epaepaepaepaepaepaepa!!!!! :D:D:D:D:D

äntligen fredag och helg. Jag har inte spelat dator så mycket på senaste tiden, utan mest varit på Iphonen, men sånt är livet. Har inte hännt speciellt mycket sen förra Tisdagen så jag har inget att säga.

Igår efter skolan for jag hem och kollade på robinsson. Emil ringde och bad mig följa han och Patrik och sladda i korsträsk. Mitt i allt tog hans ström till mobilen slut, så han och Patrik kom hit utan att jag visste det. Vi var här ett tag och sen så smackade jag med Jossan, vi for dit och hälsade på.

Sen for dom hem och åt och jag stannade kvar hos Jossan. När dom ätit ringde dom igen och bad oss komma så då for vi upp till korsträsk och skulle sladda. Men tror ni inte det är igen snöat dära? öööh, jo det var de. Så himla typiskt!!!! Men det finns ju andra ställen att vara på, ett av dom ställena är kanis. Vi for dit och sladdade allihopa. Till och med Jossan! hör med häpnad! JOSEFIN LINDGREN SLADDADE! och kul var det allt.

Sen vid 8 någon gång hade dom hockeyträning så då for dom dit och vi hem. Jag och Jossan kollade på ett robinsson avsnitt, sen skjutsade jag hem hon. Efter det somnade jag gott i min säng som är kort enligt emil.

Just nu har jag så tråkigt så jag kollar på idol som jag har sett flera gånger. jaja, inte finns det mycket att göra inte. Ska gå på toa nu, hejdå!

/Johanna :)

livet leker på en rem

ååååååååå, jag har damp! vet inte vad jag ska göra. Har BAJS tråkigt. Har inte gjort något vettigt idag. slutade 11.30, därför dagen går så himla segt. Ska och gymma snart, men inte än. Hejdååååååååå, ska gå och skaffa mig ett liv nu. Om jag nu hitter ett sånt här nåstanns i Älvsbyn på mi gata.

/Johanna :)


helgen i småbo

hejhej där ute i den stoooooooooora världen!

har inte uppdaterat sen i fredags, for till småbo då och kom hem söndag kväll. Sen har det varit skola och sånt.

I fredags drog vi iväg på morgonen. Bra vi for då vi for, annars hade vi kommit fram VÄLDIGT sent. Vi kom fram någon gång vid middagstiden efter många pauser för att besöka en toalett. Fredag umgicks vi lite och trevligt var det.

Lördagen började tidigt för det skulle vara öppethus på AWPE. Vi kollade på föreställningar och åt korv. Eleverna var galna och snödöpte varandra, till och med en som bara hade linne typ, kallt är det enda ordet som finns för att beskriva det. Sen på kvällen så har några där på skolan skapat ett band dära som heter ZmowBoo. Dom hade gitarrister, basist, sångare, pianoist, trummis och en manager :D hehe, när jag var där så sjöng jag och spelade på eggs, asså ja.. vad dom nu heter. Dom säger "snart fullsatta globen". På natten satt jag, julia, johanna elice och kaj och åt kvällsfika. Kalle med ibland, dom försökte he ihop en rakapparat som var i 3 delar, od inte bara 5 minuter innan dom fick ihop den precis. Det var lite roligt att se.

Sen på söndagen for vi hem igen, tråkigt. Det var så kul dära. Tydligen är det roligare på veckorna då alla är där, det är så många som far hem på helgerna. Men spelaroll, ska tillbaka v.5 med elice och petter. Kom hem vid 6-7 så resten av kvällen chillade jag bara och var pigg som en lärka. Kunde aldrig somna, eller jo nån gång. men sent vart det.


ZmowBoo´s logga

/Johanna :)


Torsdag

Helllo!! Idag har det varit en chilla dag! Vi fick välja mellan att ha lektioner eller vara på gymnasiet. Jag valde att blanda. Jag var på slöjden för det behövdes också var jag på musiken. Alltså missade jag bilden, och engelskan hade vi inte ens.. I alla fall så var jag och 4a andra ai min klass i en samhälls klass först. Sen var slöjden. Och efter det for jag, emil och Elina och var på gymnasiet igen, sen så var det musik, några spelde och några kollade på filmer vi spelat in förr, ända sen 7an :-) nu ska jag snart och pumpa på gymmet, blir kondis med. Sen ska jag packa kläder. Hinner inte göra det imorgon! /Johanna :)

sista terminen i nian.

igår var det skola igen efter ett välbehövt lov. Jobbigt att vara tillbaka i vardagen, och nu kommer det vara jobbigare i skolan med TP, nationella prov och allt annat. Skönt det ska bli att fara till min syster på fredag med mamma, pappa och elice. Igår kväll for jag och Julia till Elina innan Julia skulle åka tåg tillbaka till Sundsvall-torpshamar- småbo, vad det nu heter. Hon började skolan idag så hon var framme i morse någon gång, var kvar hos Elina till kvällen, vi fixade saker på min Iphone och sen så gjorde vi några hemliga saker som inte tas upp hära, hehe. När jag kom hem låg mamma och sov i soffan, ovanligt? Nej! sen så gick ja upp och sov. Somnade inte förens 2 någon gång, jobbigt.



/Johanna :)

Träning

Far på gymmet nu!! Vi hörs! /Johanna :)

Mobilblogg

Hej ;) jag sitter hemma och testar att blogga genom min mobil! Hoppas det funkar ;)

torsdag-söndag

I torsdags så for jag och min familj upp till småträsk där min morbror och hans sambo har en stuga, dom hade ingen väg som man kunde köra med bil, så vi fick gena över en sjö både dit och tillbaka. Där borta fick vi kött och ris till middag och sen glass och en jättegod sås till efterrätt. Vi dansade bugg, lärde oss snushistorier, eller ja, uttal rättare sakt "anat sa horan då fittan sprack", det sa man då man anat något som skulle hända i spelet typ, sen så spelade vi som sakt var spel och andra saker.

Sen i fedags var det let´s dance och sötnöten Rabih var med, och han var vääääääldigt bra. För att ha få träna mindre än alla andra i alla fall. och juste, i torsdags kom min nya mobil som vi har beställt. FUN! Sen så på kvällen var jag med Ida och bara knogade på. Vi tränade också på gymmet, BARA kondis, vi rodde, jag steairmastra och lite annat smått å gott. Te.x. cykling en stund.

Igår tog vi en vilar dag från gymmet, nice. Vi var i nybyn, spelade GH, var på facebook, såg film, såg på robinsson och lite andra småsaker.

Idag har jag inte gjort nånting, Ida ville att jag skulle med ut och köra skoter, men jag är ju bara 15 år och man tar ju körkortet då man är 16 år, drygt. jaja, ska på gymmet sen. Ingen i min familj är hemma så jag är totaly alone, trist. Ska äta nu, TJOBRE :D

TRÅKIGT INLÄGG UTAN BILDER!

/Johanna :)


Onsdag

Igår var jag hos Linn, vi var uppe i hennes rum och inte gjorde något speciellt. Det var längesen jag var där, hon har varit här men inte jag hos hon sen hon flytta. På kvällen följde vi med Johanna till gymmet, jag gjorde lite blandat och rodde lite båt. Men dock inte nå länge för vi for efter det. Sen kollade vi på fotboll, p92 och uppåt tror jag att det var som tränade. Sen for jag och Linn hem och åt popcorn och satt vid datorn. Sen kollade vi på feaky friday. Efter det sov vi, jag vaknade lite innan 11 och Linn sover än, haha.



/Johanna :)


trerättersmiddag

Therese ska åka tillbaka till örebro idag, därför for jag, hon, ida, julle och jolle ut på byn och tog en fika. Det var smirrerismarr. Kom nyss hem, eller ja för 30 minuter sen kanske, och nu sitter jag på facebook och läste just vad vi ska äta idag till middag :)

MENYN;

förrätt: gazpacho

varmrätt: Älgfilé med potatissnurror, kantarellstuvning, penelens pepparsås, whiskysås och sallad med hallonbalsamico.

efterrätt: snöägg på marsankräm

smarrigt säger jag då bara. Nu ska jag kolla på några bloggar och sen ska jag... hmm, vet inte.


juste, här är en bild från då jag tog kort på therra å ida på grans.



/Johanna :)

träningen på gymmet äger fett

Igår så for jag Ida och Johanna till gymmet efter att vi tvingat med Johanna. Det tror jag inte att hon ångrar, det gick nämligen jätte bra. Vi körde armar och axlar, i alla fall jag, dom gjorde lite brst och rygg. I alla fall så sprang vi sen, och jobigt var det. Vi körde även stearmaister 5 minuter och bara det är nog jobbigt. Och sen springa efter det, de känns kan jag lova...



/Johanna :)


bastu och sånt

nu ska vi snart basta. Gud så häääääääääääärligt :) Innan vi kom hit så har jag fått äta Julias underbara räksoppa, den är gooooooooooooood. Jag har ju inte fått ätit den sen i sommras, så nu var det verkligen på tiden.

Jag har inte dschat sen vi var och tränade på gymmet, så ska bli härligt att få duscha och basta!!!



/Johanna :)


fotograf i öjebyn

idag var det tänkt att Ida skulle ringa och väcka mig 15 minuter innan vi for, och ja, idag gjorde det faktiskt. Jag var så trött så jag somnade om, då ringer Ida när dom står ute på våran gård, och observera tt jag sovde då. JAg kastade på mig alla kläder och rusade och kolla om dom var där ute. Jag snabbade mig och gjorde en macka med salami på. Jag sprang ut helt nyvaknad och förrvirrad med min macka i handen, och såklart tappar ajg en salami, jag plockar upp den å kastar iväg den i mammas blommor, som är fulla av snö. Tur var väl det. Sen väl inne i bilen bar det av till grans. Jag skulle ta kort på Ida och Therra som skulle irda Alert och Maetrix, fett awesome. I alla fall, sen var den dagen över med jävligt fula bilder.



/Johanna :)


Skratt

haha, jag sitter just nu och lär Elice lite facebook, "hehehhehehehehhehehehhehehehheheheheheh!" /JohannaL

 

Vad roligt shcshcshcshcshc! / Julia (jag är 18 år WAAAAAOAWA)


Ja det tycker jag också HA HA HA HA HA HA HA, hmhmhmhihi / JohannaB

SATURDAY :)

Nu är jag äntligen framme i nuet.

Idag vaknade jag sent, nästan 12, efter att få sovit ut. När jag vaknade for jag och Ida på gymmet, körde ben och kondis idag. Härligt för benen. När jag kom hem har jag bara degat och sett lite tv och annat smått och gott. Senare på kvällen for jag till Johanna, Elice och Petter där min syster var, vi kollade på filmen "dirty dancing 2" och sen han vi inte göra så mycket, jag har nyss kommit hem och nu snackar jag med Johanna på msn och väntar på att jag ska bli trött :)



/Johanna :)


Wii är fett nice

Igår så var jag hemma hela dagen, efter jag kommit hem då. Jag var trött så jag skippade träningen och var med Ida och Therra istället. Senare kom Eline och lekte. Jag hade överenergi så jag bara försökte få bort den. Vi spelade i alla fall lite wii och andra saker. Vid 11 när Elina for hem så for vi till hon efter det och var där till lite efter 1.



/Johanna :)


nyår i piteå

Okej, jag är snart ikapp i verkliga nuet. Jobbigt att hamna sålängt efter. Bara torsdag, ferdag och idag kvar att skriva om :)

I alla fall, kvällen innan nyår var jag ju som sagt med kompisar, när jag kom hem sa pappa, kom så går vi upp Johanna. Väl uppe så ser jag bara ett Wii stå där, vilket betyder att dom köpt ett sådant, kanske man kan säga en liten försenad julklapp, haha nej. Som sagt var så var jag ju tvungen att spela det i typ lite mer än 1 timme så vid 2 något så gick jag och la mig pigg och glad. Morgonen därpå var det tänkt att jag, ida och tehrra skulle träna med eftersom T var sjuk så slutade vi ut det. Sen duschade jag så att jag inte var skitig till nyår, sen spelade jag wii och fixade mig lite grann, inte noga men ändå lite. Sen klockan 3 for jag och Ida till busstationen för att åka buss till Piteå, Amanda åkte också. Sen framme där så kom Bella och hennes pappa och hämtade oss.

Vi åt middag där, sjungde singstar, körde sms roulette, snackade, spelade "med andra ord", lekte med Nemo, såg smällare och ja, mycket annat. Sen sovde jag där på, vi la oss vid 4-5 och vaknade vi 1. Sen klockan 15.45 for vi hem.


snygg min johanna


suddig bild, men ida höll inte in knappen nog bra för att få skärpa.


jag och bella under fyrverkerierna




singstar!!!!!








Nemo :)






ida vid middagen


efterrätt :)





/Johanna :)


dagen innan nyårsafton

I onsdags var det äntligen dags för att få vara hemma en dag utan att fara till stan och shoppa, skönt. I alla fall, jag vakande ganska tidigt men låg länge i sängen och njöt, sen körde jag epa till Ida och var där ett litet tag, sen for vi upp till Nybyn och var dära i stallet, jag tordes mata oliver och även borsta han *stolt*. Ja, jag är VÄLDIGT rädd för djur, speciellt hästar och hundar typ.



Hemma på byn ville Idas mammsi ha nya skor så då passade vi på att fara på affärerna i byn, hade adrig varit in i dom och kollat noga, och det lär jag inte göra så många gågner till. Fanns inte så speciellt fina skor i min smak. Nr vi kom hem skulle Ida slinga håret lite blondare, och sen så åt vi middag.

Ganska direkt efter att vi ätit for jag, Ida, Petter och Kim på gymmet och tränade armar och kondis. Jag körde nån slags stegring att man börjar på det tyngsta man orkar på bieceps och sen så trappar man ner, efteråt så sprängs det i armarna, jag har fortfaranade träningsvärk sen då, jobbigt. Sen hemma svettiga som vi var kom Elina och Therran till Ida och häslade på och var där resten av kvällen.

/Johanna :)


några idoldeltagare på besök i piteå

I Tisdags hade jag hört rykten om att Erik skulle vara i piteås galleria, luleå också men det är närmare till piteå så då far man dit. Vi drog dit early in the morning och kom hem lite senare. Hör med häpnad, jag shoppade INGENTING ;O i alla fall så for vi ju till piteå för det var Erik där klockan 1.


här hade calle kört hans låtar också bjöd han in erik så att dom skulle köra en tillsammmans.


När vi var där skulle det vara 2 gästartister som också skulle komma och en av dom var då Calle och den andra Camilla. Synd att det var Camilla och inte Rabih, Erika eller Tove, då hade jag varit en glad tjej.

På kvällen dorg jag och Ida till gymmet och pumpade benen och kondis som bara den. Det känns alltid dagen efter, annars har man kört för slött, haha. Sen så bad Cornelia Ida komma till Amanda så då for vi dit, vi skulle bara vara där en snabbis men det var så vi var där några timmar och sjöng och åt. Sen hem till Ida och sen så sov vi i varsitt hem.

/Johanna :)


vet inte vad jag ska skriva.

I måndags for jag, min syster Julia och min mamma Lena in till Luleå. Vi började på storheden och slutade inne i stan. Hade varit på stan dagen innan så hade inte något att inhandla, men vart ändå liiite.



också nya sockar, ett av paren syns lite på bilden, hehe :)

Sen på kvällen när vi kom hem for vi ut på byn till mim för både jag och julia hade fått ett sånt present kort på 300 kronor av Bill och Greta. Så där handlade jag detta.


köpte denna sjal


en likadan fast svart sjal, och även en vanlig t-shirt :)

vart inte många kronor för allt detta!

/Johanna :)


hortlax

nu är det ett nytt år, 2010. Det hade ni väl missat? himla tur att jag sa det då. Jag är i Hortlax nu och ska ta en buss hem klockan 15.45. När jag kommer hem tänker jag ladda in alla bilder från kamerorna till dooootan och sen visa dom kanske. hehhehehhhehe nu ska jag gåååå, hejs :)

/Johannna :)

RSS 2.0