hemma igen

Nu är jag hemma igen :) vi var i lillkorsträsk först medans madde och kajsa aldrig hann komma, sedan så vart vi less för det var så mycket folk, över 50 i alla fall där. Så vi for till park och grillade lite. Jag orkar inte sitta hära mera utan ska gå och läsa lite grann innan jag somnar, är gode trött.

/Johanna :)

lillkorsträsk

nu är jag hemma igen efter mycket bil och shopping. Ska dra till konsum nu och handla till lillkorsträsk. jag skriver mer ikväll eller så imorgon, vi får se. Ha de så bra än så länge, hejdå :)



/Johanna :)

fyrkanten runt :)

Vanligtvis brukar jag inte vara vaken denna tid om det inte är mycket sol, anledningen till att jag är det idag är för att jag Ida och Therra ska fara snart och göra fyrkanten runt, alltså till piteå, luleå, boden och älvsbyn. MAn måste köpa minst en sak på varje ställe hade någon av dom bestämt. Vet då redan vad som ska inhandlas i piteå och i luleå. Boden återstår att se. Nu ska jag borsta tänderna och sen är jag klar :D



/Johanna :)

ansiktsmask och hårklegg

Vid 12 drog jag, Ida och Therra ner på byn för att köpa avokado och en citron. Igårkväll hade vi kollat i nåogn häst tidining också hittade dom ett recept som lät bra så vi ville pröva att göra det. Man tog en halc avokado (mosad), 1 tsk citronsaft och en äggvita.  det skulle vara på ansiktet i 20 minuter. Huden blir len och helt skön. Man såg inte speciellt fräsch ut eftersom den var grön typ. Sedan gjorde vi något mer vi såg men det var för håret, det var typ 1 äggula och ½ dl jummen mjölk, Här kommer några bilder från Therrasdator.


alla tre ny insmetade


Ida gilla det :)


Therras försök att ta en bild på bara hon ;)


favorit posén


min frisyr var ball, innan var allt hår så , asså det som hänger ner med, men idis var seg på att komma och fota! :)

/Johanna :)

måndag förra veckan...

I måndags skulle Therese fara till Piteå för att göra teoriprovet till bilkörkortet. Ida skulle följa med hon, så då ville Ida att jag skulle med för hon vill inte vara själv medans Therese gjorde provet. Medans hon gjorde provet shoppade vi lite :) Med mig hem följe 2 linnen från GT och även 2 T-shirt. Köpte nya skor på dinsko med, värsta klippet på dom. Sen var det nog inte nå mer tror jag. När vi skulle åka 07.55 bussen in till Piteå så kommer den aldrig, då kollade vi på busstidtabellerna och den bussem var utesluten nu i sommar. Då ringde Therese hennes mamma och tur att hon kunde skjusa oss in till Piteå. Sen åkta vi hem vid 2 tror jag det var.


/Johanna :)

Backar bak 9 dagar.

Okej, nu backar jag bak i bloggen till dagen eftermidsommar :)

Ja, då vaknda vi vid halv 11. När vi kommer ut så solar vi och badar. Efter ett tag far Ida och Therra hem. Vi gör det vanliga i Teuger då. Efter den goda middagen far vi ut på äventyr med fyrhjulingen och släpet. Jag försökte ta kor t men vart bara suddigt, men till slut körde vi fast lite och han då knäppa några bilder, men även dom lite suddiga. Samma dagen där på, do for vi ut på samma stig som inte var någon stig egentligen men då har vi med oss Lars och far alltså ännu längre ifall vi skulle köra fast, för då skulle han kunna boxera våran fyrhjuling med släp.


Här har ni i alla fall bilder:


Det blåste ganska mycket och man var rädd att få lera eller sten i ansiktet.


Jag och Lisa :)


Vi som satt på släpet :)


Försökte ta bilder i alla gupp :)


Pappa som körde för fulla muggar :)

/Johanna :)

Teuger! :D

Hej där! Idag har jag följt upp till nybyn i stallet med idis å therra. Ida gav oliver antibiotika och therra red Diamant. Sen nyss har jag och Ida grillat, men det vart ju så mycket måln så vi gick in för att packa till Teuger, dit vi ska snart. Pappa plockar upp oss när som helst sa han. Jag skriver då jag kommer hem på söndag, ha det så bra så länge :)






/Johanna :)

stekar dag!

Hej, idag har det varit varmt! Därför har jag och Ida legat ute och stekt idag. Vi började dagen med att cykla ut på byn, sedan for vi hem till mig, åt en rullo och kycklingsallad. Sen dess har vi solat och bara pratat och ekt lite på gården. Lite senare började jag klippe gräset och Ida for hem för hon skulle upp till Nybyn och göra någonting med Oliver, han skulle typ opereras eller något.



/Johanna :)


midsommarbilder :)

Nu har jag lite bildern från midsommar, men endast dom från Idas pixbox. Visar mera kanske senare :P


Johanna och Ida :)


7-kamp


Förlorarna!


7-kamp, pil!


Vi plockade 7 blommor som man ska göra!



Hära hoppar Lars med sin fina stil!

¨
Jag och Ida for på en båt färd.

Glad måste man vara :)


Ida var lite hipp!


VI plockade upp sen två andra glada tjejer


HEJHEJ!


Grannarna i Teuger, en av dom vinkade samidigt som den andra dök för att imponera på oss ;)


Vid 7 tror jag det var dags för den "lilla" middagen.


Ida och Therese kör min favorit posé innan vi började med midsommarkransar.


Ida och jag försökte vara coola :)


Julia och Tommy gör midsommarkransar


Tommy gjorde en special, en med skägg :)


Ida, Johanna och Julia :)


På bryggan


Ida, Johanna och Johanna fina i deras midsommarkransar.


Johanna puttar mig i sjön :(


Gillar min blandning av kläder :D

 
Gangster!



"Alla som inte dansar är våldtäcksmän"


"Chill va soft!"


Jag var beredd, men ingen annan...


Strömhopp för fulla muggar.


Therese körde alltid snygga posér


Snygga posén!


Mera båtfärd, Julle var med denna gång :D


Efterrätten


7-kamp!


7-kamp, mitt lag vann :D


Dagen efteråt fick vi lite rester :)

/Johanna :)

karnevalen :)

här är bilder från karnevalen :)


8C, regnbågen typ ;)


8D, pims `N` hoes!


9A, rockstjärnor.


9B, morgontema :)



9C, livscirkeln, vinnarna!



9D, dom var typ fångar åsså tog dom hämnd eller nå. Står på den vita skylten: HÄMND EFTER NIO ÅRS FÄNGELSE! också står deras lärare i en bur typ ;) på den gröna stå det: SLÄPP FÅNGARNA LOSS, DET ÄR VÅRA!


8A, efter idrotten!


8B, hippies!


7A, mördare och offer.


7B, bilverkstad.


FBK, ingen aning.


7C, strandtema.

fick inte med 6A på någon bra bild, men dom var typ roliga seriefigurer som till exempel doktor mugg ;>


6B, yrken.


6C, sporter :)


6K, egentligen hör dom till 6C men dom ville vara simpsons så dom var det istället.



6D, rocka billy :)

/Johanna :)

examen :)

Ida kunde inte nu, så det kommer bilder från examen istället :)


Här är några från då klassen stod uppställd, mamma kund einte få med hela klassen så tog närbilder medans vi var där :)


När jag och rektorn delade ut diplom :)


sen på kvällen var jag med julia, adina och jossan :D




julia och jag :D




adina :)


adina, jossan och julia :)


samma hära :)

/Johanna :)


midsommar :)

jaa, nu har jag lite tid att sitta vid datorn. Ofta man orkar göra det lika mycket nu på sommaren?

I alla fall så på midsommar for vi upp till tuewger på torsdan, sov där och det. sedan på fredag började gästerna rulla in, utom dom som gjorde det på torsdag kvällen/dagen. Vi vart sammanlagt 16 personer. Började köra båt å ragga på några killar, det gick bra ju. det var mest dom som ragga på oss, sedan körde vi typ förbi jätte mycket å dom gjorde nå kul varje gång. Efter det var det mat, inte lite mat utan 3 hela fulla bort + lite till. Efter det tog vi en hoppreps paus. Sen var det dags för efterrätten. Det var typ 4 olika tårtoar och pajer tror jag också en skål med jordgubbar på sidan. Efter det var man mätt och less maten. Jag och Ida hade lite tidigare gjort några lekar så vi passade på att köra dom då, ja vad ska man säga? mina lag vann båda gångerna, det var alltså två olika lag jag var med. Sen vid 3 på natten grilla pappa och rickard korv, citat av rickard: KORV, det är livet krydda! han satt hela tiden och sa hur gott det var typ. Sen när det var klart så gick pappa in helt själv i stugan också går Ida in, då hör hon hur han pratar med sig själv typ: det sista jag hörde Rickard säga var, vad gott med korv. Sen helt plötsligt sa han undra vars pisan är? HAHA! 
 
ska be Ida skicka bilder nu, kommer ett inlägg då på ett litet tag! :)

/Johanna :)

måndag

har inte suttit vid datorn på 4 dagar, därför ingen uppdatering härifrån, ska inte sitta nu heller så, hejs!

glass är gott :)


inköp :)

ja, nu kmr bilderna :D






ni får det andra bilderna en annan dag, måste dra!

/Johanna :)



bilder kommer snart!

som ni ser har jag inte haft tid att skriva nu i slutet, har varit mycket, moppekurs hit och dit. om ni väntar ett litet litet tag så kommer det komma bilder fån karnevalen, examen, mina nya saker jag köpt, studentmiddag, moppekurs, stugan och lite saker :D kommer komma i olika ivlägg dom det var många av! :)

attackerad av fåglar.

Klockan 4 for jag och syrran till lill-korsträsk till Irené och Ulf. Vi bakade tunnbröd, ganska svårt. men det gick bättre och bättre. Sen när vi for hem så kom ida till mig efter jag duschat, man vart svettig av att baka ju. På kvällen upplevde jag och Ida upp till värsta nära döda upplevelsen. Vi gick ut och gick lite, åsså sen bestämde vi oss att gå till älven. då grö vi det, åsså börjar en massa fåglar att attackera oss, man abra, what? ;O men vi överlevde. Det började spöregna så vi gick till rucklet vi har på våran åker, åsså när vi kommer dit är det massa lik där, eller okej. Det var skylt dockor, men det är typ samma sak.

/Johanna :)

Söndags party!

Igår hade som sakt jag, Ida, Therra, Jolle och Julle en myskväll som Ida sa hemma hos hon. Vi började med att kolla The City tror jag det hette. Jag tyckte det var tråkigt så jag gick till köket där P-G, Bittan och Rickard gjorde hemmagjord pizza. När den var kalr åt vi den. Jag och Therran ville spela GH men vi fick inte så vi sjöng singstar, jag och hon mot dom tre andra, och vi vann såklart. Eller vi han inte köra klart men innan vi sluta så ledde då vi. Sedan fiakde vi och åt godis, chips och popcorn. Inte ett popcorn han man smaka ens, Therran var ju i farten. Sen for några ut och hoppade i det spöregnande vädret och lekte, hehe.

eftersom det  var Idas sena födelsedag så fick hon paket av Therran. Hon ska få av mig sen med, hehe.


vi tog sedan en massa bilder :D


sjöng singstar :) Jag och Therran var blåa, ni ser där bak att den vann :p


kartonger på huvudet :)


/Johanna :)

söndags middag :)

skulle just börja å skriva, så säger ida till mig att jag ska fråga om julia kunde komma idag, skulle ju till Ida på middag och det. Så jag ska duscha nu, sen fara. Hejdå :)

/Johanna :)

Malin och Linn :)

Ja, idag har jag än bara hunnit ha ont i magen varit med jossan, adina och julia innan de for hem. Smsat och kollat på tv. Ätit med förståss :D Nu fick jag nyss ett sms av Malin där det stog om jag ville hitta på nå med hon och Linn så jag ska det, har inte ont i mi mage längre, det är bra. Ska byta om nu, sen ser vi vad som händer.

/Johanna :)

lördag

Jaa, nu är jag vaken och har varit det ett bra tag med. Jossan, Adina och Julia for nyss hem efter att ha sovit hära. Vi somnade igår ganska sent och sovde till typ 11. Eller bara jag, dom andra ovde längre, i alla fall Jossan och Adina. Nu ska jag kolla på "Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show" eftersom jag missade det i Torsdags för jag missade att det var då.

/Johanna :)

talang 2009

Nu spelar Adina så varckert piano, var på toa så passade att skriva lite. Vi har fixat julias år nyss, även kollat på talang 2009 finalden. Ska höra med brudarna nu om vi ska ut och fota snart, puss :)

/Johanna :)

hehe


studentmiddag

Nu har jag kommit hem från studentmiddagen :) Det serverades en massa goda saker, som t.ex. grillspett, potatis, lax, pajer m.m. Det var mycket folk dära, i slutet kom tre av saras kompisar, vet inte namnet på alla, eller kanske? malin (oskar i min klass storasyrster), isabell och mia (otilia i min klass storasyster). Men dom for till piteå eller nå efter ett tag. Åså och Fredrik tog en massa fina kort, även jag. Nu dricker jag vatten, senare ska jag vara med kompisar tror jag :) Ska läsa bloggar nu, hejs!

/Johanna :)

examen

Nu är det sommarlov! JIPPIE!! Har för ett tag sen kommit hem efter att ha suttit med min klass och alla andra för att få sommarlov. Först prata rektorn, sen sjöng Amanda och efter det gick jag upp på¨scen med rektorn och delade ut diplom. Sen sjöng vi och sen hade jag sommarlov.

När min examen var slut så for jag och tjejerna och fikade. Vi for på centrum, men var så fullt så vi köpte fika och en dricka, inte jag då för jag köpte en macka. sedan for vi till turklövern och åt det istället. Sen var klockan 10 typ, och halv 11 skulle 9:ornas examen vara, skulle dela ut diplom dära med. Så då var vi där, otroligt bra sång i den kyrkan, av miranda, moa, victoria och ellen. Sen for jag och mamma och handlade, vi köpte mat och en student present till Sara. Vi ska snart fara dit och äta. Måste fara hem lite tidigare ska vara med jossan, får se om Matilda eller Adina också kommer, eller kanske båda :) Nej nu ska jag ta mig en karramell och sedan gå.



/Johanna :)

Förberedning till examen :)

Det var tänkt att jag och Ajda skulle kolla hur min frisyr blev, men min locktång gjorde inte bra lockar i mitt hår så jag ska låna hennes imorgon. Eller så kanske hon ska göra det på mig om hon orkar vakna, hon kan ju faktiskt sova sen. Nej juste, hon skulle ju bort senare. Men ändå, Ida har nyss målat mina naglar, hippt. Imorgon på examen ska jag tydligen gå upp på scen inför alla, vet inte varför? ska ge diplom eller nå, måste göra det i kyrkan med på den andra examen för de äldre, kul liv.. Nu ska jag ta några hippa bilder i camen!



/Johanna :)

farmor

hej, nu har jag nyss kommit hemifrån farmor. Hon låter så rolig då hon pratar i telefon med gamlingar xD juste, ska duscha snabbt innan maten och Ida kommer. hejs :)

karnevalen

hejsan, sitter hära med ont i fötterna och armarna. Har nyss ätit några goda jordgubbar som stog ute på bron. Idag var det som sakt karnevalen. Våran klass var pimps `N` Hoes! Vi tjjer var pimp och killarna var horer. Tyvär, var Emil tråkig och inte var med. När karnevalen var slut delades prisern ut, en hade samma kläder iår som ifjol, och han vann båda åren. Sen fick vi en glass och sen slutade vi. På bussen pratade jag med Hanna om min frisyr till imorgon, blir nog inte något speciellt, helahåret lockigt och antingen en inbakadfläta eller en "snurr" i runte huvudet från öra till öra typ. Ida ska komma senare och kolla hur det blir kanske, om hon orkade. Nu ska jag fara till farmor med smyckena.

/Johanna :)


ONSDAG

Nu har jag varit hemma ett tag, kom hem från Fanny. Började med att jag malin och emma körde moppe dit. Såg lite fullt hus och så. Sedan kom carro, madde och otilia. Då började vi att baka och göra maten vi skulle äta. Sedan hade Rebecca lurat med kajsa till Salberg, då sprang vi ut till dom och gratta kajsa som fyllt år. VI började stek köttet och göra pommeserna då. Sedan åt vi sallad och det. Efter det for vi och hämtade Adam på byn, jag åkte med Emma. När vi kom tillbaka kom Nicke, då for vi till Joel och hämta han, sen for vi tillbaka till Nicke och spelade brännboll, det var 3 mot 9, dom med 3 var bättre... SKIT! Då kom vi på att  i hade bakat så vi for å åt det. Sen kom David med. Vi var ute lite och så. Sen skulle dom på byn och jag får inte köra dära och ingen ställde upp att skjusa mig så att jag for hem lite butter. Nu ska jag kolla kläder till karnevalen, suck. Vårat "tema" suger som bara den. Men ja, måste göra det bästa för klassen i alla fall.

/Johanna :)

har man kul så har man :)


 


/Johanna :)

Världens sötaste unge!



/Johanna :)


SANT-dag

He, bu har lag sklutat skolan för 40 minuter sen. Idag hade vi som sakt SANT dag och då satt jag med Adina i elevfiket och slapp allt sånnt, chill. Nu har jag kollat på lite bilder, ska snart ut och cykla. Sedan möta Adina, hon ska komma hit. Vi har inte någon skola imorgon, skönt. Vi ska bara utvärdera paddlingen. Nu ska jag gå, hejs :)

/Johanna :)

We to cool for you!


Fyfan så snygga vi är! :)

/Johanna :)


nu klocka :)

Wihooo, sista slodagen avklarad, eller ja, vi har kvar karnevalen och (sniffning) (alkohol) (narkotika) (tobak) SANT - dagen, men jag ska då sitta i elevfiket hela dagen så det är chill. På karnevalen ska vi vara pimp och horer, kul? Nope, vet inte vad jag ska ha på mig ens. Ska nöta pdol låtar nu, hejs :)

köpt en ny klocka :)


/Johanna :)

Söndag

Hej, när klockan var 2 tog jag min cykel och cyklade till Johanna. Dära så skrev hon lite på hennes slöjdsak nånting, sedan for vi ut på byn till pappas palats och på älvåkra. Vi satt i kiosken där, Johanna och Stina berätta om allt rolig i barcelona, fusk... Sedan kom Elina och sen Moa och Amanda. Sen några till som emil, adam och hanna. Nu har jag nyss ätit lax, lyssnat på lite pdol låtar så man kan sjunga med och lite sådant. Ska göra nå annat, nu hejs :p

/Johanna :)

Gårdagen

Igår for jag ju som sakt till Ida som ni märkt, vi fikade gott fika, såg på "vi hade i alla fall tur med vädret - igen" för en andra gång, Jens var ju så himla bra. VId halv 1 kanske for jag hem därifrån, då såg jag på lite SATC, det är bra :) ska se från säsong 1 - 6, är bara på 3 än. Annars varje gång då jag börjat se det har jag trott en skiva varit borta eller så har jag hoppat mellan alla avsnitt, så ska se allt nu!

Igår var lilla Selma ute på gården, så söt hon är. Även jag, Wilma och Smilla, vi fotade lite, hehe.
  


Ida 17 år :)

Nu är jag hos Ida, ska ta och sno bilderna då från igår då hon fyllde 17 år :)

Idas bilder:












    





 









 











Lindas bilder:








sådärja, då var det avklarat ;)


/Johanna :)

Lördag

God eftermiddag, nu sitter jag hära mätt och belåten efter mycket kycklingsallad. Ser det inte gott ut må säga? Super gott var det i alla fall!


Nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att dra upp till Ida snart. Hon har fyllt år och behöver lite mera uppvaktining av mig när det vart så lite igårkväll.


Jag ska ta några bilder ifrån igår om jag spelar dator hos Ida senare, annars tar jag de som redan finns på hennes blogg, också tar jag de bilderna som Linda skickade till Ida. Var ju med Amanda, Bella, Ida, Linda och Julia igår på Idas födelsedag, glömde nog att säga det. Men nu ska jag ta en filidutt och sen köra moped till Ida :)

/Johanna :)


:)



Näää, han klår alla i att dansa bäst! :) Möt inte han på en fest, för då blir det partaj :)

/Johanna :)

Kalasigt :)

Nu har jag nyss kommit hemifrån kalasfirandet hos Ida. Som sakt så sovde jag väldigt länge idag så jag är inte det minsta trött faktiskt. Känns som klockan är 5 typ.





som sakt, allt var utspritt, kunde inte gå då och då utan att trampa på någonting, men kul var det i alla fall. Får be Madde skicka lite bilder kanske? :)

/Johanna :)

...

ja, nu är jag då hemma från paddlingen... suck!

kanot

hejsan, nu är allt färdigpackat och klart! imorgon ska jag ut och paddla med två klasser. Ska gå och duscha nu och sen så ska jag se SATC och läsa om du kunde dröma tror jag. Skriver på Fredag tror jag, haha. Men vi får höras! hejdå :)



/Johanna :)

Måday today

tjbba, idag när ja gkom hemifrån skolan så tod jag mig lite kött till middag. Sedan cyklade jag vidare till farmor för att börja klippa gräset och hålla på. När jag var klar bar det av hemmåt för att gå ut och gå en riktigt givande prommenad. Men kul var den då. Nu har Ida Och Therese just farit hem efter prommenaden. Nu lut 2 and a ½ men, ska göra en design till Julia och Erika nu, hejs :)

/Johanna :)

RSS 2.0