släktlunch!

igårkväll kom Ida och hennes familj ocoh hälsade på, dom for efter ett tag, då frågade vi dom om dom ville komma på middag, och det ville de såklart. Pappa gjorde någon god mat som jag inte vet namnet på, i alla fall så kom Linn sen till mig och vi kollade på sean banan och lite robinsson och andra småsaker. Sen idag så har jag haft släktmiddag (LUNCH) med alla på min pappas sida, vi åt på fluxen, köttbullar och potatisgratäng och nå annat. Vi for sedan hem till vårat hus och fiakde lite hära.
Sen ut på byn igen och gick på skylt söndagen och såg på fyrverkerier. Kollade på det med Idisg, de var nice. Jag träffade också Svea, hon vart helt glad och visste typ inte vad hon skulle göra så hon bara hoppade och skuttade. Sen så såg jag med Isak som nu är min nya granne. Har kollat på epan i kiruna nu hela kvällen, vill fara och kolla på den!
Sen så har jag och Ida letat musik till en spellista med en massa jullåtar, det är inte det lättaste att göra kan jag säga er!

Klicka för att se nästa bild

/Johanna :)

pistvakt!

jag är hungirg, ida tycker det är en intressant information. men vadå? jag borde vara hungrig eftersom jag bara har ätit lite frukost idag. Ida är med hungrig säger hon, hon vill äta min katt, pisan. Pistvakt går på canal+SFkanalen nu, ska nog kolla lite nu innan den slutar, dom är för gulliga, olle och hans två bröder!



/Johanna :)


anisbröd

godmorgon! nu är jag vaken och har presic käkat lite frulle, yougurt och flingor. Snart kommer Fanny och då ska vi fara till Vistträsk och plocka upp "sälja" borden. Senare kommer Johanna och Madde också upp :) Får bra inte glömma mina anisbockar, då blir det inte kul kan jag säga er, men jag tror jag kommer igår dom i alla fall :) Nu ska jag sminka mig och sen är jag klar, vi far kvart i 9 och kommer hem ungefär klockan 3 kanske, om det tar så länge att blocka ihop!



ser inte helt fel ut :)

/Johanna :)


FETT AWESOME! :)

öööööhööö! ERIK OCH TOVE ÄR KVAR I IDOL! YEEEEEEEEEEEEEEEEEES :) lycka! i alla fall så nu sjunger Calle, hoppas han klarar sig och åker ut nästa fredag, också är Erik och Tove i final! suuuuuuuper :)

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

/Johanna :)


ROOOOOMPHAAA!



/Johanna :)


fredagsmys!

Det finns en dag då man kan andas ut
Man slipper lärarens tjat och kommer hem till slut
Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally (mysa x6)

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amor
Snart e de fredagsmys
Man drar till kompisar då
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Det e dags för fredagsmys
Från direktör till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss

allt detta ska jag göra ikväll med IDA :D  heheh, gott, blir att myyyysa till idol. Undra vem som åker ut idag, har inte en aning faktiskt, alla är så bra!







min favorit är i alla fall Tove, Erik också :) tycker Mariette kan åka ut idag när jag väl tänker efter.. För Calle har blivit bättre än förr tycker jag :)

/Johanna :)


dagen passerar snabbt!

idag har dagen gått ganska snabbt känns det som, klockan är redan 9 och jag har inte gjrot något vettigt typ på hela dagen! ;o Jag har varit i skolan, gjort lite engelska, varit hos stig och bettan och lite andra småsaker.. Imrgon blir det att fara på gymmet, härligt! sen så längtar jag till lucia och även till dn 25;e december tror jag det var, 24;e och 31;a med såklart :D Nu kollar vi på sällskapsresan 2, den är dålig. men dom har i alla fall 80 tals kläder där, riktigt nice. Nej nu ska jag läsa igenom min diskussion som suger, den SUGER verkligen!


längtar till julafton :)

/Johanna :)


nautilus gymmet!

ååå! hela kroppen verker, det brukar den inte göra. Kanske har använt tyngre viktier på gymmet? och sprungit lite mera, men det är ju bara bra att det ger resultat så. Jag sitter hära och kollar på lite hockey medans jag försöker göra en diskussion till nån uppsats, jobbigt. Men det måste ju göras så, nej nu ska jag fortsätta skriva så det blir klart någon gång :) Och förresten så var jag med Elina igår och pluggade lite. Mamma hann även julpynta här hemma, myyyyys! :)  idag har jaga bara hunnit träna och äta middag hos Åsa och Fredrik :) gott var det, i like palt :)

Gym

Gym

Löparband

/Johanna :)


morgon soffan!


i like it!

/Johanna :)


merceds w123 220d

Klicka för att se nästa bild
jag pratar med rebeca på msn om epor, undra om denna är fresch? ;o vill fara och kollla nu!!

/Johanna :)

4a låtar :)

last christmas


illegal





too little too late





teardrops on my guitar




/Johanna :)


skojjjter!

ooh, pratade just med jim på msn, han ville att jag ska komma och ta ågra kort när dom kör skoter i sikfors, men jag tror inte att jag orkar det. Men kan visa några kort en annan kille tagit som är väldigt duktig :)

http://www.pixbox.se/alb_show_id1142577_page0.html det är länken från då dom körde igår. 21/11

http://www.pixbox.se/alb_show_id1141047_page0.html det är från förra helgen, liiiite mera snö bara, haha! 15/11 Elina är med på sida 8, nummer 17 :)



foto rickard bulten :)


okeeey och epor är bra :)

Hello, ikväll for jag ut med tjejerna ochh åt middag. Hade ju feber igår men den for bort ganska snabbt så då stannade jag ju såklart inte hemma ikväll med, de hade varit tråkigt som tusan efter som inte någon är hemma hos mig... I alla fall så åt vi på okey och det ar riktigt kul, såg några epor köra förbi medans vi åt, då vart jag sugen på en ännu mera, vill verkligen ha en. Sen så for i alla fall jag till Elina, och Jim kom han också. Sen så kollade vi på lite film, den sög i alla fall, vet inte ens vad den heter. For hem sen eftersom Elina och Jim måste sova när dom ska och köra skoter imorgon bara det finns nog med snö vill säga. Sen så skjutsade Fredrik hem mig med en STOR epa, det var riktigt nice. Åsa åkte också med, hon ahde lite kul på vägen, låtsades hälsa på folk, typ skrek, tjena karin, man var ju som bara inte liiiiiiite rädd!! Vart ju såklart ännu mer sugen på en epa då, måste vara snabbare nästa gång jag hittar en snygg! jaja nog med text, en bildbomb kommer nu :)

här kommer det lite mera blandade dåliga mobilbilder från 1 vecka till en månad gamla tiiiep! :)

jag kan ja!


emil med, fast åt andra hållet.


doooooodiss!


smiiile!


det brann i ett hus brevid matsalen ;O suddig bild :D


olle gillar egopics!

 
eliiiiiiiiiiiiiiiinnna och Jobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):)


jimen! :)


vann över emma i armbrytning!


på idrotten gjorde några en pyramid, men vissa missa det så då gjorde vi en till!


så vart den :D

/Johanna :)



walking in memphis :)


i love this song!
och calle gör de bra :)

/Johanna :)


skulle egentligen upp för någon dag sen detta inlägg! BILDBOMB!

här är bilderna från Annas kamera!




många giiiirls!


mäster fotografen :)

 
singstar..... och matilda som posar!


grrr... på mig och emmma ;>


Malin och Elina


Liv och ELina


Sen bilder från Matilda :)


tobbe gillar det där!


twiiister


matilda, jossan, anna och emma, snygga tjejer!


singstar


malin och liv


jag och fanny sjunger


partyyybild!


Också Elinas bilder ;)


malin och elina, gullisar!


malin, jim, liv, elina och jag!


liite folk :)


snyggingen min!


josef, malin och elina ;D


boys and a girl!


mina tjejer, jossan och elina :D


anna och elina, fina!


jag, jossan och elina ;D


elina och Johanna


pusss!


vi sitter ihop!


liv och elina ;D


snyggt! jim och elina ;D


sandra, therese, elina, fanny och rebecca :D


therese och elina:D


jag och therese :D


fanny och elina ;D


ja, fanny och elina :)


Jossans bilder :P



adina och elina!


elina, elin, anna, emma och jag


fanny, jossan och elina :)


johanna och elina skakar han!


Elina och Sebbe! posarna

och den underbaraste bilden, (kunde ha blivit det) om itne jim ahde förstört den!

tog ju en bild med den kameran jag håller i också kommer jim och förstör den, bilden vi tog vart det en lite skymt av mig annars bara jim ;@

/Johanna :)


alla epor far bort!

Idag känner jag mig friskare, känner då inte av någon feber alls.. Sitter med pappa uppe och kollar på idol, spelade in det igår ju. Men jag somnade och missade utröstningen så den måste jag kolla på imorgon, och jag måste bara säga att Tove och Erik är så jäkla bra, dom andra med såklart.. Måste hitta en ny epa, mamma sa imorse, ska ni inte blåsa till Norsjö och kollla på epan, men det kan vi ju inte för den är redan såld, himla skit!!!!!! alla far bara bort till ingenstanns! :@

/Johanna :)


fredagsmys med mamma



Nu är det idol på tv, passar på att skriva lite i pausen. Tycker alla varit bra hitills, men gillar ju Tove och Erik mest så, men Calle var med väldigt bra idag. Mariette och Reza med såklart, nu ska jag snabba mig på toa innan det börjar om, är trött, har fått feber av sprutan!

/Johanna :)


msn;ar med elina!




/Johanna :)


svininfluensan


Idag har min klass varit och tagit sprutan mot svininfluensan, den kändes ingenting och jag har då inga biverkningar än, så jag tror väl det är värt att ta den. Är endast lite trött, får väl hoppas att man inte blir sjuk imorgon.. emn jag tipsar er om att ta den i alla fall :)

var bara tvungen ta en paus från islameras värld, jobbar om det..

/Johanna :)


atraktorer och arbete..

åå, började just och blogga när jag hör spotify reklam, dom är bara onödiga och jobbiga. jaja, inte vara arg för det lilla. Sitter och smsar med elina som äntligen har pengar på hennes mobil, gör även ett arbete inom so, har typ redan 5 rubriker men vet några till jag vill ha, vet inte vad jag ska göra :S får väll ta alla rubriker och göra ett lite längre arbeta än vad som är sakt.. imorgon är det fredag vilken är väldigt skönt, då slipper man skolan 2 dagar, ska kolla om jag hittar något om islam nu sedan bara ha tråkigt och kolla på en epppaaaaaaa :D

Klicka för att se nästa bild



/Johanna :)


Hallå ;D

Nu bloggar Matilda från Elevfiket ;).

Johanna har tyska nu, men vi spanskor har svinit tur! Cecilia har varit borta flera lektioner så vi har hål istället ;).

Ha det bra! //MAtilda ;)

fett nice

nu for just elina och jim :)



fett awesome!! ska duscha nu, sen ska jag sova hoppas jag väl

/Johanna :)


i onsdags!

Då var Elina hos mig, vi prövade kläder till festen och även sminkningen!







/Johanna :)


fest i lillträsk!

gud vad jag är duktig på att uppdatera bloggen alltså. I alla fall, det jag har gjort är att jag varit med Elina och lite andra små saker.

Igår så var det fest i lillträsk, det var lite creepy, för några hade typ anmält det till polisen och så då ringde dom och sånt, sen så hade alla lärare skickat ut mail. Polisen kom dit också, men dom var bara ute.. Men ingen brydde sig speciellt mycket om det, vi vart typ lite folk, något på 40 tror jag? Det var 4a tjejer som hade med sig en kamera, så en massa bilder vart det allt. kommer visa dom senare tror jag! Var där mellan 2 på dagen och 1 på natten :) Det var ju som sakt 80 tals fest!, och jag var riktigt gullig, hade rosa och grönt på mig, och våfflat hår i en toffs på sidan. Ska kolla på idol nu, hejjjjjs!

ps. tobbe har brunt hår, cooolt! :)

/Johanna :)


skooooolan

igår tränade jag som bara den! först innebandy, sen  var jag på gymmet och körde stenhårt, haha, har ont som fan i stjärten och i benen!!!! sen så for jag å spela tennis med barnen, det är jobbigt. jag är helt slut idag, jobbigt. KAn INGEN LÄGGA UT NÅGON NY SNYGG EPA PÅ BLOCKET NU!!

idag har vi haft filmdag på skolan, kollat på nån långfilm och tre gode så korta filmer. men ändp jobbigt, dom var så dåååliga. nu måste jag sluta för jag sa göra en sak å skrive med tobbeliciouss på msn, hejs!!

/Johanna :)

idolklipp har jobbiga reklamer!

söndagen idag gick då väldigt segt! har bara chilllat idag, gjort lite mat och hjälpt pappa lite med att sopa av bilen och det.. Ska snart gå ner och kolla vad mamma gör dära, sen ska jag väl bara kolla på tv och göra lite andra småsaker! nu sitter jag och kollar på en MASSA idol klipp, jobbigt med två reklamer inna som är typ 40 långa tillsammans, blir grymt irriterad varje gång dom kommer! också är det nån reklam som är superhög motför dom andra också! nu ska jag kolla på något mer klipp, sen gå!



/Johanna :)


det är vitt ute!



/Johanna :)


piteåå!

söndag idag, och helgen är redan slut! Den går så snabbt. Igår vaknade jag och sen fixade jag mig, sen for jag mamma och pappa till lillpiteå på dop för lilla sigge, dopet gick bra och han grät aldrig, ett av papprena började brinna  som låg vid dopbordet där barnet får vatten på huvudet, men som tur var hände då inget annat. Vi fick väldigt goda tårter, flera olika och jag tror mamma hann smaka på dom flesta, eller? Sen så vart vi bjudna på middag av min andra kusin Linda, så vi for till Roknäs och åt grekisk pytt som det heter. Sen så har jag och Isac spelat lite ATV på xbox360. Har även lekt lite med lilly och kollat på någon monster film. Ska kolla om det finns någon ny epa uppe nu, alla jag vill ha försvinner bara!

/Johanna :)

dop i lillpiteå

gormorgon! nu är klockan liite över tolv så snart ska jag mamma och pappa till lillpiteå på dop för mitt kusinbarn, Sigge :) Vet inte hur länge vi blir dära, men ett tag i alla fall. Ikväll vet ja inte vad jag ska göra, kanske hittar på något med nån kooompis! förresten så suger det att rabih åkte ut! I HATE IT!



/Johanna :)


idol now!

heeej! nu ska jag och malin kolla på lite tv, sen kommer linn och efter det är det idol, som jag har längtat! MYYYYYYYS :)



/Johanna :)


lillebrors bästa!

yoyoyo! har just kommit hem från skolan och käkar godis just nu med malin :) lillebrorsbäst är gott, men mamma och alla kunder har ätit upp alla choklader och nsätan alla jordgubbsgodisar... Vi sitter också och lyssnar på movits, det är nån jazzgrupp som låter som hiphop, vi jobbar om dom i sklan typ, ska göra en låt och sen ska vi på en konsärt där dom spelar någon av våra låtar :)



/Johanna :)


Tsatsiki!

hejsan! idag efter skolan såg jag elina och bad hon komma hem till mig. På skolan skicka mamma ett sms om att godiset min klass ska sälja hade kommit idag istället för imorgon, det var riktigt bra. Så när jag och Elina kom hem sorterade vi allt, som tack fick elina en godislåda av min mamsi! hon är bäst, för att hon hittade dessutom upp elina bokrecention hon råka spara på något ställe vi inte hittade... Nu kollar jag på Tsatsiki, vänner för alltid, med mamma medans hon gör ängar och frsöker verka cool för hon har gjort en quiz på facebook, haha! För ett tag sen var jag med anton, tobbe, elina och jim på hockey. Efter det duschade jag och nu sitter jag hära :)

/Johanna :)

måndag, skola igen!

hello bloggen! haha, idag har jag varit på skolan efter 3 veckor med bara chillsaker! Jobbigt var det, vi fick tillbaka några saker som vi lämnat in, tex glosor och sådant. Gick bra, klarade allting. till och med engelska provet. Efter skolan for jag på gymmet med malin och sen direkt efter det tränade vi småbarnen i tennis. Det var inte så mycket barn idag eftersom 1 har brytit armen också var några sjuka.. men spela roll! nu ska jag kollar på tv tror jag, fryser som en apa!

/Johanna :)

haloween 2009

kvällen började med att petter, tina och bella hämtade upp mig också for vi till Ida. Där åt dom middag så jag och Bella smakade lite bröd, gott. Sen gick vi och kollade på en snygging på datorn, nämner inga namn. Sen for vi ut och handlade allt gott till kvällen, chips och godis.

När vi kom hem var Amanda och Cornelia där, så det vart en liten suprise för oss. Sen så kollade vi på tv, spelaede "helt hysteriskt" som jag för övrigt vann, också "stampa vi med Leroy" Ida och Bella i alla fall, jag var med lite bara, var ju sååå varmt! Sen så var ju Linda också med, men hon vart en ond ängel och for till boden i den utklädnaden.

Sen började folk fara hem vid 1. Men ajg var kvar till lite efter 2 då min mamma hämtade mig, var liiite lat, och rädd! Under kvällen var vi också ute och gick i skogen och bara gick en liten prommenad i övrigt.

Nu ska jag äta och klä på mig, sen ska jag ut och gå en kort prommenad! Imorgon blir det tennis, vilket betyder, INGET GYM! :(


Ida och Bella "stampar med Leroy"


haha, hade idas pappas skor tror jag?










sen tog vi tre sömjen bilderna, för alla andra var rädd för kameran!

/Johanna :)


God morgon söndag!

godmorgon! idag vaknade jag lite innan nio och var pigg. Även om jag somnade lite innan 3 igår, det var lite kopnstigt tycker jag. Sen dess har jag kollat på lite how i met your mother och ätit frukost såklart. Ida är då inte på msn nu så jag har inga bilder från igår än, men skriver om kvällen+bilderna senare när hon vaknat och satt sig vid datorn :) imorgon är det skola...

/Johanna :)


chacha

chacha bloggen. ork it skriva nu men ja skriver imorn. kommer något läckert då!

/Johanna :)


RSS 2.0