ljudet av ditt hjärta

Nu har jag nyss vaknat och satt mig hära. Igår var jag på rix fm där det var olika artister som spelade. Ska lägga in bilderna på datorn sen. Nu ska jag bara skriva detta och sen gå och läsa ut "ljudet av ditt hjärta". Så grymt bra bok det är! Men skriver sen efter det och efter jag ätit :)



/Johanna :)

Luleå

Imorse följde jag Ida, therra och hennes mamma Maria in till luleå. Vi började fara på storheden till jysk och rusta. Sen h&m och dollar store. Sen for vi in till själva staden, först h&m, sen jc och gina tricot. På gina köpte jag ett svart linne och ett leopardlinne, det var rött, svart och vitt. Sen gick vi tillbaka på jc och där köpte jag två stycken halsdukar, en rosa och en svart. Dom var stickade. SEn gick vi till smedjan och kollade då Therese vart sminkad men dom hade knappt börjat då, vi gick och leta en sitsplats då. Vart lite irriterad då alla var så lata så dom inte orkade gå runt fåtöljerna ens. SEn for vi på monki, är köpte jag 4 tröjor för 25 kr styck. 2 gav jag til min syster för hon är sjuk och hon ska flytta :)

Visar bilder senare. Kommer mera från ikväll också.

/Johanna :)

Miranda och William :)

kolla hära så fantastiskt!

Miranda och William :)









/Johanna :)

bilder

Här är bilder från igår, bara några.


elina och adina


en liten groda :)


duktig på att hålla i katter.


plockar jordgubbar :)


sen tappade hon den ;>

/Johanna :)

Harry potter

Idag när klockan var kvart över två for jag från Elina till Johanna. Hon skulle packa till umeå och köra crossare så då var det lika bra att jag for. Hos Johanna så spelade vi det kuliga spelet rebubbled, märks att det var ett tag sen jag spelade det. Sen spelade vi volley boll och åt en almondy. Adina och jossan var på byn så dom passade på att komma till oss, vi for och badade på selholmen, ändå inte jätte kallt. Sen när vi var klara så kom Simon, sen efter ett tag for vi hem. Då gick och cyklade vi. Jag snabbade mig att äta lite kött och potatis gratäng och sen så for vi på bio, Harry Potter och halvblodsprinsen. Ska inte säga någonting om den, haha :p

 



/Johanna :) 

adina och elina

Nu är jag hos Elina, vi hade väckaren på 10. Jag stiger upp och allt men tror ni inte hon sover än? typiskt ;o

Igår åt jag och Elina nyplockade jordgubbar och glass. Direkt efter man stoppat i sig sista tuggan tog jag cykeln och hon moppen till Adina. Nu tror jag att jag hittar dit själv faktiskt. Hos Adina kolla vi då julia spela the sims 3, bakade kladdkaka, åt grillat, målade naglarna och spelade kubb. Första var det jag, elina och david mot adina, cajsa och julia två gånger, sen kom ser-gej och då spela vi han och david mot mig, adina, och elina. Ska gå och väcka hon nu...

 

sådärja, nu är hon vaken

/Johanna :)

Tisdag :)

Idag vaknade jag 10.10, Elina ringde mig 10.25 men hörde inte det för hade på ljudlöst. Sen gick jag hit och skrev lite blogg som ni sett. Kanske ska scrappa lite nu efter jag ätit frukost/lunch. Sen skulle Hanna och Hanna scrappa med mig, får se om dom är vakna. Elina ska kanske också komma till mig. Adina ska jag vara med efter hon varit och tränat, men vi ska nog vara med Elina då med. Ska kolla nu hur det blir, hejdå :)


 
 


 

/Johanna :)


Vistträsk :)

Igår for jag till farmor ungefär klockan 1 för jag hade ingenting att göra. Hjälpte hon ute i hennes trädgård då. Sen 15.30 for jag hem och duschade och böt kläder, 15.45 kom farmor och vi for till Vistträsk. Dära hade inte piteå och sthlm främmande hunnit komma men komlite efter oss. Vi hälsade på varanadra dom inte träffats på länge. Sen åt vi kött, ris, potatis och sallad. Det var grymt gott kött kan jag lova er. Lilla söta Lilly och isac var dära. Efter maten var de full fart ut och spela fotboll med dom, bill, peder, anna karin och lite blandade personer. 

 


fotboll




Efter ett tag när vi vart trötta gjorde sig lilly ett hus i en gran.


Isac vart då aldrig trött han.


Sen var Lilly färdigvilad.


Hon hitta en clown som hette Jennifer.


Här visar hon Jennifer att man inte får ta dom blommorna.


SÅ SÖT!


Gullig!


Sen åt vi rabarber, det var kallare ute så hon fick en keps och kofta :)

/Johanna :)

PDOL lördag

Hade samma frisyr löradagen som fredagen, alltså mittbena och sidorna upp på varsinn sida. Jag, julia, mamma och pappa for till piteå klockan 20 i tre, var framme 20 över tre då. Vi for på dollar store och handlade dära. Jag köpte 4 olika slags lådor som jag ska ha till mina scrapbooknig saker och köpte dubbelfastnande tejp. Mamma hade en liten mindre modell av lådan än den jag köpte. Sen köpte jag typ en fiskedrags ask, men den kan man ha annat till ju. Sen for vi till blå ängeln och käkade god mat. Vi drog sen till dagöppna pdol, men for lika fort. Vi drog då till pitehavsbad till Siv och Roland, hon vart överlycklig över att träffa oss igen, äntligen. Sen när det andra folket närma sig for jag och syrran till stan igen. Då var det äntligen dags för Erik Hassle, skön stil har han allt!


 
  
I väntan på Hassle :)


 

En kille brevid mig skrek hela tiden åt Erik, te.x jag älskar dig erik och han svarde alltid tillbaka, haha. Det var kul eftersom vi stog längst fram hela tiden!




Wiihooooo!


Efter Erik for vi på Wayne´s cooffé och fikade, tog ett winerbröd och en chai latte.

 
winerbröd


chai latte


gott!


Ida och therra tog kort på våran ögongodis!


Färdig fikat!

Julia var och kollade på Eskefurat istället för Erik, så vi mötte upp hon på tivollit efter fikat. Vi var där ett tag sen gick vi till Lena och Orup klockan 22.15, och där dansa jag och höll på. Även om jag inte gillade dom.






Fina bilder på jag, johanna och ida :)



När klockan vart 22.45 gick vi till promoe som vi trodde började 23.00, men det visade sig att det var 23.15 så vi hade tur att vi for då, annars hade vi inte rymts och sett något. Men vi såg i alla fall scenen, eller jag gjorde då det. Jag vart lite besviken när han bara körde dekadansen till en början. Dom i bandet började att gå i slutet, och sen så sa sångaren, men vi har ju en låt kvar. Då var det den, annars hade det varit dåligt.

Efter promoe leta jag upp Julia, vi gick till mamma och pappa då som satt vid stora scen. JAg sa då att jag ville hem men inte fick jag fara hem inte. Var helt slut, också ska Julia prata med både emma och susanne, så timbaktu han ju börja. Sen for vi till drogfriexit och var med. Tog en macka och några godisar så jag orkade bilfärden hem. Var hemma vid 2 tror jag.

/Johanna :)


PDOL fredag

Ja, det började med att jag bara hade håret i typ mittbena och satte upp håret på sidorna, enkelt och fint.

 


Sedan klockan sju kom Ida och hämtade upp oss, då bar det av till piteå. Började med någon karusell, batman tror jag. Sen klockan 20.30 var det BWO, vi gick för att kolla men det var inte alls bra så vi stannade inte länge. Vi gick då till babylonscen. Där var det Veronica Maggio, hade pra platser tycker jag väl, så det var kul :) 


Veronica :)

Sen när hon var klar gick vi och kolla på a camp men det var då inte heller så bra. 22.30 gick vi till dead by april som började 23.00, det var proppat redan då. Vi trängde oss fram, men klarade inte av värmen så gick åt sidan istället för där fram, stog med julia, amanda och bella då. Såg Johanna också, inte träffat hon på hela lovet typ, så det var kul. Dead by april ÄGDE FETT! bäst av alla, maskinen var också bra. Synd att alla gillar samma musik...


Innan Veronica Maggio :) Tina!


tina, jag och johanna :)


samma! har väskan fram sådär så inten kan ta något ur den.

Tina for hem just innan dead by april tror hon hade ont i huvudet eller något. Stackars hon som missade det. Men i alla fall så efter det gick jag och Julia till ekbergs och fikade, hon tog nån kaka och jag en räkmacka, gott. Sen var det hammerfall och melody club, orkade inte kolla på det sistnämnda. Åkte hem med Elice, Julia och Johanna. Kom hem lite efter 2 tror jag. Var grymt trött, när jag kom hem såg jag allsång på skansken med mamma och pappa. Sedan somnade jag gott med lilla pisan.

/Johanna :)

PDOL torsdag

Nu kommer det bilder och även text.

Torsdag: Då var jag med Amanda, Johanna, Julia, Bel la, Ida. Vi for dit vid 7 tiden. När vi kom fram gick vi på tivollit och då åkte jag och Johanna batman och den var inte så läskig men ändå kul.


upp och ner :p


innan start :)


efter åt :)


Sen åt jag och Julia middag, en souvas :) Det var grymt gott.


all the people


johanna, ida & bella


mums!


Kvart över nio gick vi till stora scen och kolla på Måns, inte speciellt mycket publik. Det var även hans 23-års dag i torsdags :)


Sen var det Maskinen, tog inga bilder då för det var fullt ös hela tiden! I alla fall så efter det gick vi till tivollit igen, Therra ringde och ville att jag skulle vara med hon medans hennes vänner åkte star dancer, så då var jag det. Där stod det en från julias klass som hette Fredrik, utan att säga något frågade han om jag var Julias syster, coolt.


Vi gick sen och kolla på Laleh men fy vad dålig hon var!

/Johanna :)

PDOL!

Ja, nu har ajg nyss ducshat. Ska fara till piteå snart, ska på dollarstore och köpa några burkar, sen ska vi ut och äta middag. Får se vilka det blir att vara med ikväll, kanske som dom andra dagarna?

Idag blir det att se Erik, synd attt han är så tidigt, men spela roll. Några bra låtar har han.



Ska ringa Hanna och hanna nu och höra om nån av dom ska ha en låda från dollar, eller ja. Får se om jag ringer :)

/Johanna :)

måndag till torsdag :)

I måndags for jag till teuger. badade lite och var med alla andra där.

I Tisdags badade jag, sen for vi ut med fyrhjulingen för att plocka mossa till våran nya båtplats, eftersom Lars har köpt en båt ehöver han en sån. När vi kom hem och hade lastat av all mossa kommer, håkan, cilla, sanna, malin och linn till teuger. Dom stannar då där hela kvällen, vi åkte banangrej bakom båte, badade och bastade, åt kött och olika saker till. Sen såg vi satc och lite sånt. Det var kul, ha rinte sett Malin på hela sommaren.



Onsdags så vaknade jag, åt frukost och sen kom therese. Hon kom upp på lunchen och badade med mig och Lisa. Sen for hon, då spelade jag och LIsa mario, fatta grym jag är. Dör typ aldrig eller något. Isac skrattar hela tiden åt mig, men jag fattar inte varför? ;o

Förrseten, jag ska nog inte berätta om PDOL utan gör det i ett eget inlägg efter helgen, men kan säga vad jag gjorde på dagen igår. Vaknade vid halv 11, spelade lite mer mario med lisa, prövade lite minigames idag, var bäst! Sen for vi hem, då spelade jag dator, platta håret och sminka mig. sen for vi till Piteå :)

/Johanna :)

sommarröj

Förra Lördagen var det som sakt sommarröj, det var lite små söta stjärnor dära och även en fotbolls match. Jag var med Hanna, Hanna, Sofia, Lisa, Emily och Julia tror jag det var, fast vi var med andra då och då.

hittade några bilder på emilys blogg, här är dom :)









på kvällen gick jag hem och sen vidare till Hanna, vi var vakna till kanske halv 5.

Dagen därpå vaknade vi 11-12 nånting och då cykla vi till nyfors, var där med lisa, julia, hanna, hanna och emma, alla hade typ gräs och vattenkrig utom jag och Lisa. vi åt twister och lite annat, alla dom andra var tydligen där dagen därpå med och där var det nån bild på dom.

  





Var inte med hära, men var ty likadant dagen innan.

Nu ska jag dra och sova så jag orkar hoppa och skriva imorgon! Skriver om måndag tills fredag imorgon.

/Johanna :)

Mojjjjjjjjjje!

Läste på Idas blogg nyss och såg en bild på söta Mojje :)



Just i det dära ögonblicket står han framför MIG! Och där tar han på min axel och sen böjde han sig fram och sjäng till mig typ, åå så sööt!

/Johanna :)

gymmet


Hej, ja vaknade för 30 minuter sen och var pigg ;o ändå var jag vaken länge igår. Väntar på att Hanna ska ringa och säga att vi ska på gymmet. Tidigare idag var det 39,6 grader ute, nu är det 25,6. Det ändras gode fort bara solen far bort... Som nu kom den tillbaka en snabbis och då höjdes det igen.

Ska gå och äta nu, sen drar jag på gymmet. Hem och duschar, sen ska jag på småstjärnorna, och någon matcher tror jag nog.


/Johanna :)

helg :)

Har inte kunnat skriva på ett tag, iaf  så var jag i storforsen i tisdags, satt aldra längst fram. I första ackten såg jag bättre innan alla kom dit fram, i alla fall så satt jag då långt fram och då kom Mojje ut på stenen jag och hanna satt på också råka han typ stöta till mig så han la hans hand på min axel och böjde sig ner och sjöng till mig, haha. Sen så tog jag i alla typ, jag ahde mina föttre på bryggan också sen kom Brolle och tog i dom typ. Också jessika glodde i typ en halv minut på mig och hanna, och Ola peka med ett finger in i kameran och log :) Bästa diggelo hitils. Å juste, hajna trumpetgubben vinkade och då gjorde jag det tillbaka och då flörta han typ, haha!




+ Kevin borg :D


Direkt efter diggelo for vi till stugan, sov dära. Dan efteråt for jag hem vid 4-5 och for till Hanna. Hanna och Hanna sov hos mig för jag var själv hemma. Igår scrappa vi och lite sånt. Och dom sovde hos mig en natt till, alltså till idag. Vi har typ scrappat, varit hos hanna, gått, cyklat och sprungit. imorgon ska vi med hannas mamma på gymmet :)



Förrseten så har mamma gett mig tredje boken i Twiligt nu, "ljudet av ditt hjärta". Ska snart gå och läsa den.



/Johanna :)

storforsen

Igår kväll var jag med Hanna och Hanna. Vi gjorde lite scrapbooking och sen cyklade vi gärnet ut på byn för att hinna till konsum, just då vi skulle gå in genm dörren hörde vi ett klickljud, då stängde dom.. Iaf under tiden d vi pyssla så åt vi en glass, jag tog en rullo, när jag fick en glassbit i munnen skulle jag svälja också fick jag den i halsen så jag kunde inte andas, då börja hanna su slå mig i ryggen och sen kom den coola hanna sa och tog tag runt mig och då for det upp lite av glassen. Sen försökte jag rapa hosta och allt. Sen efter ett tag gick det över. Sen köpte vi lite snask och for och såg Harry potter, vi ska se alla nu när den nya snart går på bio. Vi skulle se idag innan vi for till storforsen men då for hanna typ upp till vidsel eller något. Jag skulle ut och gå idag, men man fick tydligen inte anstränga sig efter att man tagit sprutan. Nu är jag med Hanna, hon ska kanske med till storforsen bara hon får skjus dit. Hoppas det blir kul på diggiloo eller diggeloo:)


jag och storforsen :)


Linn, Hanna, Hanna och Agnes, för länge sen.

/Johanna :)

teuger! :)

Nu är jag hem kommen ifrån stugan. Fredag kväll for jag och mamma upp dit, vi såg lite SATC och det då. Lördagen Vaknade jag gode sent så jag började dagen med att läsa och se på ett avsnitt SATC, Sen for jag och mamma ut och fiska som inte gick lika bra, sen på kvällen var det teugerfest, då for vi dit och åt kyckling och potatisgratäng och var där ett tag. Vi satt med Fredrikssons den mesta av tiden. Pappa for från Stockholm vid 2 någon gång och kom då flygandes över där vi var vid halv 8 Sen hemma vet jag inte vad vi gjorde, pappa kom i alla fall hem från flygturen med Anders.  Söndag kom Hanna och Hanna upp, vi var ute och åkte raket. Sen senare efter Julia F hade tränat kom hon upp. Då åkte vi ännu mera raket. Vi spelade kort och umgicks. Vi somnade vid 3 kanske, eller Hanna vid 2 tror jag. Sen vaknade vi vid 11 idag och pratade ett litet tag. Nu sen har vi nyss kommit hem för att imorgon på morgon ska jag och Julia fara till läkarstation och ta en spruta mot livmoderhalscancer, har hört att det gör ont....

 
taco time!

/Johanna :)

IKEA!

Nu har jag varit hemma ifrån IKEA i ca 1 timme. Jag kan nog säga att ajg handlade mest, fast jag betalade ingenting. Nu när pappa inte är hemma så varken jag eller mamma har något att göra åassar vi på att fara till teuger idag. både adina och pappa kommer nog upp imorgon, kanske Julia med om jag har tur. Det är teugerfest också, så om pappa kommer görnog familjen lundström det med. OMm inte redan ikväll? :)

Nu ska jag ta min bok och ta med mig något klädesplagg till imorgon, hejs :)




på undre bilden är eldplatsen med, men inte på den övre, för det var då vi började att göra den typ, eller ett år efter det!

/Johanna :)

söta oliver!

Idag drog jag och Ida upp till stallet i nybyn. Vi tog hand om lilla Oliver, till och med jag tordes kratsa hovarna, bortsa han och kamma manen och svansen.  Och förresten så är hästen oliver bäst.


Nör vi var klar där for vi hem en sanbbis och drog till byn sen. Vi for till konsum och hyrde två filmer, det vart "i taket lyser stjärnorna" och den berömda filmen "twilight" :) Sen for vi till Ica och köte lite snask och handla med Britt. Sen när vi kom hem så kom det främmande uppifrån kiruna som var Britts gamla vän, dom hade tydligen varit busiga som små. Jag skulle hälsa min fader från hon för dom kände tydligen varandra förr ;o Nu har vi nyss ätit middag med familjen från kiruna. Vi tog några fina bilder som är väldigt suddiga också, min mobil tar som sakt inte den bästa bilderna. Men den ärger ändå FETT!



Sen tog jag ett wannabe Ida kort!


/Johanna :)

skellefteå

jaa, som ni ser så är det över en vecka sen jag skrev i bloggen sist. JAg har helt enkelt inte tid. Ligger efter med allt skrivande. Har inte hunnit lägga ut bildre från te.x storforsen som varades för över 2 veckor sen. Ja? kommer inte skriva mycket sen, bara en massa bilder.

I helgen var jag i stugan. Lördag kväll far min familj till korsträsk och äter middag. Under middagen börjar Lars säga att vi ska fara till lyxele, men ändrar sen till skellefteå och fara på boda borg, alla ville då det. Måndag morgon packa vi och for. Framme i skellefteå äter vi lunch och sen direkt far vi till boda borg. VI körde familj mot familj. VÅran vann såklart, haha :) Det kom en tidning som följde med oss runt banerna och fota överallt, dom tog kort då man stog på alla fyra och kröp genom en tunnel, kul? NÄ! Vi var i alla fall med i tidningen dagen efter det. Tidningen hette Norra Västerbotten. Vi han shoppa lite den dagen. Sen åt vi på restauragen Viking, och gott var det :)

DAgen efteråt shoppade vi och åt. Det var då dags att åka hem eftersom pappa nu tidigt imorse är och flyger typ något segelmotor flygplan med Anders Jonsson. Igår mellan 6-7 hade jag, julia, johanna, ida och therese en fin middag där man då så klart skulle ha på sig en fin klänning. Jag har en blå från vila. Vi åt plankstek till varmrätt och banan i ugnen med choklad och glass till som efterrätt. Sen prata vi om PDOL och alla dom sakerna.

Nu idag ska jag kanske kolla då Emil och Elina kör cross. Annars ska jag och Elina köra bil på hennes bana mest troligt. Nu sitter jag och då och då och läser "när jag hör din röst"


såg typ ut som jag grät, men det är för att jag har lite smink under ögongen sen igår...


/Johanna :)

Onsdag

fyfan så stekhett det är! det går inte ens att liga ute ju. Klarade det en timme medans jag läste med han tryckai mig 2 liter vatten, lär behöva gå på toa strax. Ikväll ska jag och min familj till Piteå på våran tradition teater, karlsbergsteatern :) Det ska bli toppen, hoppas bara att familjen Lundström följer med oss idag. Den börjar klockan 7 också skulle vi nog hinna ha en picknick innan det så vi far vil innan 6 i alla fall, det är så mycigt runt sjön dära.

För någon dag sen köpte jag som sakt "När jag hör din röst", och den är jätte bra än så länge :) första kap. är jätte långt.



Nu ska jag ut igen, hejdå :)

/Johanna :)

RSS 2.0