väldigt långt inlägg, beskriver 4a dagar.

hade tänkt berätta om en VÄLDIGT rolig helg, det kan bli ett långt inlägg bara jag orkar skriva det långt :)

Torsdag; Det började med att jag for hem från skolan. Emil ringde och ville att jag skulle ut med han och Patrik. Jag ville ha någon i min epa också så jag ringde Jossan och så for vi till hon. Sen for killarna hem och åt. Dom ringde igen sen och ville att vi skulle vara med dom igen. Vi körde mera och sen på kvällen när dom träna var jag med Jossan och sen händer det inget mer. Dagen efter detta var det helg, underbart! hahah onödigt att veta.

Fredag; Gick skola denna dag också, drygt. Efter skolan for jag hem och vid 9 någon gång kom Emil och Patrik. Vi raggade oss ända till Jossan som bor 7 kilometer bort, synd nog. När vi hämtat hon for vi till kanisparkeringen, det är så himla kul å sladda, å där är det också kul. Vi var två epor där och 4 personer. Patrik skulle hem så Emil stannade med mig och Jossan. Vi var alltså tre i bilen, man får bara vara två. Olagligt. Det var bara jag av alla tre som hade körkort, men jag lät dom ändå köra en liiiiten stund var. Emil körde och han köra en kort liten stund, inte alls länge. Vi tre tänkte "inte kan det väl komma en polis hit utan att nån ringer, just den tiden vi är där". Men JO! det kunde det visst, det kan ha varit en pojke som ringde dit dom. Men vi vet inte. I alla fall så kom polisen just när Emil körde epan, surt. Han fick i alla fall sitta och prata med dom i cirka 1 timme. Dom pratade med mig med. Men aldrig Jossan, undrar om dom ens såg hon där hon satt, haha. Vi vet inte vad som kommer att hända, om det blir böter eller inte. Emils mamma kom och hämtade han efter hon pratat med poliserna lite, sen for dom hem. Poliserna for också, jag och Jossan visste inte vad vi skulle göra. Vi pratade med Emil och han bad oss komma dit, så vi for dit och prata. Sen skjutsade jag och pappa hem hon och sen sov jag vid 02.30.

Lördag; På lördagen vart det en tidig morgon. Jag steg upp klockan 8.00 för att fara till högheden 8.30. Det var nämligen skotercross tävling i SM. Och en av mina allra bästa vänner var med och tävlade, Elina Öhman. Jag, Jossan och Malin satt i seketariatet och räknade varv och kollade på tävlingen från värmen istället. Tävlingen skulle börja 10.00 men tog sig inte igång förens klockan 13.00. Segt, men det var mycket snörök så dom var tvungna att he varm sot på banan. Väl när tävligen gick igång var Älvsbyn starka. Starkast var Elina, hon vann :) SÅ HIMLA KUL! Tjejerma körde deras andra smtävling, fööra kom elina 4a tror jag, om det inte var 3a, och nu 1a. Fatta bra hon är, hennes tedje tävling totalt. Man kan inte annat än älska hon :) Jim som också är en grabb från Älvsbyn som rockar kom 7a, han ramla i en start och var arg för det hela kvällen. Han hade kunnat komma bättre om han inte ramla. När det var prisutdelning bad dom mig dela ut priserna just innan den, men jag ville inte, så jag puttade ut söta Jossan så hon fick göra det. Hon såg så gullig ut i början för hon fatta inte vad hon skulle göra.
    Efter tävlingen for jag och Jossan hem till mig och fixade oss inför rockfest i lillträsk. Sen kom Patrik och Emil, och sen Jimen. Vi for till Elina och väntade på att hon skulle bli klar, sen tog vi raggareporna och drog till lillträsk på ferre. Vi stannade inte länge, var inte så kul men ett litet tag i alla fall. Hemma hos mig snacka vi lite och sen somna alla i min soffa. Jag sov inte länge, det gjorde några av dom andra. I alla fall Jim och Elina.

Söndag; Jag vaknade vid halv 11 och väntade på Jossan som sov ändå till 12. Vi steg upp och åt frukost. Senare kom Emil och Jim. Patrik kom förbi en snabbis också. Vi chillade och bara levde livet rättare sakt. Funderade på att fara till piteå eller boden och bada men vi tog oss inte dit. Vi funderar på att göra det i helgen bara det nu passar in. Sen vid middagstid kom Matilda också hit. Vi åt middag och efter det for vi till Älvsbyvärken där Jossan tränade några barn, vi hoppas sutdsmatta och lekte. Sen for Jossan hem och vi andra for och hyrde en film som hette "DRIVE SEX". Vi såg den och sen halv 11 for alla tre hem. Jag gick och la mig, men lyckades aldrig somna. Somnade inte förens 1 halv 2 någon gång.

HJÄLP SÅ LÅNGT DETTA VAR! FÖR ATT SUMER HELGEN SÅ HAR DEN VARIT HELA JÄKLA KUL!! :) HOPPAS HELGEN SOM KOMMER BLIR LIKA BRA, HELST UTAN POLISEN! :)

/Johanna :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv; haha,tack;) kanske blir min nya stil^^*host*nothost :D

2010-02-02 @ 20:35:59
URL: http://tavlingsryttarens.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja, det blev långt :D Men det var ju en sån kul helg så ;)

2010-02-02 @ 20:57:53
URL: http://brunetternabloggar.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag orkade läsa det här oxå ;D

2010-02-02 @ 21:10:19
Postat av: Johanna

Så valör Matilda! Det har du rätt i jossan :)

2010-02-02 @ 21:34:15
URL: http://lilllajohannna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0