vart inte som vi tänkte..

var som sagt så att vi egentligen skulle vara vid älven och fota. Men eftersom att det började regna lite, blixtra och åska som bara den satte vi oss på min balkong utan tak, så det hjälpte inget, till slut gick vi in och tog oseriösa bilder dära.. Otur, men spela roll.









Där är några av bilderna, mera av dom finns på facebook <3


kortelikort

nu ska jag, malin och linn fixa oss lite snabbt och sen gå till älven och fota några sommriga bilder dära :D Lär visa bilderna sen. Eller nå. Tjaooo




iPhone sidor






en högtalare, det andra är en laddare där man ställer mobilen, plus ett uttag där man kan koppla in en högtalare


sen beställde jag 7 stycken skyddsplast också.

Min pappa fick något för två dagar sen som han brukar få ibland, det kallas KÖPSJUKAN. hehhe. I alla fall så beställde vi två nya mobiler, mamma ska få min jag har nu så ska jag få den nyare, och även min syster. Passa bra att jag beställde flera skyddsplast då.

www.Iphonemekka.com (sjukt billiga iPhone saker) leverans: cirka en vecka.

www.jbutiken.se (också billigt) Leverans: 1 dag! beställde torsdag och fick fredag.


shopping

Förra veckan någon dag var jag och Malin in en snabbis och shoppade.


ny kjol och tröja, har även en likadan fast rosa.


ny kjol


lite små saker


ny sjal och nytt linne, har även ett vitt.


ny tröja, och nya jenasshort

Det var några av det nya sakerna :)


PDOL

Idag kom jag hem från stugan, sköönt. Malin T kom förbi mig och var här hela kvällen, lite senare kom också Linn, vi såg på fotboll och drack världens godaste smoothie någonsin.



Sen så imorgon kommer Jossan och mest troligt Elina till mig. Jag och Jossan ska boka biljetter till PDOL, ska mest troligt dit, ska kolla lite mera imorgon hur det blir, nice.


midsommar i teuger

Nu är midsommarhelgen över. Det har varit bra väder två dagar, sen blåsigt dom andra. På midsommar var vi i stugan en massa folk, åt god mat, badade, åkte fyrhjuling och en massa andra roliga saker. Kameran är kvar i sutgan så några bilder blir det inte än, men sen.


I teuger för några år sedan.


veckan som varit

Jag hade tänkt att berätta vad som har hänt nu sedan jag skrev sist. Skriver en kort snutt om varje dag.

Tisdag; Var på en shoppingtur, 4-kanten rumt. Köpte mig 2 tunikor, ett linne, massvis med örhönge, gjorde även ett till hål i ett av öronen, drack en vääääääldigt god milkshake på "blå gåsen", sen köpte jag massa småsaker också. Kom hem senare på kvällen vet jag inte vad jag gjorde, men jag raggade i alla fall med Ida och var hos hon ett tag.

Onsdag; Då var jag med Matilda. Vi var ute på min gård och tränade på att backa med släp, även parkera mellan två bilar, vi både backade och körde normalt. Det var bra övning tills då jag ska börja övningsköra på ett tag. Sen ringde Liv, också kom hon och Rebecca till mig. Efter ett tag for vi ut på byn och chillade i solen. Vid 7 for vi till selholmen och hade 10-kamp. Inte så lyckat, det vart typ äggkastning m.m. När det slutade med kaos for jag och Matilda och raggade med Ida. Sen for vi förbi Elina och såg en film, sen raggade vi 4a igen. INTE EN ENDA BIL UTE PÅ BYN!!!!

Torsdag; Då for jag, malin, malin, tobbe och tobbe till stugan. Vi for dit vid middagstid. Vi åkte vattenskidor, i alla fall vissa av oss, hehe. Också åkte vi raket/banan. Senare kom Julia upp och då for vi ut mitt på sjön och badade från båten, gryyyyyyymt kallt. Sedan så spelade vi gitarr och sjöng, åt jordgubbar med grädde och lite annat.

Fredag; Dagen därpå vaknade vi och vid lunchtid for vi till Älvsbyn igen. När Jossan slutade jobba på hennes sommarjobb ringde hon, 4 minuter efter det hade jag duschat och var redo att fara när hon sotd utanför mitt hus. Sedan var jag hos hon resten av kvällen, vi såg film och sedan sov jag där.

Lördag; Vi for till högheden och jobbade på rallycross DM. När den var klar drog jag till Ida som också var där och jobbade, var där och såg lite på bröllopet och åt kladdkaka. Sen for jag till stugan med jossan och adina. Det var massa annat folk där också för vi hade firmafest. Vi sköt luftgevär, åt god mat, sköt blåsrör och lite annat roligt. Sen så premiär sov vi i hebret, gode kallt i början men vart bättre senare.

Söndag; Vi vaknade och var i stugan ett tag, sen vid middagstid så for vi hem. Jossan stannade ett tag tills hennes skjuts kom. Senare for jag till Ida och var där resten av kvällen.

Måndag; Eftersom Johanna har kommit hem från hennes skola så ville jag träffa hon så igår for jag upp till flurheden efter att jag och Ida varit ute och cyklat vid 2 tiden. Var där och mös på. Sen så kom Ida och hämta oss senare på kvällen, då raggade vi med Elina, for till selholmen och till sist for vi och badade i påle, kallt. Sen for vi hem till Ida och åt glass, bananer och choklad.

Tisdag; Idag har jag varit ute på byn en snabbis bara med Carro medans hon hade lunch, sen for jag till Malin T där hon och Malin S låg och sov. Jag väckte det, och tur var det. Annars hade dom legat och sovit än... Men nu har vi nyss ätit, innan det såg vi livet enligt rosa, bra serie, hehe. Nu färgar vi MalinT´s hår.

Puuuuh... det var allt!

GRATTTTIS IDA :D

Vaknade tidigt imorse. Ganska direkt efter att jag vaknat ringer Ida och frågar om jag ska följa med på 4-kanten runt idag. Vi ska alltså fara på det och Elina ska följa med. 1:a piteå, 2:a luleå, 3:a boden borde det bli. Och 4:an är såklart lilla Älvsbyn. Nu ska jag klä på mig så jag är klar då Ida kommer och plockar upp mig:)



/Johanna :)


HippieCrew

Ikväll har jag å några brudar lekt hippie och spelat in en musik video till en grym rock låt! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey. Alla kommer gilla den :)











/Johanna :)


Photoshoooooot

En dag var det soligt ute så vi 4a (jag, matilda, elina och anna) bestämmde oss för att gå till älven uti mig och fotografera lite glada sommarbilder.

Här är resultatet (vissa redigerad, vissa andra inte) :





































/Johanna :)


Underbara bilder :)

Vi var lite folk hos Elin och firade hon och Malin. Trevligt. Vi spelade in en film som jag inte fått sett ännu pga att Sebbe är grymt seg på att redigera den. Sen på nattkvisten så åt vi gott och såg film. Vi sjöng och spelade gitarr, åt middag och mycket annat. Det var några saker som var extra spännande på kvällen, mehehe.. I alla fall, sen så sov vi ganska många där, och dagen efter vaknade vi pigga och glada, tror jag.































/Johanna :)


Testning till frillan

En vecka innan examen tänkte jag ut hur jag ville har håret. Pratade med Ida och så for jag till hon och bad hon göra det. Och bra vart det så jag beslöt mig för att ha håret så även på examen. Jag slingade även håret för att få det lite ljusare och sedan skulle det blir perfa med den frisyren.

Och ja, väl på examen så fixade ju Ida mig med just denna frisyren. Ni kanske får se bilderna mamma tog på examen. Men jag vet inte än.




Ungefär såhär såg den ut. Lite mera lockigt, och man såg inte hårnålarna för hade inte svarta då.


/Johanna :)


Examen för 9:an

Nu har äntligen alla dessa 9 år gått! Jag har gått ut grundskolan. Så otroligt skönt att kunna säga det. Och en sak som inte är sämre är att vi har sommarlov nu.

Examensmorgonen började med att jag for till Matilda för att styla hennes och Annas hår. När jag var klar där drog jag vidare till Ida. Där blev jag stylad och sminkad av hon. När det var nära till att examen skulle börja drog vi dit. Sen lite innan 12 var den klar. Då snabbtog vi klasskort för att sedan åka släp. Vi var tre klasser som gjorde det men en av dom såg vi aldrig. Men iaf, vi två andra hade roligt med varndra och skrek till varandra.

När vi åkt klart for jag och Madde och letade våra föräldrar, det gick inte så bra. Men tillslut hittade vi dem. Då for jag till frasses och åt glass med Jossan, Matilda och Anna. Sen for vi och såg när studenterna sprang ut klockan 2. Efter det for vi halv 3 och åt med nästan alla 9or på ÄP. När vi var klara där for jag hem och blev fotad av mamma, men det var svårt att få någon bra bild pga. solen.


Denna vackra bild har Ida tagit på min gamla klass.


/Johanna :)


RSS 2.0