lite bilder




matte lektion! :)






liiiite saker!


mat :p


adam klistra dom på mig :)


någon gamal outfit! :)

/Johanna :)


beställningen!


malin saker!


min ögonaskuggs pensel!


mina saker!


MALIN!

/Johanna :)


snart idol...

... men eftersom jag har en inspelningsbar box kan jag vänta 15 minuter och hoppa över alla pauser bara! bilder kommer på nåogn minut :)





/Johanna :)


fråga :)

Emma: om BEDHEAD

vad kostade frakten?

det är olika ju mer man beställer. de kostar 39 tills man lägger till saker. Ungefär 50-60 kronor för 5-6 saker. Vi som beställde över 25 saker tror jag kostar den ungefär 200, men då delade vi tre på den.

/Johanna :)


BEDHEAD!

JIPPIE KAJEJ MUTHER FUCKER!

bed head produkterna har kommit :) jag älskar mitt liv! sitter här med malin, vi har nyss delat upp produkterna och elina har hämtat dom. Hon skulle hem men komma igen senare. Nu ska vi käka hemmagjord NYTTIG glass, nyttig kesella, hallon och bananer. Har tagit bilder som jag visar sen.

/Johanna :)

hos elina

hej, idag hade vi ba´d på morgon på skolan. Det var härligt att ha det. Sen hade vi bara jobbiga lektioner. Efter skolan idag for jag till elina. Vi har suttit vid datorn och läst lite bloggar. Nu ska jag gå till köket, hejs :)



/Johanna :)


imorgon är det en ny vekca.

hello there. nu är kvällen hära och imorgon är det en ny skolvecka... drygt eftersom det är nära praoen och lovet nu. Då blir det körigt och mycket prov i skolan. Imorgon har vi bad på idrotten och efter skolan ska jag på gymmet. Har nyss kollat på dagens avsnitt av one tree hill, I LOVE IT! synd att det bara är varje söndag och inte som gossip girl som är varje dag.

/Johanna :)

17 again :)

hello, har just käkat en god lunch. har kollat lite på tv och chattat med emil på msn om praoen och sånt. ikväll ska jag till Elina och kolla på 17 again! Överlycklig tjej är jag, vill se den jätte gärna! :)



/Johanna :)


wonderfoul night :)

Igår efter jag ätit lunch for jag till Malin. Vi var lite vid datorn och sen fixade jag hela hennes hår typ.



Senare så kollde vi lite på she´s the man och for och handlade kesella, hallon, bananer och vindruvor. Vi tog 2 bananer en kesella burk och lite hallon och blandade ihop det. hade det i frysen typ 30 minuter och sen åt vi det, jäkligt gott. Sen gikc vi ut på altan där temperaturen var mycket skönare än vad den var inne i huset. Kajsa kom förbi och vi berättade en sak som fick hon lite smått irriterad, men även vi med. Sen skrev vi med några på msn som är grymt smarta, i alla fall "kändisen". Sen såg vi på YESMAN! men jag somande.. var faktiskt trött. Så jag gick hem lite innan den slutade lite efter 1. Sen nu har jag vaknat öäst bloggar och ska ner och äta fruokost och duscha nu :D

/Johanna :)


flera rapatacker :D

kollade just på kajsas söta blogg. Där såg jag några rapattacker, dom har gjort några sånna dom.




/Johanna :)


jag på tv

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/ARTIKEL.ASPX?ArticleId=4890135

om man bläddrar ner lite på sidan kommer en film upp. just under bilden och texten.
okej, everybody! kollla på den där länken i början är jag med på ett hörn och även i slutet när jag äter ett äpple. Så kolla, den är inte alls lång:)

/Johanna :)

I want this camera!



/Johanna :)


bolgawards 2009

Veckorevyns Blog Awards är en av dom största och roligaste eventen i bloggvärlden just nu och jag ser riktigt fram emot den 17 oktober, nu är ju min pojkvän Nils också nominerad vilket jag blev jätteglad över. Det var ju trots allt jag som övertalade honom till att börja, haha. Såhär har jag tänkt att rösta i år;

Jag röstade inte på Linn, utan på Foki. Kopierad sidan och då var det fel på denna. Foki har ju lyckats bli känd efter bara några månader och då är man väl ändå en nykomling? :)

Sålklart att man väljer Kissie, ingen annan är lika kaxig som hon.

jaa, Carolina är den bästa hära och därför blir hon den bästa kändisbloggaren också.

Klart att man väljer blondinbella. Efter som hon peppar alla tjejer att dom inte ska bry sig om utseendét och allt, och hennes inlägg "bättre självkänsla på 30 dagar"

Enda bloggen jag läst lite om hära är Nils, Blondinbellas kille. Därför får han min röst.

Valde hon för hon är gullig och har en bra blogg.

Jaa, eftersom foki kör sitt eget race i bloggen röstar jag på hon. Gillar hennes blogg!

Hade svårt val mellan blondinbella och stina-lee, men tillslut vart det ändå blondinbella :)

Hära tog jag bara någon, läser ingen av deras bloggar :)

RÖSTA DU MED!

 http://www.veckorevyn.com/blogawards/rosta/index.xml

/Johanna :)


gratismakeup.se

okej, nu var det så att jag var medlem på gratismakeup. Då loggade jag in och var inte serils på den och tjuv värvade några. Och det är ju fusk. När jag väl hade nått upp till 600 poäng så skicka jag en order. Då tog dom bort alla poäng jag samlat ihop, då bad ja om att få tillbaka dom. Och ja, det fick jag, men bad dom också ta bort värvningspoängen. Då gjorde dom det. Nu för någan dag sen så nådde jag upp till 600 igen och skickade en order, med dom poängen hade jag endast loggat inte och svarat på pollen. Men dom nekade ändå min order. Då skrev jag ett brev om det till dom.  De sa att jag fuskat, men det är ju från värvningarna dom räknade IGEN så egentligen skulle dom ju inte ta bort dom poängen igen. Och nu så mailar jag igen om det, men dom svarar inte! HILMA SKIT GRATISMAKEUP!


/Johanna :)


pics of oss :p

Lite innan idol kom elina och gjorde oss sällskap. Vi har kollat på idol och käkat glass.


we are so last year!





/Johanna :)


fredags mys :)

hello, idag efter skolan kom josefin till mig. Vi kollade på gårdagens idol och lite annat som te.x gossip girl. Sedan har vi suttit vid datorn och chillat!





/Johanna :)


rappatacken mot kissie :)

*Solariebrun, solariebrun, kan inte vara fel. Vara brun som kanel. Solariebrun, solariebrun. Vill inte vara blek,  vara brun som en grek. Kommer ligga och steka tills jag dör, bland mina blåa ljusrör. Sen vill du forsätta en dag i sender, läppförstorning. Bleka dina tänder, tillslut blir du konstgjord..*



haha, diggar låten :)

im happy :)



wihoo, världens bästa sida med extremt billiga hårprodukter från bedhead har lyckliga lilla jag hittat. Beställde hem med malin och elina för någon dag sen :D hoppas dom kommer nu!

/Johanna :)

yesterday







/Johanna :)


movietime :D

sitter hos elina nu och kollar på män som hatar kvinnor igen, eftersom vi spola igenom den sist.
idag hade vi freinds/elevrådsutbildning på skolan, det var en kul dag tycker jag. Nu ska jag kolla vidare :)






/Johanna :)


idol

sitter hos malin och kollar på idol nu.
är paus så jag passar på att blogga ett kort inlägg.
vi har no prov på torsdag så vi har tränat på g-rutan, hon klarade den men inte jag, haha lol.
nu ska jag kolla vidare, hejs :p



/Johanna :)


ungdomstinget

hello there. Har just kommit hem från ungdomstinget. Idag handlade det väldigt mycket om vidselsskolan. Dom eleverna tycker att dom aldrig får ut något, så då sa dom, nu jävlar ska det gå. hahahhaha! Till lunch fick vi kycklingklubbor och potatis/klyftpotatis och valfri dryck till maten, gott.

Är i alla fall hos Elina nu, vi ska vara här tills då vi ska till skolan igen och bli fotograferade. Tror det var tio i 3 så då blir det väl att fara 20 i 3 kanske.

/Johanna :)

hemma efter bion

I am tierd! jag kom för ett tag sen hem från bion jag var och kollade på med elina och ida. Även mamma och Elisabeth var med. Jag drack en dricka i början, men inte hela helt själv då. Men ändå var jag tvungen att gå på toa två gånger under 2 timmar. Och innan det hade jag gått på toa två gånger innan filmen, det är ju rent ut av sakt skämmigt. Nej nu ska jag gå på toa och efter det läsa eller se en film! om det blir film tar jag en gammal film vid namn; nära och kära. Annars läser jag väl gossip girl eller slutet igen på ljudet av ditt hjärta. hmm, svåra val jag har framför mig.

ps. bilderna vi tog igår hade julia fört över på en hårddisk som är nere i sundsvall, skulle få bilderna när hon fått hennes dator av skolan. Ni får vänta ett tag till :)



/Johanna :)


bio ikväll

helllo :) Idag är det söndag vilket betyder att det är bio. det är en fortsättning på "män som hatar kvinnor" som heter"flickan som lekte med elden"


jag tror den är grymt spännande! man måste se till att gå på toa innan den.

nu sitter jag här efter att ja varit och Svea, hunnit äta palt och lite andra saker. Har fyllt i praopapprena, jag ska och höra om den sista platsen på måndag med Jossan. hoppas vi får vara på ett dagis båda två, speciellt gärna på Sveas dagis.


Nu ska jag prata med Elina och höra om hon ska med och kolla på bion med mig och ida. Annars får väl jag och Ida fara helt själva.


jag, therese pch ida i sommras en härlig sommar dag :)


/Johanna :)


just duschat..




skotfotot :)

Hittade några bilder på Fannys blogg från skolfotot. Vi vart riktigt söta :)





/Johanna :)


flurheden

hejhej :) Igårkväll for jag och Julia upp till flurheden till Johanna och Elice för Johanna fyllt 17 år. Vi fikade och fotade. Sen kom Ida, då var vi inne hos dom och kollade på bilderna vi tagit, vi var i Johannas rum. Jag och Elice kollade på hennes naglar och nagellack, alltså lösnaglarna hon gör. Dom är så grymt snygga. Är grymt pepp på att köpa sådana, men dom har stängt idag!! Jaja, ska kolla om Julia har tagit kameran annars visar jag bilderna sen.

/Johanna :)

högheden :)

hello bloggen :D ha rnyss kommit hem från högheden, skulle till mim men dom hann stänga så himla tur att Ida hunnit köpa en present till Johanna som vi kan dela på. Nu ropar mamma att det är mat, blir palt till lunch/middag för mig. Har ätit lite pyttipanna kl halv 12 kanske. Ska gå och äta nu, hejs :)

/Johanna :)

folkracetävling

godmorgon :) Vaknda just och har ätit frukost. Det var riktigt smarrigt, nu kollar jag på gossipgirl. Efter det ska jag dra till högheden på folkracen. Måste kolla vidare nu, hejs :)

/Johanna :)

My super ex grilfriend

godkväll :)

 Planksteken var lika god som vanligt. Efter maten spelade hela familjen jimrummy eller hur det stavas. Ingen aning om vem som vann, eller jo juste, jag vann ju :)

nu sitter mamma, pappa, julia och jag och kollar på my super ex girlfriend samtidigt som jag skriver med EmiL och Ida på msn. SKa fortsättta kolla nu, hejs :)



/Johanna :)


godmiddag igen

juste! BLIR PLANKSTEK IGEN TILL MIDDAG :) syrran ville ha det så ska gå ner och börja med det nu kanske.

/Johanna :)

äntligen fredag!

wihoo :) Igår på hockeyn vann luleå med 3-1.

IDag for jag till tangläkaren första timmen vi har skola, så jag missade No:n. Efter det hade vi språk. vi hade tyska glosor som var muntliga, men jag behövde inte säga något. Sen svenska prov, och det gick inte alls bra.. Efter skolan for jag och Julia och tog andra sprutan av gardasil, kändes ingenting enligt mig. Sen fixa vi en klipptid åt hon, även handlade vi lite småsaker på gårdings. Sen till mim, julia hitta en skitsnygg skjorta och jens som var fina på hennes rumpa. Nu går jag och kollar på gossipgirl, hejs :)




mina fina naglar ville ja visa med den bilden :)







/Johanna :)


HOCKEY!

Nu bär det av till hockeyn, ha det bra :)





ny kofta från rut m. fler :)

/Johanna :)


skoooooola!

God morgon :)

nu vaknade jag för 20 minuter sen, har hunnit äta och klä på mig bara. Sitter och bostar tänderna nu, jag behöver inte göra eftersom vi har idrott första timmen, nu ska jag inte glömma en handduk då vi måste springa nåra kilometer idag. VI hörs! :)



/Johanna :)


leker med webbben :)



































/Johanna :)


middagen väntar

åååh, jag är snart klar med planksteken! alla saker som ska på är klara, bara kvar att steka köttet, det tar inte länge. sen ska jag bara vispa ihop potatisen så är mosed kalrt :D åååå, så gott det ska bli. nej nu måste jag steka om inte nån annan gör det!

/Johanna :)

plankstek är gott

chillchill, vad händer och fötter?

mitt namn är johanna och jag ska äta plankstek idag till middag. Det tillagas av självaste kocken JAG. Ska göra hemmagjort mos, fläskfilé, majs, sparris, bacon, tomat, championer och beasååååååååååås! Måste och handla lite innan något av tillbehören, så drar ner lite innan jag ska starta med maten och handlar med min superduper mopded, serru :)

/Johanna :)

söndag är en slappar dag!






morgonrock :)

men det kan man ju inte ha hela dagen?





går ut och går nu! hejdå

/Johanna :)


fett söta bilder!







/Johanna :)


festbilder :)

ERICAS BILDER :)
MÅNGA, BUT SO WHAT?








































/Johanna :)


hanna och agnes var här :)


Jag och söta Agnes i bakgrunden :)


Hanna är djupt konsentrerad i "män som hatar kvinnor"


hahha! :)


gräsklippartjejen Johanna :)

Nu har jag nyss klippt gräset hos farmor. Efter det for jag till Svea som hade varit å plockat lingon. Vi gungade, men det vart kallt så vi gick in istället och måla. Sen kom Hanna Sundman dit, vi åt lite glass och sånt. Nu har jag just kommit hem och ska ut på byn. Ska hämta min moped hos Elina. Sen ska Hanna Samuelsson komma, Hanna ska vara med Emma så hon far hem igen. Vi ska kanske vara med Elina och Johanna. När jag körde gräklipparen hem ropade nån mitt namn men såg inte vars, men sen vände jag mig om och såg Emma och Miriam, trevligt :)



/Johanna :)


utgång!

ska bara platta håret så far vi :D










/Johanna :)


gästbloggar

hej, de är Elina som skriver.. ni vet elina öhman :) just nu sitter jag på datorn och johanna plattar mitt hår, de är så jobbigt att göra det själv så hon får göra de. som sagt ska vi till liv på fest ikväll. de ska bli kul! vi far nog kring 6.ajja, nu kommer jag inte på nå mer att skriva..

hejdå!

/ ELina ; )


Nu far jag iväg :)

Nu drar jag till Elina på 20 minuter, ska föna det sista blöta i håret sen äta något och sen drar jag!

fest

Hemma från fredagens skola och äntligen helg. Har alldeles nyss duchat så jag sitter här i handduk. Klockan 3 slutar Elina så ska dra till hon då, nu ska jag börja klä på mig och lite annat små tjaffs. Ikvälll blir det fest hos Liv. Hejs :D

/Johanna :)

Torsdags dagen!

Idag vaknade jag 7, jag sov 15 minuter längre för jag hade sovit med flätor och då behövs det inte fixas något. Åkte med mamma till skolan för att det stormade som bara den ända från igår. På skolan hade vi engelskaprov först, gick ganska bra, var inte speciellt svårt. Sen hade vi bara slöjd, bild och musik. Efter skolan gick jag och Elina till gymmet och hörde om vi och Johanna fick fara på en gymgenomgång på Torsdag klockan 2, och ja, det fick vi. Sen gick vi hem till Elina, jag gjorde klart engelskan vi fick. Sen kom Johanna och vi for till heart to heart och åt, gott. SEn drog vi på byn och in till mim, jag prövade tfyra par jeansleggings, kunde ha alla men vart inget köp. SEn kastade Johanna och Elina bara på mig kläder för dom tycker det är så kul då jag köper saker. Jag köpte en snygg tröja, ska gå dit senare och köpa en kofta mest troligt. Nu ska jag gå ut och gå, hade :)

/Johanna :)

vandringen!

vandring, vandring, vandring...

Ja är helt slut i kroppen.  Igår då jag, kajsa och mamma skulle dit tog det läänge.. vi körde verkligen vilse lite då och då. haha, men still slut var vi framme vi också. Var 500 m att gå från bilen in till skogen mitt i ödet så kajsa fick hoppa kryckor hon. Väl framme fick vi nystektpalt och sylt. Sen satt vi några tjejer i vårat vindskydd som byggts tidigare av klasserna. Efter det var det två stycken tävlingar. Och såklart vann min grupp den som man fick ett pris i, en bok y, jippppppie!

Jag gick och la mig 12 för Josefin och Elina skulle det med. Somnade efter ett tag, vaknade igen av att Emil och Madde kom och levde om. Då hade tydligen Otilia kommit och sagt hej men jag sov visst. Somnade om efter dom levt om 15 minuter. Sen vakna jag igen halv 4 av att Pontus skrek "vars fan är min väska?", då kom då hela gänget som hade varit i kåtan och skulle sova. Emil och Kajsa prata om nå skit tills 5 så då fick ajg sova tills kvart i 7 efter det. Packade min väska och var kalr först för det var bara jag Josef vakna vid 7. Vi kom iväg 1 timme senare än vad vi skulle pga. vissa skäl. Vi vandrade och vandrade, kändes som det var långt. Men var bara 6 km idag. Gick först med den klungan fram men väntade och gick med Krille och Matte. Vi stannade när vi tappade bort klungar framför oss, men då kom det en till, några av dom fortsatte gå men inte dom andra. Vi skulle vänta på Anna och Eva men dom kom aldrig. Så vi chansade och gick och det vart rätt. Sen väl framme vid pausen vänta vi 40 minuter på att Ola, Eva och Anna skulle komma, dom var så lååååångt efter alla andra. Sen gick vi igen ådå tog det bara 40 minuter, men jobbigt. Blåste som bara den, och sen började det regna! Också var man trött! Iaf då var vi med tvugna vänta på Ola i bussen. Man var törstig som bara den men ingen hade vatten. Sen for vi hem. Har varit hemma i 1,5 timmar. Ska kolla på "how i met your mother" nu :)

/Johanna :)

vandring

hejhej, jag hinne rinte skriva. HAr just gjort engelska och matte, nu ska jag tydligen gå igenom allt jag har packat tycker mami ådå äre bara å göra det. Åker på vandring imorgon! Hörs på onsdag :)

movie time

Igårkväll kom Johanna och Ida till mig. Vi började att kolla på the benchwarmers eller hur det stavas. Sen när den var klar gick vi upp för att kolla på män som hatar kvinnor, grymt bra film! Det hände då och då att vi alla skrek, och inte jag iaf så speciellt lågt.




/Johanna :)


handlat mat :D

brrr.. vad kallt det är. Drog nyss upp på byn, mamma sa: de skulle vara gott med bananer till det här, också skulle vi haft bröd til imorgon, men det är ju synd att jag inet har nån flicka som kan köra ut och handla det, så jag gjorde det allt. Now im back! Ska äta fläskfilé nu, vi hörs :)

/Johanna :)

bilder

Igår var jag en stund med Svea, hon ville att jag skulle ta kort :)





iförrgår :)

sweeet..

/Johanna :)


dagens shopping :)





 

/Johanna :)


fredagsmys :)

Hejhej, igår for jag till Idas farmor och farfar men hann inte vara dära länge, vi drog vidare till coop halv 9 och hyrde en film. Vi hade ÄKTA fredagsmyyyyyyyys.     Vi såg filmen "a boy".

 

Nu har jag nyss kommit hem från luleå, jag shoppade 3 nya byxor och 1 spets linne. allt från vila och bikbok. Vart att jag käka lunch på dagobert med mamsen också. Nu ska jag hänga tvätten och sen dra vidare till farmor och måla hennes naglar.




/Johanna :)


:)






BÄST! :)

/Johanna :)


flurheden :)

När Elina skulle på match dorg jag vidare till farmor, hon och Gotte skulle precis äta så jag åt med dom efter jag varit med Svea ett tag. Sen gick jag över till Svea efter maten, då var hennes farmor och faster där, dom är så trevliga alla släktingar mot mig. Sen gungade vi som vanligt. Då ville hon plötsligt att jag skulle ta kort så det var kanske 20 bilder typ, men hon är ju för gullig hon. Nu har jag nyss kommit hem och hunnit läsa någon blogg. Halv 9 ska jag till coop och möta Johanna och Ida, vi ska hyra en film och sen dra vidare upp till Flurn :)



/Johanna :)


hos elina ;>

Jaa, nu har jag varit hos elina ett tag. Hon sitter och nördar vid datorn så då gick jag och tog hildas dator och nördar vid den. Jag är less att bara spela dator och se på tv efter att ha gjort det i en vecka. När Elina ska på match drar jag vidare till farmor och kollar om svea är hemma. Annars far jag hem och äter. Kanske hör om nån annan vill göra något, hade :)

/Johanna :)

musen till datorn fungerar inte, så kan inte göra /Johanna :) fet.

stan!

hejsan, nu har jag nyss kommit hem. Det var tänkt att jag och mamma skulle till stan, men jag vill inte följa. Eller jo, om hon far så följer jag men jag måste inte fara. Vi kanske ska till piteå idag och luleå imorgon då. Nu ska jag kolla på scary movie 4 :)

/Johanna :)

torsdag kväll

Efter våran goda middag mamma gjort tog jag moppen och drog och postade brev, så nu har jag sålt jultidningar, hahaa. EFter det ringde jag Ida och hörde om hon var hemma, ville låna "vi hade i alla fall tur med vädret igen" och det fick jag, så Ida, du får låna mina kenny starfighter jag kommer få alldeles snart. När jag körde dit såg jag farmor så när ajg hämtat filmen så for jag in och bara sa hej eftersom hon inte vill bli smittad av mig. Såklart såg Svea mig och jag kunde inte säga nej, men jag sa till Emma att jag hade varit sjuk, men svea var också hostig. Så vi gungade lite och efter det så lekte vi lite till. Jag har nyss kommit hem och ska kolla på gossip girl nu och vänta på mamma så vi kan kolla på film :D

/Johanna :)

gina tricot :D











detta beställde jag, är itne säker på att det var dom trosorna, men typ :)

/Johanna :)


stinalee :)

hoppas ingen har missat att en av våra söta bloggare, stinalee.se är med som modell för Nelly.com :) För mamma kläder såklart.







sååå söt :)

/Johanna :)




gratis bio :)

Bli medlem hos gratisbio.se

DEt är enkelt, det enda man behöver göra är att bli medlem och helt plötsligt har man 50 poäng. Man samlar poäng genom att göra erbjudnanden, besöka hemsidor och värva vänner. Hut enkelt som helst, bli medlem nu och ha även chansen att vinna ett presentkort på nelly.com om du skriver om gratisbio.se i just DIN blogg. JAg kommer att fortsätta vara inne på denna sida, gör det du med!

BLI MEDLEM!

Skriv om oss och tjäna poäng + vinn shopping hos Nelly

benkvärmarna!

haha, kollar nu på the benchwarmers, "bänkvärmarna" som det heter på svenska. Sjukt rolig film, helt klartmin humor. Den är bara för bra. Jag har som sakt spelat in den med våran boxer, tänker inte radera den nu, måste hinna se den en gång till, haha! nu måste jag åter gå till seendet 35 minuter kvar!



/Johanna :)


sprängaren

godmorgon :D

Vaknade kvart i 8 av mig själv, inte vanligt när jag är så trött som jag är nu. Sitter nu och kollar på sprängaren som gick på tv igår, men jag spelade in den istället för att kolla direkt på TV:n. Nu ska jag gå och käka en macka och dricka lite juice om det finns kvar.



/Johanna :)


jultidnignar är bäst!

Jaa, nu har då jultidningarna kommit till brevlådan, såklart ska jag sälja. Men endast till familjen, jag ska köpa Kenny Starfighter, och då köper mamma och pappa med något och då blir det hipps 250 kr vi köpt för och då får jag pengar och även en snygg rosa mp3 spelare som present. Pengar får man pga. hur mycket man har sålt. Jag tog mig ju såklart bara upp till första premien som betyder att jag får välja bland dom sämsta sakerna, då tog jag högtalare till min mp3. Sen är det ju 2 jultidningar och så säljer jag för båda, alltså mera pengar, en plattång och 2 filmer som present dära. HAHA, man tjänar ju :)



/Johanna :)


filmtips :D


Nu har jag för ett tag sen sett klart denna film. Jag tycker att det var helt ok och verkligen sevärd. Den var inte speciellt lång, 1, 20 minuter och det passar nog mig ganska bra i tid. Om dom är för långa börjar jag att tröttna, jaa, då är bara frågan vad jag ska köra ikväll?

/Johanna :)


hångelklubba! ;>

jag läste just "kusin" Saras blogg, då hade hon en bild på Fredrik presenter från hans flickvän Åsa.

Klicka f�r att st�nga bilden
Och som Sara skrev, Åsa är för gullig hon :)

/Johanna :)


bröllopsduellen

morrnmorrn :)

Vaknade lite innan tio. Låg kvar i sängen ett tag och drog mig. Sen dess har jag bara kollat på 2 and a half men och läst några bloggar. Nu ska jag kanske fortsätta kolla på det och sen när det är slut ska jag äntligen kolla på bröllopsduellen som mamma hyrde igår.

/Johanna :)

beställning igen

yoyoyoyo! jag är grymt trött så ni vet, jag och mamma har nyss kollat på gossipgirl och mamma gillar det faktiskt. Innan det var vi hos åsa, fredrik och sara. Vi fikade gotteligott. När vi om dit tyckte Sara jag hade så fin jeans klänning så hon ville också köpa en så då gick hon till datorn och beställde från gina tricot. Jag beställde med 3 trosor och 2 randiga tröjor. Kommer komma hem på någon dag hoppas jag. Nej, nu är jag för trött!

Och förresten så trodde mamma förr att det växte makaroner på träd. Även då hon var mindre hade hoon ketchup i rummet ifall det skulle bli krig, då skulle hon låtsas spela död, alltså ketchupen skulle vara blodet då. SMART!

Och sara trodde aldrig att tankbilar behövde tanka, hon trodde typ att bensinen i "släpet" bakom dom var bensinen dom körde på. hahahahha! :D


/Johanna :)

födelsedagsfika

Hallå alla, nu ser jag en film som jag spelade in igårkväll. Jag ska alldeles strax gå och duscha så jag blir fresch då vi ska till min kusin Fredrik som fyller 17 år. När vi kommer hem ska jag kolla på den andra filmen, men det är den som mamma hyrde.

Mamma klagar alltid på att jag är svart runt halsen sp nu har hon typ hett dit såpa och en blöt handduk runt halsen så det ska fara bort. kul för hon.

/Johanna :)

god frukost :D

IM HUNGRY!

mamma skulle fara och handla men då kom bettan så då var hon tvungen att vänta ett tag. Hon ska ringa när hon är på coop, jag vill att hon ska hyra 1 eller 2 filmer om dom finns inne. Sen ska hon handla bravo och även korv. Nu ska jag gå och äta en frukt så jag inte hungrar ihjäl. Efter det blir det 2 and a haf men!

tisdag

godmorgon :)

Nu har jag nyss vaknat och satt mig här, nu ser jag en liten katt som står brevid mig och vill ut. Ska ge hon piller först och sen får hon gå ut. Nu ska jag gå ner och kolla på en film jag spelade in imorgon. hoppas den är bra.

/Johanna :)

RSS 2.0