myysigt

nu sitter jag här och har lindat in mig i en filt för det är så kallt! jag har vaknta för ett tag sen så har just hunnit kolla alla sidor på allas blogg varit på några andra sidor mer! så det har som inte hunnit hända något idag :/  kan kanske skriva mer om det händer ngt kul =)


27 dresses

jag och jossan har sett en liten del av 27 dresses den var okej men absolut inte i pippis klass (Y) men den går iaf att se :P jag tror vi ska se den klart nu med vårat goda godis :D

Jossan e söt!

idag ska jag vara med jossan, hon ska sova hos mig och vi ska ha kul :) hon ska komma på lite mer än en timme för hon tränar gympa till 6 och då ska hon bara hem :) men sen så kmr hon! ska gå och äta! HÅLLER PÅ DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trött....

jag är faktiskt ovanligt trött så ska inte skriva så långt :) jag har nyss kommit hem från K-U vet egentligen inte vad det var, men jag följde med linn =) man lekte mest! ändå gode skoj var det :P idag på skolan va det inte så jobbitgt, hade som inga riktiga lektonier :) de är det bästa! sen efter skolan var jag direkt med linn hela dagen tills nyss =) hon pluggar SO nu! hon ska få alla rätt på provet ju! hahahah! lycka till :P ska dra nu, herrå :)


Det är Linn som bloggar i Johannas Blogg =)

Men Hallååååå :) det är Linn som skriver och jag sitter här och är med Johanna vi ska snart Plugga världensländer och Europas huvudstäder eftersom jag har prov på den på fredag..... Haha men i alla fall idag har jag varit i skolan hela dagen vi började 09-20 med NO fyskik blää har prov där om två veckor om typ nåå ja vad det nu hete .. Men i alla fall senare hade vi Svenska åh det är kul :) haha sedan HK sedan språk kom ihåg att det inte är Johnna som skriver utan det är Linn.. Idag ska jag och Jobi på KU med typ Malin, Anna, Hanna och Elin det blir kul :) sedan blir det hem och sova så att man inte är så trött imorogn hahahahaha .. i alla fall imorogn ska jag köpa godis det vill jag åh nu får jag köra moppe så gör det nu typ hela tiden :D.. Åh imorogn är det fredag då blir det helg :) hahah.. Nu loggade någon in på Johannas MSN :P haha.. Vad gör alla idag då ? Som typ läser denna intresanta blogg hhohooh.. Jag längtar tils Jul nu och snön åh julmusik haha jag e lejd I KNOW  :P.. Nu tycker Jobi inte att jag ska skriva nåå mera eftersom jag är5 så cool :) men nu ska jag då dra men ha ett bra liv alla :) Och jag vet att jag skriver världens bästa bloggar .......... Nej men nu ska vi ta och plugga ses haha elr så kanske vi inte alls gör det fetersom du kanske ine ens bor i Norbotten haha och då blir det ganska långt haha fattar du ? hahha jag vet jag skriver gode j´lejt haha det tycker då Jobi men vill ni veta en sak ?? Nu skrev precis Jossan till Johanna och det var jag som skrev hahahahahahhahah COOLT :) idag har jag kört massor av mopppe till skolan och hem ....  Haha jag är bäst.. Nu får typ Jobi damp på mig så nu ska jag ta kanske och sluta haha men nu säher Johanna att hon måste gå på toooooa ah HJÄLP nu kommer det är lukta ;O haha nej jag bara skojade.. Nej men nu ska jag dra men det var som så kul att skriva hahah men sees nån dag elr =?? Haha Hanna du är coolt för vist läser du Jobis blogg ???? Samuelsson :) ses en vacker dag nästa sommar :D..


inne-bandy...

vart just på innebandy, har bara hunnit hem och duschat :) nyss så ringde johanna och hon sa att hon ville vara med mig ett tag så hon ska komma snart till mig :P det kommer bli fun! :P ska gå nu! hejdå =)

en dag till i skolan

jaaa, det är lite drygt som sakt att vara i selhomen! för det första så är det jobbigt att cykla dit, puuuuh! sen så måste man göra masssa saker /: vi vann inte tror jag, det blir nog 9D :) men vi kommer nog 2:a elr 3:a vi var då iaf bäst i tre grenar av typ 8 elr nå :) :) vi får veta det imorrn! det var iaf god mat idag på skolan :D nu sitter jag här och lyssnar på takifa =) ska se pippi nu :D förresten jag har inne-bandy idag för första gången på länge =P kan skriva sne hur det var :)


skolan............

även en jobbig dag på skolan :/ vi hade inte så mkt jobb men lite han vi skriv a på tyskan :( :( :( :( sen iaf sista 110 minuterna hade vi hk, det var grymt roligt :) vi gjorde smoothie och varma mackor med =) jag vart med sebbe men han var ganska bra för att vara han! helt otroligt! hahhahah.... nu sitter jag hemma och har jätte tråkigt! elr lite kul för jag skriver med jossan på msn och ida på sms :D men ska nog se pippi nu och det är kul :) pussssss


                                     JOSSSSSSSSSSAN! <3


                                               MIN IDOL!!!!!!!!!  :)


Ja då var det skola igen /:

Idag har det varit första skoldagen efter 11 härliga veckors sommarlov. det var väldigt drygt eftersom det inte var något nytt, eller jo några små sexor som började :) vi fick iaf hälsa på våran sånhära klass vi ska ta hand om typ! dom var väldigt blyg om man säger så. dom typ satt och kollade ner i bänker! hahahhahaha, det var lite roligt :) lite roligt var det iaf som då jag träffa Elina och Jossan <3 dom e så söta dom två =) men sen var det inte så mkt som var roligt, elr jåå, då rickard berätta världens sämsta blondin skämmt, ett löd sågär :) det var en brun en blon och en röd hårig som rymde fårn ett fängelse typ, då vart som stannade av polisen och så hade dom en påse på sig, då sa den rödhåriga då polisen knacka på mjau,mjau! den bruna vov vov! och den blonda potatis potatis! ahhaha så sämst, dom skulle ju få det att låta som djur åsså sen kmr den blonda!!!!!!!!!! HAHAHHAHA! :P jätte kul :) vi hfick jätte dåligt schema iår ;/ 10 över tre alla dagar utom en där det är 2o över 2 och då går det ju ingen buss /: sen efter skolan vid halv 2 for jag till farmor och klippte gräset, vart klar just då det börja regna lite :) det var tur!  sen åt jag typ nå kött och potatis :) GOTTA! :) nu är jag hemmma och gör ingenting, ska vara med Linn och Johanna och köra moppe på en äng :) KUL!!! :P


                                       Jag och te koppen! :)

en härlig prommenad sitter aldrig helt fel...

jag har just kommit in från min härliga 1 timmars långa prommenad! elr nästan en timma :) det var verkligen härligt att gå idag i det härliga vädret, inge sol inge regn! utan lagomt varmt :) nu sitter jag på msn och pratar med idaaaG :) hon sitter och rekomenderar några bra filmer =) idag ska våran familj kanske äta mat från grillen elr OKEY! jag rösta på grillen, är inte så förtjus i pizza /: men det går bra med hammisar :D får se vad det blir. ska kanske vara med elina sen, men nu kan man ju inte vara uppe lika länge för den där himla skolan börjar om :/ :/ :/ :/ pusss tjao ! :P



                                      Jag och elina e najs!

tråkigt :(

idag har jag inte gjort ett endaste piss! har typ bara bäddat rent i sängen! kört lite moppe på gården och det! sett sex and the city och vart med linn. men sen for hon och var med johanna! ska gå ut och gå nu, hejdå!


WHAT HAPPENS IN VEGAS!!!

Jag har precis sett en movie med mina vennner! den filmen vi såg var veldigt bra! :) jag rekomenderar den! den var lite busig! jag har ju som sakt bakat cud cakes tidigare idag så vi ska nog dra ner och käka en sån :) !

Cup cakes :D

jag har just bakat mig lite smarriga cup cakes till en efterrätt till vårat middags främmande idag! Vi ska äta mat, sen ska vi äta lite glass och mina smarriga cup cakes som är gjord av muffins receptet den har man lite nutella på, sen strössel och sen har man en halv söt liten geisha på :D rekomenderar den verkligen!!! receptet finns på www.livetibyn.blogg.se under kategorien Recept! den är väldigt väldigt väldigt god! pröva att göra dom goda recepten! Nu hade jag snart tänkt att föna mitt hår och föra över bilderna på mina cup cakes från mobilen ska ni få se vad smarriga dom ser ut! hahahha :P



FÄRDIGA FÖR ATT FÅ DEKORATION :)



BÖRJAT MED NÅGRA :)



ÄNTLIGEN ALLA KLARA :)



SAMMA :)



EN SÖT LITEN CUP CAKES :)

SORRY FÖR DEN DÅLIGA KVALLAN :/

amen visst :)

nu idag har jag bara hunnit se lite film, ätit frukost och skickat bilder till emmma :) det var nog några fina bilder jag skicka! hahah! jag har spelat lite g5 och jag vann båda gångerna, det var gode kul!!! jag hade ju lovat att lägga ut bilder ifrån då jag och ida var i luleåmså jag hade tänkt att göra det nu, är inte så bra bilder för hitta inte min kamera :'( så var tvungen ta mobilen, men man kanske ser lite iaf :) skriver mer senare! hejdå :)



       suddigt, men det är iallafall två parfymer, tunikor byxer och sånt :)



                                                      Lite påsar =)

hungrig!

jag satt just och kollade på lite os innan Johanna kalla mig upp hit :) det var några från jamaica som just tog världsrekord i springstaffett där man är tre stycker som byter med varann! det är coooolt! assså serrri jag håller på att dö i hunger, har inte ätit något mer än lite sallad vid 11 :'( stackars barn nu för tiden. men jag ska iaf äta KYCKLING! så grymt gott, ska nog dra för maten är snart klar! tjaotjao, ps läger ut någon bild på det jag och idaaaG handlade i luleå!


Happy birthday! :)

Igår efter att jag hade varit och shoppat med idaaaG i luleå så for jag hem en snabbis, jag tog en påse och tog min raggar hojj och for till Elina som fyllde år! :) När jag kom dit så var Johanna där, vi satte oss och öppna elinas fina paket, hon fick parfymer och godis i massa mängder. Sen kom då alla hennes släktingar och hälsade på, då vart det mycket mera presenter till den lilla prickiga 14åring =) (vattkoppar har hon haft) Sen skulle jag fara hem höll på dö i HUNGER!!!!! Hade inte fått nå mat sen tidigt och då var kl 9!! men då jag skulle fara fick jag inte för elina, hon sa: men det går ju mycket snabbare om du äter här! jag bara: jaa, men då vill jag ha mat nu!!!!!!!! så då gjorde vi oss mat direkt, vart nätt kött och potatiiis :P sen ville jag inte cykla hem då det var så mörkt, så då kom min pappi och hämta mig vid hal 12 elr någt :) sen såg jag ex-effect, next och satc! det är grejjjer det! sen sov jag ända till 12 minuter över 10. nu sitter jag här och lyssnar på lite takida, har nyss sett lite fullfrys med ida... även spelat rebubbled (Y) 



                                                  Elina och jag :)

RSS 2.0