VM i Malå

fredag sov jossan hos mig. Vi var med Matilda på kvällen. Busade på som vanligt, dansade DD och stampade lite med leroy, HIHI :)

Lördag vaknade vi och for till Malå sen, spännande VM final. Synd bara inte rätt person vann.. Men jaja, nästa år blir bättre. Kollade med elina, jossan, madde, johanna och lite andra :) kul. Lördag kväll kom Amanda å var med mig och Jossan, vi spela gitarr och lite sådant. Sen senare på kvällen kom Emil och så sovde alla dom 3 över hääääära. Vi var många så vi fick dela på våra två sänger, men det var mysigt.

Sen idag vaknade vi upp och har varit med varndra sen dess. Jossan for vid 1 till hennes mormor och sen for Amanda. Sen när hon farit åde så kom Matilda och sen Patrik och Anna med. Sen så for dom och nu ska jag snart soova. Eller prata i telefon med Elina och Jossan och höra allla spännande detaljer. Sen sova. sovmorgon imorgon <3



jag och söta Jossan igårkväll.

godnatt

/Johanna :)


mina nya t-shirtar







/Johanna :)


<3


tp <3














halvklar sany i slutet och sandy i början :)


jag och malin



/Johanna :)


LÄNGTAR TILL VECKA 13!

Just nu exkat är det 9 dagar 5 timmar och 22 minuter och 10 sekunder till premiären i tp :)

Synd bara att allt roligt är slut efter det.... :)


ska bli proffs på gitarr!

å det är så kul :) jag håller på att lära mig spela gitarr. Den låten jag spelar mest just nu är "love you till the end", den är lätt men även rolig. Det enda svåra är melodin och sjunga samtidigt. Men nån gång lär jag väl mig det. 



Igår efter skolan stannade jag, Malin och Emil kvar och väntade på Jossan och Emma. Sen när dom slutat for vi hem till Malin. Vi åt och kollade på Malins rum där hon hade ett antal bilder på mig och hon från då vi var små :) roligt att se.

Sen på kvällen så sovde Jossan hos mig och vi snackade med Amanda och Emil och var väldigt fina för dom i webbkameran.



Sen nu idag har jag och Jossan spelat gitarr och kollat live på internet på skoter Sm;et. Dom jag hejjade på lyckades inte så bra. Vart ett litet slaggis i ett heat i pojkar 14-16 år. Inte så normalt i skoter. Nu har jag och Josefin nyss ätit och sen så har hon nyss farit hem. På ett tag kommer Amanda och sen ska vi kanske över till Malin och vara där å i chilla med alla dära. Vi ska också spela gitarr för Amanda är verkligen grym på det.

/Johanna :)


3 veckor till premiären :)

hej, över en vecka sen jag skrev sist. under veckan har Julia och Kajsa varit hemma från småbo. Så jag har umgåtts med dom också har jag varit på tp. Nu är det bara 3 veckor kvar innan det är premiär.

Igår chillade jag mest under dagen och sen på kvällen var jag med Amanda, Emil och Patrik. Några av tp-gänget undrade om vi ville komma till kanis och grilla, men jag var då helt enkelt inte på humör för att grilla korv där borta. Så vi stannade hemma och gjorde lite olika saker här hemma.

Nu ska jag, mamma och pappa snart köra skoter till småträsk och hälsa på Åsa och Jonas, vi höresssss!

/Johanna :)

underbara fredag

dude, its friday! yäääääää :)

Nu är mitt lov slut och då börjar min systers. Lite tråkigt att mitt är en vecka innan hennes. Men jag hinner i alla fall träffa hon på kvällarna då jag inte har tp, men det är ju varje dag i alla fall en timme men får se vad som går att göra åt det. Ikväll vid 12 slaget kommer Julia, Johanna och Kajsa en kompis från deras skola upp hit. Det ska bli kul att äntligen träffa dom, dom har inte varit hemma på 9 helaaaaaa veckor.

Idag har jag chillat och suttit på mammas å pappa jobb. Varit ute och gått och varit med Ida. Vi for till stallet och hälsade på ponnisarna och sen har vi bakat underbart goda chokladmuffinsar, promies.

Cooler håller på att äta upp mig.. och pussas säger ida


Oliiiiiiiiiiiiiiiiiiveeeer :)


Snart är det kväll och det är chilll.. Ska snart prata med elina för att få höra några nyheter, yeey!

ps. ida fyller år på 3 månader, hihihihihihii :)

/Johanna :)


phoenixtshirt.com

Jag, Elina och Matilda har alldeles nyss beställt kläder från http://phoenixtshirt.com/sv, ifall man gillar t-shirtar (killar och tjejer) bör man kolla på den sidan. 199:- och 249:- för dom flesta, ibland lite högre priser. Om man beställer 2 eller fler får man dessutom gratis leverans.
 



/Johanna :)


yäääää

Igår var jag med elina och jim. Sen på kvällen kom Emil.

Idag har jag varit med Anna och Matilda. Senare var vi med Jim och Emil :) Sen till middag åt vi på <3 to <3,  det var super gott, och starkt :) Anna for senare också har jag varit med Matilda nu. Nu försöker Jim få mig till Emil, får se hur det blir.  Nu säger Elina att hon kanske ska sova hääär, yyeeeeeeeeeey! ha de gött




matilda for just......

/Johanna :)


RSS 2.0