detta är spännande

hej jag heter Johanna. Jag fryser om händerna. i alla fall, över till ämnet.

I fredags så var det sista dagen på skolan innan lovet. härligthärligt :) på kvällen for jag på Adinas party på älvsbyvärken. Vi for dit vid 7 och fikade, och ja, gjorde det vanliga. Vi var vid 20 stycken och sen kom det några till som varit på en konsär, dom körde lite låtar och sen vid 3-4 somnade vi som var vakna längst. Liv slocknade redan vid 12, hon som brukar vara vaken läääääängst!



Lördag (igår) så var det tävling på högheden. Jag jobade i seketariatet med Madde, och massa andra. På kvällen kom Liv, Malin och Emma hit. Vi gjorde en smarrig middag och var ute och lekte.

Idag har jag varit på högheden sen klockan 9. Har varit hemma ett tag och nu är jag med Matilda. ikväll ska vi KANSKE till kanis med några, vet inte vem. Den som lever får se.

/Johanna :)


blandade bilder från min mobil


elin flyger




jag och josefin på skolan!


jag på nya skotern


elit, 1337 :)


liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv :)


ler då jag ser på skotercross :)


jag igen :)


jossssan på en SM deltävling, jag verkligen älskar hennes min!

 
matilda och anna dansar


emil och matilda på älvsbyvärken




jag och anna


malin och oskar :D


men yeeeeey, så stark jag är!


elina och jag <3


förvååååååååååånad :D


mina starka kompisar :)


anna och matilda igen


oskar, jocke, jobi och diane


haaaaaapppppppppy :)

/Johanna :)


snöskulpturer.

Måndag; skola och tp. älskar det. det förgyller hela mina dagar, seriöst. Det är så kul att vakna varje dag och veta att vi har tp på eftermiddagen.

Tisdag; skola, skola, skola.hade np, gick bra. vet att jag klarat två av dom i alla fall. Senare på dagen var det Movits, hörde då madde gjorde hennes lilla sooooolooooo :D sen så var det tp.

Onsdag; halva dagen hade vi lektioner. Sen på resten av tiden var vi nior i grupper och skissade på snöskulpturerna. var med malin, oskar, diane, david och jocke. Härligthärligt.

Torsdag; Vi började jobba idag, -35 grader, men var vid -20 sen så det var jätte härligt. Gubben såg inte speciellt bra ut denna dag, men vänta... läs fredag ska du få höra.

Fredag; gubben vart hur bra som helst. Vi har taigt lite kort som jag ska visa. eller ja, jossan, matilda och anna har tagit. men då kom det nå himla pojkar vid namn, oskar, petter å josef som förstörde hela tiden, men jaja! några kanske det vart, visar dom anna hett på hennes fb från igår..


en grupp från 9A, deras var fin men den sprack tyvärr för den var så tunn, men ändå ett bra jobb :D


SÖTA JENNIFER


här liknar den ingenting, men det blir en fot med ett ben som sticker upp. 9B :D




denna vart snygg, en hink som det rinner vatten ur. 9B.


9Cs raket.


grupp från 9C, hälften man/kvinna. mkt finare idag. där var dom inte så långt.


otilia, madde å tobbe (som var med på alla bilder typ)


jonte, tobbe och anton :D


en grupp av min klass.


9A, gjorde lilla gula saken i harry potter.


min grupp - david + tobbe. vårat snea huvud, ser inte utsädr nu, åsså har vi en fin kropp (halva). den ska ta sig upp ur en isvak.


en grupp av 9B, elinas :D


åsså en jäkulst snygg bild på mig, såg inget alllllls!

väntar på mer bilder, hejdå :)

/Johanna :)


Skwaller

nu far jag snar igen för att kolla på revyn för en andra gång! vi får höras :)
hejsssssss


/Johanna :)

normala bilder :D



















/Johanna :)


jag och min vän Matilda :)
















härligthärligt :)

/Johanna :)


Hallå ;D

Hallå alla monster diggare! och även ni andra ;D. Detta är en väldigt cool tjej som bloggar på Johanna blogg xD. Kan ni gissa vem? Helt rätt! Matilda Lundberg är det ;D. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om xD. Jag kan ju säga vad vi gör och har gjort :) jag och Anna for till johanna för att ha super kul. Det har vi oxå ;D. nyss så visade jag mina coola dans moves xD. Då missade ni något! annars sitter vi och skrattar en massa. Anna är döv xD bara så ni vet xD. Nu får ni ha det super bra! Hejs sveks!

Amen jåååå

Hej jag heter johanna, hur mår du? Jahaja, okej. Inte kul, hoppas du blir friskare, jo det är sant. Nej jag vet inte. Nu ska jag börja so, har bara haft no idag och tyska prov 15 minuter. Chill ;) 50 minuter so kvar, vad har du? Jaha de suger ju. Nej so är kul, vi har andra världskriget. Svårt som bara den. Nu ska jag he bort mobilen, hejs på dejs!!!!!!!!!!!

Free Fallin'

She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky

I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Falling

Free falling
Falling

Free falling
Falling
Yeah











fotografier

godmorgon världen, vilken underbar dag! säg vart går färden, vart åker vi idag?

hejhejhejhej på dej du din glada! Det är Lördag och underbart väder. Jag skulle egentligen varit ute och åkt skoter nu men jag stannade hemma för att kunna blogga, eller så inte. Jag har nyss varit ute och gått en prommenad och även hunnit fota lite. Eftersom att jag är mästerfotografen så är alla bilder underbart snygga.


smile to the camera!








pisan på min bmw :)


PÄRLAN!


SÖÖÖÖTA pisan :)

Idag lite senare ska ida komma hit och chilla 2 timmar kanske. Sen så kommer Jossan och Adina hit. Vi lär väl ha lika kul som vi alltid brukar. Sen så ska Emil komma hit om han hinner det, han är i dundret. Så om det inte blir sent kommer han :)

/Johanna :)


fredagkväll

godnatt, jag ligger i sängen och väntar på att bli trött. Men eftersom jag heter Johanna lär jag aldrig bli det. Men sånt är livet, tur jag har några att chatta med occh greaselåtar som jag kan träna på. Och smskompisar :D

ikväll har jag varit med ett gäng tjejer. Det började med att vi var några och sen kom det bara fler och fler ända tills klockan var nio. Alla har nyss farit så nu chattar jag med dom på msn. Vi har pratat om vårat teaterprojekt, sjungt låtarna och även ätit gott, som t.ex. glass och bär, godis och fika som Amanda bakat.

Vi gick ut och försökte ta bilder, tog länge för att få någon bild att ens ta kort. Konstig kamera, men här är några i alla fall. Olika fotografer hela tiden, underbart :)









/Johanna :)


nationella prov

veckan har varit jobbig...  eftersom att jag går i nian och det är hösttermin så har jag nationellaprov.

måndag; Förberedelse inför np dagen efter. Pratade lite snabbt om det. Sen på kvällen var jag med Jimen och Elina! fetttttt nice. VÄLDIGT tråkig dag också för Elina, även för mig och Josefin med som drabades av hennes ledsna ord.

Tisdag; Idag startade morgonen jobigt. Hade inte fått mycket sömn och det var såkallad, np. Vi hade inte lång tid på oss att göra frågorna, så lite bråttom fick man allt ha. Stressade som en apa och tillslut vart det klart. På kvällen räknade jag matte och gick och la mig tiiiiidigt.

Onsdag; Idag så var jag på skolan som vanligt och sen så tränade jag med Petter och Rebecca på gymmet efter skolan. Hinner inte med så mycket träning då det varit np och tp. Men hann träna idag i alla fall. Sen var det taco till middag, fett gott.

Torsdag; hmmm, det var igår. Få se, då var det np igen. Det var uppsattsen som var mellan 08.10 och 11.00. Stannade inte hela tiden, jag skrev ett berv till statsministern, svårt val. Flyttade om våra lektioner idag, så vi slutade tidigt. Härligt. På kvällen var jag med gulliga Jossan. Elina skulle vara med men hon skruvade så det gick ju inte. Hon kankse ska tävla i helgen, om hon ska det så önskar jag hon mest lycka i hela världen! <3

Fredag; yääääääy, today it´s friday and i´m in love. Not really, but okey. svenska nu då. Ja det är fredag och idag ska jag vara hemma med en massa brudar om det går som planerat. Hunnit vara hemma ett tag nu och väntar på... någonting. HEJDÅ

btw, vill ha färgglada t-shirtar med ett fint tryck på :D tänkte säga det så att just DU vet det!

/Johanna :)


helgen är bra!

Today it´s saturday, hell yeah!

Igår var det fredag, vilket betyder SKÖNT! På dagen chillade jag och sen på kvällen kom Anna, Matilda, Jossan, Fanny och Emil. Vi kollade på film och bara slöade rejält hemma hos mig. När Anna och Matilda for hem så började vi andra och baka chokladbollar, sen skjutsade jag hem fanny sen stannade vi andra kvar här hela natten lång. Nej, bara Jossan faktiskt, Emil for hem någon gång.

Idag har jag varit med Jossan och Jimen hela dagen. Snart ska jag och Jossan ut å ragga och så vill hon ha karrameller, gööööööööööött. Sen ska nog Emil och Jim komma, hejdååååååå :)







/Johanna :)


väldigt långt inlägg, beskriver 4a dagar.

hade tänkt berätta om en VÄLDIGT rolig helg, det kan bli ett långt inlägg bara jag orkar skriva det långt :)

Torsdag; Det började med att jag for hem från skolan. Emil ringde och ville att jag skulle ut med han och Patrik. Jag ville ha någon i min epa också så jag ringde Jossan och så for vi till hon. Sen for killarna hem och åt. Dom ringde igen sen och ville att vi skulle vara med dom igen. Vi körde mera och sen på kvällen när dom träna var jag med Jossan och sen händer det inget mer. Dagen efter detta var det helg, underbart! hahah onödigt att veta.

Fredag; Gick skola denna dag också, drygt. Efter skolan for jag hem och vid 9 någon gång kom Emil och Patrik. Vi raggade oss ända till Jossan som bor 7 kilometer bort, synd nog. När vi hämtat hon for vi till kanisparkeringen, det är så himla kul å sladda, å där är det också kul. Vi var två epor där och 4 personer. Patrik skulle hem så Emil stannade med mig och Jossan. Vi var alltså tre i bilen, man får bara vara två. Olagligt. Det var bara jag av alla tre som hade körkort, men jag lät dom ändå köra en liiiiten stund var. Emil körde och han köra en kort liten stund, inte alls länge. Vi tre tänkte "inte kan det väl komma en polis hit utan att nån ringer, just den tiden vi är där". Men JO! det kunde det visst, det kan ha varit en pojke som ringde dit dom. Men vi vet inte. I alla fall så kom polisen just när Emil körde epan, surt. Han fick i alla fall sitta och prata med dom i cirka 1 timme. Dom pratade med mig med. Men aldrig Jossan, undrar om dom ens såg hon där hon satt, haha. Vi vet inte vad som kommer att hända, om det blir böter eller inte. Emils mamma kom och hämtade han efter hon pratat med poliserna lite, sen for dom hem. Poliserna for också, jag och Jossan visste inte vad vi skulle göra. Vi pratade med Emil och han bad oss komma dit, så vi for dit och prata. Sen skjutsade jag och pappa hem hon och sen sov jag vid 02.30.

Lördag; På lördagen vart det en tidig morgon. Jag steg upp klockan 8.00 för att fara till högheden 8.30. Det var nämligen skotercross tävling i SM. Och en av mina allra bästa vänner var med och tävlade, Elina Öhman. Jag, Jossan och Malin satt i seketariatet och räknade varv och kollade på tävlingen från värmen istället. Tävlingen skulle börja 10.00 men tog sig inte igång förens klockan 13.00. Segt, men det var mycket snörök så dom var tvungna att he varm sot på banan. Väl när tävligen gick igång var Älvsbyn starka. Starkast var Elina, hon vann :) SÅ HIMLA KUL! Tjejerma körde deras andra smtävling, fööra kom elina 4a tror jag, om det inte var 3a, och nu 1a. Fatta bra hon är, hennes tedje tävling totalt. Man kan inte annat än älska hon :) Jim som också är en grabb från Älvsbyn som rockar kom 7a, han ramla i en start och var arg för det hela kvällen. Han hade kunnat komma bättre om han inte ramla. När det var prisutdelning bad dom mig dela ut priserna just innan den, men jag ville inte, så jag puttade ut söta Jossan så hon fick göra det. Hon såg så gullig ut i början för hon fatta inte vad hon skulle göra.
    Efter tävlingen for jag och Jossan hem till mig och fixade oss inför rockfest i lillträsk. Sen kom Patrik och Emil, och sen Jimen. Vi for till Elina och väntade på att hon skulle bli klar, sen tog vi raggareporna och drog till lillträsk på ferre. Vi stannade inte länge, var inte så kul men ett litet tag i alla fall. Hemma hos mig snacka vi lite och sen somna alla i min soffa. Jag sov inte länge, det gjorde några av dom andra. I alla fall Jim och Elina.

Söndag; Jag vaknade vid halv 11 och väntade på Jossan som sov ändå till 12. Vi steg upp och åt frukost. Senare kom Emil och Jim. Patrik kom förbi en snabbis också. Vi chillade och bara levde livet rättare sakt. Funderade på att fara till piteå eller boden och bada men vi tog oss inte dit. Vi funderar på att göra det i helgen bara det nu passar in. Sen vid middagstid kom Matilda också hit. Vi åt middag och efter det for vi till Älvsbyvärken där Jossan tränade några barn, vi hoppas sutdsmatta och lekte. Sen for Jossan hem och vi andra for och hyrde en film som hette "DRIVE SEX". Vi såg den och sen halv 11 for alla tre hem. Jag gick och la mig, men lyckades aldrig somna. Somnade inte förens 1 halv 2 någon gång.

HJÄLP SÅ LÅNGT DETTA VAR! FÖR ATT SUMER HELGEN SÅ HAR DEN VARIT HELA JÄKLA KUL!! :) HOPPAS HELGEN SOM KOMMER BLIR LIKA BRA, HELST UTAN POLISEN! :)

/Johanna :)

RSS 2.0