fortfarande sjuk..

ja, nuär ajghemma idag också från skolan. Slutar tydligen aldrig att hosta, och nu har dessutom febern blivit lite högre, men det är bara att stå ut.

Igårkväll så gick jag och mamma ut på kontoret och hjälpte pappa att svara på frågor till ett prov han ska ta så att han får dra släp efter våra minibussar. I alla fall så målade mamma mina naglar medans vi hjälpte han, jag var grym, kunde flera frågor!
 
inte mina (har mer rosa nagellack)

Idag vaknade jag lite innan 10, då satte jag på mig morgonrocken och gick ner, vart en macka och kräm imorse, gött säger jag bara. Nu sitter jag och kollar på MTV och snackar med malin på msn, hon är också sjuk, stackars hon. På MTV visar dom just nu denna låt:

beyonce - halo :)


På lördag när jag förmodligen är frisk och har hunnit vara på skolan 1 eller 2 dagar så bär det av till Luleå för stor shopping. Jag och Julia började prata om att vi ville dit, sen så sa vi det till mamma bara så sa hon okej, behövede inte tjata något då ens. Jag vet några saker jag ska inhandla:


Ett puder härifrån, det jag har nu är för vitt för min hy, ska ta ett snäpp eller två snäpp brunare, åsså skulle jag vilja ha en ögonskugga som jag skulle ha som rouge, Elina har det, och det blir jätte fint, jag har ett sånt, men det är alldeles för rött tycker jag, får ta jätte lite alltid.


Ska inhandlas: svart boxar linne, kolla om det finns mitt linne jag vill ha med fransar, måste hitta det någonstanns! och sen bara kolla om dom har något fint som råkar finnas i affären.


Gladiator sandlaerna jag visat förr, dom övre av dom, ska se om det finns i antingen brun eller i svart, gillade båda :)




Ska se om dom har inne deras gladiator skor, ska se om jag vill hellre ha dom om jag kan ha dom är dom från eurosko, efter som dessa är 200 kronor billigare, gillar både svart och det bruna. Ska även kolla om de har tygskorna hemma, vill ha både svarta och vita, mamma spillde ju vin på mina förr vita, åsså mina svarta har jag uppe, prövade de idag och jag kiunde ha dom, men dessa tygskor kostar ju ändå bara 129 kronor. Får se hur det blir, vill kunna ha knästrumpor i dom, å dom strumporna är ofta tjockare, vet inte om jag kan ha det i mina nuvarande skor av tyg. Vet inte ens om hm har hemma skor eller om det bara är på hemsidan deras dom har de.

Ska också leta efter en examensklänning :)

/Johanna :)

Kommentarer
Postat av: ida

jag har då sett skorna i HM, fast det var dock i piteå.. ;P

2009-05-06 @ 12:53:36
URL: http://idaaag.blogg.se/
Postat av: ida

det gör ju inte nåt om ni skulle ha en plats över så jag får åka in.. HEHE ;>

2009-05-06 @ 22:19:18
URL: http://idaaag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0