Diggilioo i storforsen

Hej! veckan som varit har jag tillbringat i stugan och någon dag hemma. Varit med kompisar och chillat och det. Igår följde jag med familjen lundström upp till storforsen för att kolla på Diggiloo. Det var en bra föreställning iår. Några nya saker dom inte har haft med förr! Nu i helgen och veckan komma jag mest troligt vara hemma.





Teuger

Jag och min syster for upp till stugan i fredags där alla andra var. Vi hade tänkt stanna hemma först men ångrade oss. Så jag har varit i stugan sen fredags och jag är där än. Fredagen mös vi bara. Lördag var vi ute, fiskade, spelade spel med mera. Idag har det varit dåligt väder.. En gång under dagen såg det ut att vara bra väder så då for vi ut och åkte fyrhjuling, mitt under resan började det att spörega. Vi vart jätte blöta, och leriga.. Så efter det badade vi och basta! Hääärligt. Nu ser jag och Lisa "sex and the city". Ikväll blir det mys och fiske:)

bagarstuga

Igår hos Josefin var jag med hon och Julia. Vi såg film, mös och dansade. Vi sov över i Jossans bagarstuga. Igår när vi skulle göra bananer med choklad i över den öppna spisen failade vi. det började brinna över bananerna, men som tur var såg Julia det snabbt och vi hann rädda dom <3


Mot tjärnbacken

Nu ska jag ut på byn och fixa lite saker och handla. Sedan drar jag vidare till Tjärnbacken där jag ska tillbringa
hela kvällen och natten hos Josefin.






midsommar bilderna kommer här



































sådär, där är några bilder från midsommar!

Godnatt


RSS 2.0