nu, hejdåå :)


ofixad!


plattången :)

/Johanna :)

idol 2009

har just duschat och sitter och kollar på en underbart snygg kille, nämligen erik! wihoo så söt han är.



sen såg jag också att camilla har gjort bort sig, stackarn..



/Johanna :)


hos tobias

godmorgon :)

igårkväll var jag som sakt hos Elina. Efter idol röstningen då Jon åkte ut gick vi till Tobias och var där. Vi var i hans rum och kollade på tv och pratade. Sen gick alla ut men jag och Elina frös så vi stanna innte på facebook. SEn kom även dom andra in som var Erik, Anton, Ante, Emma, Nina och Tobbe. sen for tre av dom så då var vi andra kvar ett tag. Sen någon gång for vi hem och direkt efter jag kommit hem och spelat lite dator somnade jag som en stock. Nu ska jag snart äta frukost. Vaknade 10.

/Johanna :)

fredag kväll

helllu, idag vid 6 for jag på middag, tre rätters mat :D och gott var det. vid idol for jag till elina och är där nu :) vi har just skrivit med några på msn och fixat vårat hår lite.  ska gå nu, hejs :) hildas webb suger så blir inga bilder..

/Johanna :)

ELINA!

RING MIG PÅ MOBILEN NÄR DU SER DETTA :)

jazzmusik

idag på skolan på svenskalektionen fick vi veta att efter praoen och lovet sak vi skriva låtar i några veckor så ska bandet eller vad man kallar det "movits" komma till skolan. Det är de som väljer ut några av låtarna av våran skola eller någon skola i boden också ska det bli en stor konsär av det någonstanns i Januari. Dom sjunger jazz, så vi ska göra en sån svensk låt. Vi ska ha temat "kritisera älvsbyn" alltså våran egna kommun! haha




är detta jazz? ;O

/Johanna :)

shoppingen!


dagens outfit, även en av det nya kläderna :)


också köpte jag två stycken nya baslinnen från gina tricot :) skulle köpa ett vitt men ändrade mig och valde det lila som är så inne just nu :)

/Johanna :)


skolan

idag hade vi kortdag så vi slutade 10 över 1. Jag skulle egentligen på gymmet efter skolan men jag fick aldrig veta om nån annan ska dit så jag sket i det! Också vill jag att elina ska fixa hennes kort. Justeja, ska vara med elina senare efter att jag varit på middag hos jonas och åsa :) Nu ska jag kolla på årdagens IDOL! hejs :)

ps. ska ta kort på det jag köpte igår!

/Johanna :)

fråga

Emma om beställningen!!:

haha, en till fråga. vilken sida var det? är det beautybay.se? :)

svar: ja det är de :)

/Johanna :)

RSS 2.0